Заведения с детски кът - София (3)

• 249 204
  • 640
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес бяхме на обяд там, детския център е в друга къща в двора на пицарията. Изглеждаше ми много студено и мрачно и въобще не пуснах детето вътре  Wink

# 181
kleche, не разбрах за кое точно говориш, че не си доволна? Джиков или Дон Домат? Не съм ходила и не се ориентирах?

# 182
  • София
За Дон Домат на Дондуков  Wink

# 183
Здравейте, искам да попитам ходил ли е някой скоро във Виктория в Ловния парк. Има ли някакви забавления за деца навън? Как е двора?
Благодаря предварително  Hug

# 184
  • в Кошера
Здравейте, искам да попитам ходил ли е някой скоро във Виктория в Ловния парк. Има ли някакви забавления за деца навън? Как е двора?
Благодаря предварително  Hug

Навън няма нищо (все още).
Но и не мисля, че ще направят, предвид детския кът.  Peace

# 185
  • Sofia
Някакви впечатления от детския клуб в Montecito имате ли? И не само детския клуб, ресторанта също ме интересува. Доста го рекламират напоследък и ни е сравнително удобно като локация. Ще се радвам ако го " похвалите".

# 186
Няма нещо, което да ме отблъсква повече от стила на обзавеждане на ресторанта и на мултифункционалната зала. Не съм била клиент там, но и няма как да си го причиня - евентуално само с превръзка на очите  Tired

Иначе детският клуб е големичък като хамбар и беше леко студено за моя вкус - със сигурност се затопля доста трудно такова голямо помещение. Децата си поиграха около час и половина без да им омръзне Peace

# 187
  • в Кошера
Някакви впечатления от детския клуб в Montecito имате ли? И не само детския клуб, ресторанта също ме интересува. Доста го рекламират напоследък и ни е сравнително удобно като локация. Ще се радвам ако го " похвалите".

След няколко дни ще се включа с прясно инфо по темата.
Ще ходим на детски РД там.  Peace

# 188
Tyra, мерси  Hug
Трябва ми нещо хубаво с детска площадка навън за след месец, затова се оглеждам  newsm78

# 189
Fancy и Mr.Pizza в Лозенец. Във Fancy можеш да си повикаш и аниматор и да се получи много хубаво  Grinning

# 190
  • София
Включвам се с отзиви за Бижу в Младост. В събота чествахме РД на дъщерята там, много съм доволна от обслужването , всички бяха много учтиви , малката не искаше да излезна от детският кът. Ние не го бяхме резервирали, т.к бяха само 3 деца и около 30 възрастни. Храната беше вкусна

# 191
Cafe con leche, за кое "Фенси" става дума, че е с открит детски кът? Намирам им сайта с няколко заведения?

# 192
Cafe con leche, за кое "Фенси" става дума, че е с открит детски кът? Намирам им сайта с няколко заведения?

на Св. Седмочисленици  Peace
Но ДК е външен

# 193
Ами така, както съм ги написала по-горе се е разбрало, че само Mr.Pizza е в Лозенец, но аз имах предвид, че и двете заведения са там Simple Smile Fancy park се води.

Да, детският кът там е външен, такъв, какъвто търси потребителката minana. Отговорът ми бе насочен съм нейния въпрос Simple Smile

# 194
Cafe con leche, мерси за идеята - не сме ходили, а като че ли някъде във форума е обсъждана. А какви са цените във Fancy Part?

Общи условия

Активация на акаунт