Заведения с детски кът - София (3)

• 250 442
  • 640
  •   1
Отговори
# 195
  • в Кошера
Кажете малко повече за детския кът във Фенси парк, моля.   bouquet
Както и за опцията с външни аниматори, диджей, допълнителни съоръжения (малък батут примерно  Whistling)
Миналата година не успях да го разгледам обстойно, защото ме отрязаха, че точно на Датата ще има сватба в градината.

А сега малко лични впечатления от Монтесито - храната е кофти, обслужването добро, инериора ужасен кич, градината е приятна, с шатри. Детският център е хубав и голям, на два етажа. На първия има голяма джунгла и разни по-дребни съоръженийца за по-малки деца. На втория етаж е залата за дискотека и почерпки на децата. Аниматорите са добри, забавляват дребните. Малко е хладно, вероятно защото е доста хамбаресто.

# 196
Tyra, ето тук миналата година обсъждахме "Фенси". Там, по принцип, няма аниматори (или поне м.г. нямаше), та при всички положения аниматора ще е външен и по ваш избор. Надявам се, че поддържат нивото от преди, но пък и си мисля, че е подходящо за истински топли дни, защото е малко усойно, но пък и много приятно в жегите.

# 197
  • в Кошера
Да, имам спомени за дискусията.   bouquet
Аз тогава отидох, но не успях да разгледам обстойно, защото както писах, ме отрязаха заради резервацията за сватба. Видях много бегло градината, та нямам идея дали може да се спретне нещо като детско градинско парти.  Rolling Eyes Ще се пробвам пак тази година.  Laughing
Пък и девойката, с която разговарях, не беше от най-учтивите, напротив.  Rolling Eyes

# 198
Café con leche  Hug

# 199
# 200
Канени сме на детски РД в Снейк. После ще споделя впечатления.
На сайта им няма снимки от детския кът в Галерия  newsm78

Обаче FB страницата им просто кърти миФФки  Crazy Money ooooh!

# 201
www.restaurant.bg/restoranti/restorant-bar-diner-3-iii-etaj-detski-kyt-sofia-4679

В жк Надежда Bar&dinner, правят невероятни пици. Wink

# 202
Някой беше писал по-назад или може би в предишната тема. Отзивите бяха положителни, но тогава вътрешният детски кът не е бил отворен.

Ние също посетихме La Pastaria в кула А на Софарма, след като се осведомих за него от темата  Simple Smile
Детското кътченценце е с площ около 8-9 кв.м. и, както можете да се досетите, доста бързо се пренаселва. Има конче за яздене, колА, буталки, дървена кухня, сгъваем тунел, бяла дъска за рисуване, масичка с 3 столчета и още немалко играчки, които бяха прибрани по големи дървени кутии. Със сигурност е подходящ за по-малки деца и, смятам, за не по-големи от 5 г. - просто ще им е скучно.
Аниматор има в събота и неделя от 12 до 22 ч. Вечерите в делнични дни няма.
Детският кът видим ли е от лятната градина? Не откривам снимки? Безопасен ли е за 1-2 годишни?

# 203
water, ако питаш за детския кът в La Pastaria в "Изток" - аз лично съм била през зимата и през пролетта и не се сещам за лятна градина. Имаше единия път извадени маси отвън пред заведението. Мисля, че не се вижда детския кът, но пък иначе е подходящ според мен и за по-малки деца. 

# 204
Не се вижда отвън. Да, подходящ е за малки, но с надзор, тъй като има дървена масичка и столчета с ръбове. Ще опитам да кача снимки.

# 205
Ресторант Дел Арте - Изток. Нямат вътрешен детски кът, но имат най-фамозната зелена градина в София. С размери на стадион и покрита с трева. В нея има пързалка и 3-4 люлки. Споделя се с живущите в затворения комплекс до него, но от посещението ми тази неделя -  дори и в почивен ден с хубаво време градината беше изцяло празна. Подходящо е както за много малки /могат да падат на воля/, така и за по-големи деца.

# 206
  • София
Здравейте! Не съм се включвала досега, но в четвъртък ще празнуваме Рд на сина ми, затова разгледах някои от старите теми. Не видях инфо за Виктория в Ловния парк. Там сме ходили един път с детето, но детския им център беше затворен, тъй като работел след 17ч. Още тогава не харесах обслужването, сега ми е едно като "на тръни" за предстоящият празник Sad Да не говоря за дребния детайл, че отсега правят цигански номера за внесена торта и т.н. Но имам още 2 дни и никаква идея за някое прекрасно място. Всяка идея ще ми е от полза Simple Smile

# 207
  • Cambridge, UK
Здравейте,
ние празнувахме в Бижу преди 2 седмици.
Децата играха на воля. Храната беше вкусна, обслужването с малко побутване добро.
Имаше някои недомислици от тяхна страна, но не е нещо което да не може да се преглътне.
Бихме отишли пак.

# 208
Пицария Мистър Пица-Младост 1.Кухнята е на ниво,обслужването също,а градината с детския кът е адски симпатична и удобна за децата.

# 209
  • Sofia
Къде е тази пицария? На сайта на Mr Pizza не виждам да имат в Младост  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт