Заведения с детски кът - София (3)

• 249 195
  • 640
  •   1
Отговори
# 150
Приемам, че питаш за заведение с вътрешен детски кът. Детските кътове към ресторантите са стандартно и малко безлично според мен обзаведени и оборудвани. По правило като че ли са предназначени за по-малки деца. Не мисля, че в такъв детски кът има достатъчно забавления за 6-годишни.
Ако питаш обаче за парти на открито, мога да посоча няколко заведения с градина или прилежащи затревени площи, където децата могат да играят на воля, забавлявани от аниматор примерно.

За детските парти клубове има отделна тема.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699038.0

# 151
  • в Кошера
Ако питаш обаче за парти на открито, мога да посоча няколко заведения с градина или прилежащи затревени площи, където децата могат да играят на воля, забавлявани от аниматор примерно.

Ще се радвам да споделиш.  Hug

Тази година ми се иска градинско парти за дъщеря ми. Но засега нямам идеи къде може да го спретна.  Rolling Eyes
Имам си и изисквания де - вкусна храна, добро обслужване, хубав интериор и екстериор най-вече, зеленина, опция за забавление за децата...

Ако някой се сеща за подобно местенце в София, моля да сподели.  Hug  bouquet

# 152
И моите намерения са същите. Опцията за забавление на децата е една - аниматор/парти агенция. Моята идея за градински тип парти тръгна от желанието на дъщеря ми да получи конкретно тематично парти  Simple Smile. Случайно прочетох за парти агенция "Кинето фън", която предлага това парти и разгледах сайта им. Там има списък с места, подходящи за партита на открито, откъдето може да черпиш идеи, заповядай: http://kinetofun.com/bg/party_places.
От този списък аз харесах ресторант Dell' Arte в Дианабад, но още не съм го посетила. Мога да оспоря някои заведения в списъка като неподходящи, но всеки решава за себе си.

Една добра душа от този форум  Hug ми препоръча голямата поляна до сградата на БиТиВи (малкото НДК) и заведението до нея пицария "Пицарела", http://www.pizzarela.bg/галерия.html. Предстои ми да го тествам.

От личен опит мога да препоръчам следните места:

*BACIO - Pizza, Fish & Grill в кв. Редута (бившият ресторант-пицария "Тройка) с градинката отпред, то си е малък парк, празнували сме там детски летен рожден ден, мястото е много подходящо;

*Скара Бар-а в парка Заимов в сградата на театър Сфумато, пред него има безкрайни зелени площи, подходящи за всякакви игри на открито без децата да пречат на когото и да било;

*Виенски салон Макс в Драгалевци с хубавата градина: http://max-bg.ucoz.com/photo/gradinata/5

# 153
  • в Кошера
Скрит текст:
И моите намерения са същите. Опцията за забавление на децата е една - аниматор/парти агенция. Моята идея за градински тип парти тръгна от желанието на дъщеря ми да получи конкретно тематично парти  Simple Smile. Случайно прочетох за парти агенция "Кинето фън", която предлага това парти и разгледах сайта им. Там има списък с места, подходящи за партита на открито, откъдето може да черпиш идеи, заповядай: http://kinetofun.com/bg/party_places.
От този списък аз харесах ресторант Dell' Arte в Дианабад, но още не съм го посетила. Мога да оспоря някои заведения в списъка като неподходящи, но всеки решава за себе си.

Една добра душа от този форум  Hug ми препоръча голямата поляна до сградата на БиТиВи (малкото НДК) и заведението до нея пицария "Пицарела", http://www.pizzarela.bg/галерия.html. Предстои ми да го тествам.

От личен опит мога да препоръчам следните места:

*BACIO - Pizza, Fish & Grill в кв. Редута (бившият ресторант-пицария "Тройка) с градинката отпред, то си е малък парк, празнували сме там детски летен рожден ден, мястото е много подходящо;

*Скара Бар-а в парка Заимов в сградата на театър Сфумато, пред него има безкрайни зелени площи, подходящи за всякакви игри на открито без децата да пречат на когото и да било;

*Виенски салон Макс в Драгалевци с хубавата градина: http://max-bg.ucoz.com/photo/gradinata/5

Благодаря ти!  Hug  bouquet
Започвам с проучването.  Party
Дел Арте изглежда чудесно, сподели непременно лични впечатления след като го посетиш.  Wink

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 09:23 от Tyra

# 154
  • София
Ресторант 507 в Драгалевци също има много хубава и доста голяма градина.
Имат и детски клуб, ако случайно времето се развали и ви осуети плановете /както стана с нашищт рожден ден:)/

# 155
Правихме детски рожден ден в Лозенец - Кафе-сладкарница с детски кът, много съм доволна от аниматорите - децата не се сетиха за нас... Заведението е Чочи - Захарно петле, на ул. Орел 11
Останах с много добри чувства към персонала,за тържеството което подготвиха...

# 156
Имат и детски клуб, ако случайно времето се развали и ви осуети плановете /както стана с нашищт рожден ден:)/

Така е, но за мен адресът в Драгалевци е проблем. Ако организирам партито на такова отдалечено място, повечето гости просто няма да дойдат. Особено ако датата се пада работен ден, както е тази година. То и аз бих отказала да се мъкна с детето до Драгалевци след работа. Ще останем в рамките на София.

# 157
  • София
Здравейте и от мен, ще се радвам да прочета тук за нови и интересни заведения както за дребосъците, така и за нас Wink
Мога да споделя от един скорошен РД за ресторант Азуро (зад ОМВ, на бул. България, пействам линк за инфор: http://www.azzurobardinner.com/about/ ) и неговия детски кът - чист и просторен, подходящ за най-малките, но и по-големите - 5-7 г. бяха добре забавлявани от аниматорите Peace ресторанта не е голям, но обстановката ми беше приятна, а персонала учтив, което все още на места е рядкост Rolling Eyes

# 158
  • Някъде на път....
Правихме детски рожден ден в Лозенец - Кафе-сладкарница с детски кът, много съм доволна от аниматорите - децата не се сетиха за нас... Заведението е Чочи - Захарно петле, на ул. Орел 11
Останах с много добри чувства към персонала,за тържеството което подготвиха...

Ще го проверя- изглежда добре и звучи разумно като цени. Благодаря!   bouquet

# 159

какви са цените в самото заведение?

# 160
Мами, скоро бяхме в La Pastaria в едната от кулите на Софарма. Оградили са една малка част от заведението като детски кът. Има аниматор - нищо не се плаща, ако не искаш по твоя воля да оставиш нещо на аниматора. По-скоро е човек, който наглежда децата. Ресторантът иначе си е много добър - като другите от веригата. За рожден ден не съм сигурна дали е подходящо, но за хапване на спокойствие с децата е супер! 

# 161
  • в Кошера
Мами, скоро бяхме в La Pastaria в едната от кулите на Софарма. Оградили са една малка част от заведението като детски кът. Има аниматор - нищо не се плаща, ако не искаш по твоя воля да оставиш нещо на аниматора. По-скоро е човек, който наглежда децата. Ресторантът иначе си е много добър - като другите от веригата. За рожден ден не съм сигурна дали е подходящо, но за хапване на спокойствие с децата е супер! 

Хубаво е там, уютно, храната е вкусна. Но за по-големи деца не става. За хапване - да, но не и за РД. Бяхме на такъв там и децата пощуряха да тичат във фоайето, да се гонят по ескалаторите  Crazy и съответно родителите издивяхме, еле моя милост. Редувахме се кой да ги строява и наглежда, не че имаше особен ефект.
Иначе има детски кът на втория етаж, който бяха ангажирали, но в 20.00 часа казаха, че затварят.  Laughing

# 162
  • София
здравейте,

преди година ми препоръчахме "Вятърните мелници" и ни хареса много. Там празнувахме РД с роднините  Peace

Сега пак се допитвам до вас. Търсим нещо подобно. Да има място за хапване /заведение, ресторант/, да има възможност за тичане и игра и да е красиво  Peace

Благодаря предварително   bouquet

# 163
Не знам тук дали някой е бил скоро? newsm78 Някъде четох, че на 28.03. са открили и вътрешен детски кът...Май във ФБ страницата им. Не съм била и не смея да препоръчвам, просто ми се струва подходящо в това хубаво време...

# 164
Някой беше писал по-назад или може би в предишната тема. Отзивите бяха положителни, но тогава вътрешният детски кът не е бил отворен.

Ние също посетихме La Pastaria в кула А на Софарма, след като се осведомих за него от темата  Simple Smile
Детското кътченценце е с площ около 8-9 кв.м. и, както можете да се досетите, доста бързо се пренаселва. Има конче за яздене, колА, буталки, дървена кухня, сгъваем тунел, бяла дъска за рисуване, масичка с 3 столчета и още немалко играчки, които бяха прибрани по големи дървени кутии. Със сигурност е подходящ за по-малки деца и, смятам, за не по-големи от 5 г. - просто ще им е скучно.
Аниматор има в събота и неделя от 12 до 22 ч. Вечерите в делнични дни няма.

Общи условия

Активация на акаунт