Заведения с детски кът - София (3)

• 249 268
  • 640
  •   1
Отговори
# 105
  • в града на вечния купон
и ние след месец ще празнуваме, колечудя се за  Капела плей, Буено в Дианабад, а виждам, че имате добри отзиви от Бижу Младост 1....

# 106
  • София
Някой има ли скорошни впечатления от ресторант Канел на Черковна?

# 107
  • на последния етаж
Те май го затвориха.  Thinking

# 108
  • в Кошера

Да, не съществува вече.  Peace

# 109
  • София

ние сме м Метрополитън. Виж офертата им на сайта. Беше хубаво миналага година.
Дали им е добър Коледния брънч? Имате ли впечатления?

И дали за едногодишното дете ще ми искат също куверт?  newsm78

# 110
  • София
Жалко, а някой може ли да ми препоръча подходящ ресторант за детски рожден ден около Оборище, може и в центъра или Гео Милев, Плиска? Децата ще са само 5-6 на 3-5 години, затова търся по-скоро ресторант, но все пак ми се иска наистина да се забавляват. Моловете въобще не са ми "таргет".

# 111
Annie, proveri pizza  Victoriya na Oborishte. Imat detski kat, praviat i rojdenni dni, no ne sam gi probvala, a samo gi biah razpitvala na myasto.

# 112
  • София
Благодаря!

# 113

И дали за едногодишното дете ще ми искат също куверт?  newsm78
Не че питате Grinning, но се сетих - понеже покрай другото видях на "Хилтън" офертата за Коледен брънч - да споделя все пак - там е 59лв/човек, децата до 12год. май (или до 10год беше) са безплатно, с детски кът с "Уондър груп". Може би ще отидем за утешение на малката, тя дълбоко страда, че няма да сме там за Нова  Година, детският им кът е наистина без аналог.

За Нова Година - оферти с детски кът имат също "Спаго" - 125лв. куверт, 69 лв. за дете, но в куверта за възрастните има само по една чаша вино и шампанско.
В "Експо хотел" - там е 139лв., с нощувка 185лв, дете - 60лв, също с отделна зала за децата.
В "Суит хотел" и "Гранд Хотел София" също са обявили, че ще имат детски кът с аниматор. Там са малко по-скъпи кувертите (мисля бяха 165лв. в "Суит", ако се плати до 10.12) , но децата до 6 год. са безплатно, т.е. може да излезе и по-евтино за семейство с две малки деца.
В "Ла скара" (не съм го посещавала) също май ще е с детски кът с аниматор, но понеже мернах "фолклорна програма" не продължих да чета, аз лично това не мога да го понеса.

# 114
  • София

И дали за едногодишното дете ще ми искат също куверт?  newsm78
Нямам лични впечатления от коледният брънч. Но миналата година брънча на 1ви януари беше без аналог:)
Иначе за 1г не е нормално да искат куверт. Ние сме на 5.5г и ни искат 50% мисля.

Обмислям да пробваме някой от брънчовете на Хилтън заради детският им кът и Уандър груп:)))

# 115
Нова пицария "Виктория" с детски кът отваря в Ловен парк.

# 116
Здравейте, мами, да попитам нещо за коледния брънч в Хилтън, ако може. Търсих информация на сайта им, но не можах да намеря това, което ме интересува. Та питам:

1. Коледният брънч само за 25-26 декември ли важи или може и някой друг ден между Коледа и Нова година да се отиде?

2. Какво представлява детският кът на Хилтън и подходящ ли е за дете на година и три месеца? Чудя се с какво да занимавам детето по празниците - не може все навън да седим, тъй като е студено, а той си има нужда от едно хубаво беснеене (излизане от дома, ходене, катерене, игра с деца) около два часа дневно.

Пък и мястото вероятно е подходящо за виждане с други хора с деца - хем да се видим с възрастни, хем децата да се позабавляват на воля. Такова нещо ли е брънчът на Хилтън или бъркам? Никога не съм била.

Мерси за инфо-то предварително.

# 117
  • София
Коледният брънч е само на Коледа.
Специално в Хилтън всяки уикенд имат брънч, но той си е "обикновен", а не Коледен. Сега през декември, ако не се бъркам, го наричат Адвентски брънч (да не се бърка с църквата на адвентистите  Wink)

# 118
Мерси, Онна! А дали трябва предварителна резервация? И на какво мяза детският кът?

Ние се прибираме в България за празниците следващата седмица в средата и тъкмо събота/неделя можем да го посетим.

Ако може и за цените нещо да ми кажете да не ходя неподготвена. Тенк ю.

# 119
Здравейте, сега виждам темата и искам да споделя с Вас разочарованието си от пицария Палермо на Красно село. Освен ,че не е нищо особено, един господин от персонала си позволи да удари детето ми / на почти 3 години/ ,защото хвърлил някаква играка и щял да я счупи........ Не Ви препоръчвам пицария ПАЛЕРМО на Красно село.

Общи условия

Активация на акаунт