Петокласници - 2

• 50 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • у дома
Да, и аз ги отварям. Може би има пробпем с архив. Май бяха архив, но се разархивира автоматично. Виж дали имаш архивираща програма. И отвори с нея.

ПП Само ги погледнах и ми се видяха много. Тестовете на детето са отдругаде. Но хич не е очудващо защото учителката е много сериозна. На фона на една друга, която сериозно ми разтегна нервите в петък се чувствам длъжна да я похваля. Simple Smile

По кой учебник сте-на Просвета са доста по- сериозни тестовете  Peace

# 586
  • най-шареното място
По Лонгманския  - energy. Май така се казва. Не съм виждала тези на Просвета.
Подозирам, че госпожата ги съставя тестовете.

# 587
  • Pazardjik
Може ли и на мен паролата?

# 588
Може ли да помоля да ми дадете малко идеи за подарък за момиче! Канени сме на рожден ден на съученичка. Какво харесват момичетата на тази възраст?

# 589
Бети, много хубав подарък, не само за момиче, е ваучер от книжарница Гринуич. Може и друга, но  тази е страхотна и аз я предпочитам. Може да си избере книга, игра, аксесоар... има избор.
В класа на Сами си подаряват ваучер за Н:М. Той извади късмет, че РД е през зимните намаления и си взе 2 неща.
Ако оставим настрани ваучерите идея си нямам за момиче какво по- различно от традиционните книга и настолна игра.
Сами каза, че в неговия клас някои момичета се лакират+/ гримират. Но аз не бих подарила грим. Сещам се за раница или спорта чанта. Слушалки. Флашка. Дреха.
Билети/2/ за театър/ балет./ на това бих се зарадвала и аз/

# 590
  • Бургас
всеки РД ме хвърля в потрес относно подаръка, последно за момиче купихме блузка, това с ваучерите  звучи добре, по принцип на каква стойност е обичайно да са подаръците

# 591
Какво харесват момичетата на тази възраст?
Момчета?  Mr. Green
Предложенията на gerka са супер.

# 592
  • Варна
На щерката приятелките ме предупредиха, че в никакъв случай не трябва да им купувам книги.
Така че на едната купихме чанта и калъфче за телефона, на втората спирала и ластик за коса. Това си поискаха. А на третата, която не знаеше какво искала, сребърна гривна.

Може ли и на мен имейла и паролата.

# 593
Благодаря, момичета! Много интересни идеи. Аз имам вече една гривна, остава да добавя няколко неща. С тези ваучери и аз винаги съм се чудила на каква стойност трябва да са. 20 лв малко ли са? 30? Знам ли... Нямам идея дали ще се зарадва на книга, все по-малко са тези деца. Въпреки че тя е от отличничките.
Вчера нещо се изложил, тоест предишната седмица де, върнали му контролни по география и математика, две четворки. По география една от задачите не е изпълнил, да намери разстоянието между два града на картата. Явно не се е сетил да използва линия и мащаб, това още в началото на годината го учиха. Определяли и географска ширина, написал 0 градуса зап. дължина на едното. Задраскана е думата "западна" Това са грешките. На първата страница са 6-7 въпроса със свободен отговор, няма нищо задраскано, поправяно или празно. Малко ниска ми се вижда тази оценка. По математика ще видим защо, днес на родителската среща ще ги върне. Нещо се беше объркал последния час преди контролното с този НОД, по принцип ги решава вкъщи, получаваме отговорите, и от сборник решавахме. Тя там нещо ги насмела, не се изчислявал така, нещо друго им показвала. Какво е имала предвид идея си нямам. Той твърди, че на контролното го е правил както вкъщи ги решавахме.
Дълго стана, но да си похваля гарджето. Бяхме в неделя в Елин Пелин на състезание по таекуон-до. Косето се яви на две дисциплини. И на двете взе първо място и златен медал. Той сияеше, а за мен да не говорим! Crazy Сега иска да ходи на пролетен лагер с треньора. Малко е неприятно, защото заминават на рождения му ден. Не си представям да го няма на този ден. Sad

# 594
  • дядовата ръкавичка
Определяли и географска ширина, написал 0 градуса зап. дължина на едното. Задраскана е думата "западна"

Дълго стана, но да си похваля гарджето. Бяхме в неделя в Елин Пелин на състезание по таекуон-до. Косето се яви на две дисциплини. И на двете взе първо място и златен медал. Той сияеше, а за мен да не говорим! Crazy Сега иска да ходи на пролетен лагер с треньора. Малко е неприятно, защото заминават на рождения му ден. Не си представям да го няма на този ден. Sad

Браво на детето! Страхотно постижение! Само поводи за гордост да ви дава и занапред  Hug!

За горната грешка, тип "западна дължина" или "южна ширина", нашата учителка по география пишела директно двойки.

Подаръците за тийнеджъри в един момент стават проблем. Аз трябва да купувам за младеж и девойка, но на 14 г., и нямам абсолютно никаква идея какво. Младежът казал "само да не е дреха или книга" ....  Rolling Eyes

# 595
  • София
При това положение остава само играчка...

# 596
  • дядовата ръкавичка
При това положение остава само играчка...

Играчка ... за 14-годишен .... някоя техно-джаджа, но повечето са твърде скъпи  Thinking

# 597
  • I want it all and I want it now.
Зависи от интересите на децата.
На 14г повечето си подаряват пари и после си купуват нещо от което имат нужда.

Девойките се радват и на парфюм.

# 598
Пари си събираме в отбора.
Прокарвам идеята и в класа.*30лв.
Всички деца искат скъпи велосипеди, телефони...Моя събира за екскурзия.....въобще има доста неща, за които мечтаят децата, а родителите трудно биха ги осигурили.

# 599
по география се очертава тест върху природните зони.
Голямо объркване настъпи, трябва още да ги преговаряме.

Общи условия

Активация на акаунт