Заведения с детски кът - София (3)

• 250 425
  • 640
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, искам да попитам в Хепи в Младост, има ли закрит детски кът, или са само външните съоръжения?

# 166
Само външните. Peace

# 167
# 168
  • в Кошера

А дали са ги пооправили?  newsm78
Бяха доста зле миналата година...

# 169
  • София
"Българка" след ремонта има ли детски кът?

# 170
  • Sofia
А как са цените за ползване?

# 171
Здравейте,
препоръчайте ми заведение - ресторант, пицария, с градина или с детски кът вътре, подходящ най-вече за дете на 2 годинки. Другите две деца на 7 години.
Благодаря Ви предварително! Ще съм благодарна и ако някой сподели лични впечатления! Simple Smile

# 172
Vania Videnova, нито едно заведение от обсъжданите на предните страници ли не отговаря на изискванията ви?
Тук повечето мнения са базирани на лични впечатления!
"Хепи", "Дон Домат", "Бижу"...Не си посочила квартал, за да е по-лесно за насоки...

# 173
Здравейте отново,
интересуваме заведение в Дружба или  Младост. Поводът е по-официален. Май ще се насочим  към Монтесито, затова ще съм благодарна от лични скорошни впечатления на посетили го.
Благодаря още веднъж!

# 174
Монтесито с открит или закрит детски кът  е?
Как се достига и къде се паркира?

# 175
  • София
Запис, ще ви следя Simple Smile Аз търся нещо подходящо в центъра или кварталите около него  Wink

# 176
  • София
Празнувалите в Бижу,  могат ли да споделят дали може да си поръчаме торта от друга фирма , или те я поръчват? Мислим да резервирам там през идните дни, но без резервация на детския кът, т.к ще бъдат предимно малки дечица/ почти бебенца, а те влизат задължително с придружител.

За Монтесито има два начина да стигнете, на кръстовището при практикер, завивате на ляво , влизате през паркинга на Джъмбо и паркирате там. Другият вариант е продължавате напред и около 200м, надолу можете да направите обратен , връщате се обратно и малко преди кръстовището е Ресторантът. не мога да кажа обаче дали има вътрешен паркинг, т.к само сме минавали оттам.

kleche по лентичката виждам , че дечицата ни са раждани в един ден  Simple Smile

# 177
kleche, за центъра се сещам за Червената къща на "Парчевич" (закрит детски кът) и "Виктория" на "Черковна" (пак закрит). "Кривото" до Университета - има малка площадка в градината с пясъчник и пързалка. "Хепи", "Мистър Пица" в Лозенец - открит кът. Не съм ходила скоро в "Добро" в Лозенец - преди имаха и открит, и закрит кът. 

# 178
  • Sofia
Здравейте,
Този месец мислим да направим кръщене на малкия и гостите да са само близки роднини. Църквата, в която се женихме и където евентуално да е кръщенето е зад х-л Родина. Някой сеща ли се за ресторант с детски кът около Руски паметник? 3-4 дечица ще има и все пак да има малко занимавка и за тях Simple Smile
Юни ни предстои и 1ви Рожден ден, но там вече локацията няма да е толкова съществена Simple Smile

# 179
  • София
Празнувалите в Бижу,  могат ли да споделят дали може да си поръчаме торта от друга фирма , или те я поръчват? Мислим да резервирам там през идните дни, но без резервация на детския кът, т.к ще бъдат предимно малки дечица/ почти бебенца, а те влизат задължително с придружител.

За Монтесито има два начина да стигнете, на кръстовището при практикер, завивате на ляво , влизате през паркинга на Джъмбо и паркирате там. Другият вариант е продължавате напред и около 200м, надолу можете да направите обратен , връщате се обратно и малко преди кръстовището е Ресторантът. не мога да кажа обаче дали има вътрешен паркинг, т.к само сме минавали оттам.

kleche по лентичката виждам , че дечицата ни са раждани в един ден  Simple Smile

Wink

kleche, за центъра се сещам за Червената къща на "Парчевич" (закрит детски кът) и "Виктория" на "Черковна" (пак закрит). "Кривото" до Университета - има малка площадка в градината с пясъчник и пързалка. "Хепи", "Мистър Пица" в Лозенец - открит кът. Не съм ходила скоро в "Добро" в Лозенец - преди имаха и открит, и закрит кът. 

Много мерси Simple Smile Сещам и за Дон Домат на Дондуков имат детски кът и за Джиков на ул. Гео Милев има площадка отпред и отзад на заведението, че имаме голяма кака и повечето гости ще са нейни набори  Wink

Общи условия

Активация на акаунт