Заведения с детски кът - София (3)

• 249 167
  • 640
  •   1
Отговори
# 210
Да в сайта липсва,но има информация на страницата им във феисбук.Намира се на бул.Йерусалим,до магазин Пикадили в Младост 1. Laughing

# 211
Това е новооткритият Mr.Pizza, на мястото на бившия ресторант Абажур.
Младост 1, бул. „Йерусалим“ 22.

# 212
  • Sofia
Детският кът заплаща ли се? Има ли аниматори?

# 213
Детския кът не се заплаща,отвън в градината е,има  пързалка,катерушки,балони.Децата се забавляват,обстановката е много приятна и персонала беше на ниво,което само може да ме радва,ако не се промени занапред ,де.
Наскоро бях и в Бижу,там вече има какички и се заплаща за 2 часа 7лв.,но не ми допада,защото какичките бяха заложили на детско филмче по тв.,еми това и у дома може да си го правим и то безплатно.

# 214
  • софия
Фенси в Лозенец (бивша "Пчела") вече не е "Фенси", а grill park, няма детски кът, цените са леко високи, кухнята нищо особено, обстановката и приборите са от "Фенси"  Laughing Т.е. сменено е само името, редуцирано менюто, повишени цените и без детски кът. Другото си е както беше. Подходящо е за празнуване, ако се наеме аниматор, защото има пространство.

# 215
силно препоръчвам ресторант JOYA, страхотна кухня, девойката в детския кът се занимава много с малката, всичко беше много хубаво. Благодаря на персонала.

# 216
Детският кът само вътрешен ли е? На сайта не се вижда дали има градина въобще...или поне аз не успях да видя!
Някъде ми попадна, че във "Ветрило" - Стрелбище са правили някакви промени и имало детски кът, но не съм била. Някой да знае нещо такова?
И за още едно заведение четох - "Il Forno", където също има малко детско кътче и вън и вътре: http://www.ilforno.bg/

# 217
силно препоръчвам ресторант JOYA, страхотна кухня, девойката в детския кът се занимава много с малката, всичко беше много хубаво. Благодаря на персонала.

Заплаща ли се детския кът?

# 218
В Il forno ходим често с малкия - на 1,5 г. Външният детски кът му харесва, въпреки че няма много неща - малко топки, една гума, конче и пързалка, но е добре отделен и има маси точно до него, за да ви е пред очите. Вътрешният е в подземния етаж и засега не сме го ползвали.

# 219
Само вътрешен е, заплаща се 2 лв на час, много е голям, самостоятелна стая около 50-60 кв. има много играчки, пързалка, къщичка, джаги ... Самото заведение има малко маси отвън и няма условия за кът и там. Все още си е хладно вечер навън и на нас в това много ни хареса. Кухнята е перфектна, салатите са големи и всичко си заслужаваше парите.
Редовно минавам покрай Ветрило -Стрелбище, видях че вътре е ремонтирано, но кът ...?! има от задната страна една пързалка, пясъчник и люлка, но те не се виждат от масите вътре, а и в самото заведение се пуши. Във Ветрило -Борово сме ходили, но детския кът си е на друга фирма и се заплаща мисля 3 лв на час беше. В Ла скара се плаща 5 лв за целия престой, но там и без това е скъпо и ...

# 220
Вели, благодаря много за информацията! Ще го посетим и ние тогава скоро.

# 221
Може ли да ми препоръчате  ресторант със затворен детски кът около Надежда,Люлин или близките квартали.

# 222
  • София
Хепи Люлин - останах много доволна, а и гостите също Simple Smile . Децата играха от 16.00 до 22.15, излязоха вир вода от клубчето и щастливо уморени. Сметката ми беше нормална, а неизядените детски менюта си взеха за вечеря Simple Smile . Може да звуча като рекламен агент, но останах много доволна!

# 223
Някакви впечатления от детския клуб в Montecito имате ли? И не само детския клуб, ресторанта също ме интересува. Доста го рекламират напоследък и ни е сравнително удобно като локация. Ще се радвам ако го " похвалите".

Специално си правя труда да предупредя майките да не се лъжат за това място. Вчера празнувахме в детски клуб Montecito kids, голямо разочарование! Не бяхме посрещнати от никого. Всички родители трябваше да стоят с децата си в клуба, защото "каките" нямали възможност да обърнат индивидуално внимание на децата /имайте предвид, че целия клуб беше запазен за този рожден ден. Ментата на децата не бяха спазени, липсваха напитки и част от храната, тн гледачки не проявяваха особен интерес към малките.. няма нужда да продължавам, не се лъжете от лъскавата помпозна обстановка!

# 224
Благодаря за предупреждението и съжалявам, че са ви развалили празника  Confused
Относно обстановката - не знам за какво би могла да ме подведе, при положение, че тя е първото нещо, което категорично ме отблъсна. Не конкретно на детски клуб, а на мястото като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт