Петокласници - 2

• 49 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
значи правилно разсъждавам, ама не бях сигурна, в учителската тема също са писали, че "си" е определение, на предния тест   по БЕЛ имаме 4, така че е наложително да се докопаме до 5 на утрешния тест

# 541
Светле, много оригинална картичка- поздравления на майстора.

Laluni, браво на детето! Много се радвам на такива дечица.

Renate_R , привет! Добре дошла. Много хубаво си ни писала. Браво на твоето детенце. Не съм запозната с нарушенията от аутистичния спектър, но със сигурност полагате сериозни усилия, затова пък успехът е още по- сладък. Поздравявам те за всичко, което правиш за твоето очевидно много умно детенце. В кое училище е?

# 542
 Renate_R, браво на теб и на детето!  Hug
В класа на големия ми син има дете аутист - справя се блестящо!
Майката пише тук понякога.

# 543
  • Стара Загора
Gerka, Мими, Благодаря Ви   bouquet Hug

Наистина полагаме големи усилия - и аз, и детето. Надявам се тези усилия да си заслужават и да й помогнат да се развие, да намери мястото си в нашето общество.
Дъщеря ми учи в СОУ Иван Вазов - Стара Загора. За сега срещам разбиране от преподавателите, но за съжаление имаме допълнителен учител, от който никак не съм доволна.

Рядко пиша, но ви чета с удоволствие.
Сверявам нашият часовник с резултатите на Вашите деца и искрено се радвам на успехите на всяко дете.

# 544
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Закъсахме по английски език. Wink
Има ли някой тестовете по анг. език на Лонгман за 5 клас ?
Дали може да ми ги преснима и даде. Благодаря.   bouquet
Звънях на издателството ,но там са свършили  Peace

# 545
  • Варна
Syn, аз ги имам. Мога да ти ги сканирам и да ти ги изпратя на имейл утре, ако не ти е късно.

# 546
 Hug Много  ти  благодаря.   bouquet

Моята просто упорито отказва да учи.  Crazy
Вече и госпожата я е нарочила и трябва да се справим по някакъв начин. Wink
През деня учи с баба си , а вечерно време с мен.  Laughing
Интересното е че с руският няма проблем. Там поне си учи с желание.

# 547
Аз да не кажа голяма дума, но този срок добре върви по английски. Миналия му писа 4, сега вече има 5 и две 6-ци. Тя е впечатлена, аз също, но си полагаме старание, няма как. Вече почти по всичко има оценки за втория срок, днес правят по математика контролно, в четвъртък по ЧП, другата седмица по литература.
Нашето училище се казва Васил Левски и няма да се учи утре. Голям кеф!
 Родителска среща ще имаме на 25-ти, на 26-ти пък съм на малката. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:37 от Betty L.

# 548
Renate_R  Добре дошла.  bouquet
Ще се справите  Peace

По български ни препоръчаха
Скрит текст:
Разгръща се и вътре са систематизирани най важните неща от материала.
Аз си го взех от книжарницата. Детето си , го ползва с удоволствие.

# 549
  • у дома
Syn, аз ги имам. Мога да ти ги сканирам и да ти ги изпратя на имейл утре, ако не ти е късно.

Може ли ад ги качиш в пощата,за ад ги ползват и други  newsm78
Аз имам тези по учебника на Просвета-ако му трябват на някой да свирка...

# 550
  • Стара Загора
Syn, благодаря за посрещането   bouquet

Маями, моля и аз за тестове на Лонгман. Купила съм всички материали - тетрадки и дискове, но не знаех, че има и тестове.

Днес децата имаха национално оценяване по математика - моята дъщеря беше освободена от нея.
В понеделник мина друга контролна по математика за Делимост. Правиха вече тестове по ЧП, контролна по География, контролна по Инф.технологии и Музика.
Утре имат тест по Литература върху празниците и предполагам по АЕ следващата седмица.
Доста е натоварено, почти всеки ден имат тест или контролна. Но децата вече свикнаха и не им прави впечатление. Wink

# 551
Хич не ми харесва втората смяна тази година.
До 4 клас се оправяше Сами, но сега имат дни от 12,30 на училище, последен час в 19,30,като добавим и времето за пътуване.... Освен това програмата му не е плътна. В смисъл след  сутрешно занимание има да речем 90 мин до училище. Не става да си дойде до в къщи да обядва или почине, или да прочете нещо, направо отива в СМГ.
За изминалите няколко дни не е имало ден, в който да е могъл да учи сутрин. Остава вечер.
И понеже няма да го спра нито от футбол, нито от АЕ пак почвам да напомням колко е важно да слуша в час, за да не губи време с четене на уроците.
Има късмет с програмата, че в петък няма Математика.
Започна срока с 5 по ЧП/ много ме учуди тази оценка. Каза, че са имали много малко време/ и 6,6,5 по математика. Други оценки няма.
Няколко дни прави презентация за Перу по АЕ в частната школа. Много се кефя, защото покрай нея изчете доста неща и съответно научи. Попадна на едно приятно клипче в нета, което ще пусне след презентацията на децата.
За книги няма време. Съжалявам да го кажа, но е факт.Много , много ме е яд.

# 552
  • Варна
Syn, благодаря за посрещането   bouquet

Маями, моля и аз за тестове на Лонгман. Купила съм всички материали - тетрадки и дискове, но не знаех, че има и тестове.

В пощата са.

# 553
Маями   bouquet
Много ти благодаря.   Hug
Огромен труд е да снимаш толкова много страници.  Hug
Коя е пощата? Аз имам този от трети клас  Peace

# 554
  • София
Аз имам молба  - майките на деца в МГ да обменим малко тестове по математика ЗИП/СИП.
Иска ми се да преценя нивото при нас  Peace

Гери, неприятна е втората смяна, и винаги си е било така, едно време ни сменяха на месец и някак си се понасяше ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт