Петокласници - 2

• 49 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте....свърши и при нас първи срок.Не особенно добре,но аз  това очаквах Whistling.....При нас проблема е в математиката....По другите предмети няма проблеми.....но пусто не му стига времето.Едвам смогва да си напише домашните,за упражнения не може и дума да става.Разказвателните ги учи повечето в колата докато пътуваме към у-ще....Но тези домашни го съсипват направо...... Crossing Arms
Миналата седмица са имали контролно по математика,което мога да кача в пощата....само че не я знам. Thinking
Качвам го направо тук...
http://prikachi.com/images/162/7083162a.jpg

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 11:26 от berina

# 556
Ели, честно да ти кажа ,ако ще и много по-ниско да е нивото ни  не се впрягам. Нищо допълнително няма да му дам.
Той си е достатъчно съвестен и си гледа нещата , пък колкото- толкова.
Ще ти снимам онези 22/26 задачи.

Берина,
кой пише толкова красиво?

# 557
  • София
Гери, и моето впрягане мина, и аз не планирам нищо по-сложно да дам, каквото - такова. Просто ми е любопитно да сравним. Ще се радвам да видя вашата селекция.
Берина, вярно чудесен почерк! Мерси, че сподели!

# 558
  • у дома

Берина,
кой пише толкова красиво?

Явно госпожата,а на мен пък ми сатна интересно,защото моя почерк е почти същия,чак се замислих да не съм ги писала аз  Joy

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:17 от svetlaem

# 559
Гери, и моето впрягане мина, и аз не планирам нищо по-сложно да дам, каквото - такова. Просто ми е любопитно да сравним. Ще се радвам да видя вашата селекция.
Берина, вярно чудесен почерк! Мерси, че сподели!

Аз изобщо не знам какво решават(искам детето да се оправя само) - та мога да кажа само количествено, че резултата от първия срок е една папка дебела 3-4см. с допълнителни задачи.

Втория срок е отворил нова папка...

# 560
  • у дома

Коя е пощата? Аз имам този от трети клас  Peace

klas555@abv.bg  парола 555555

Предполагам,че Бети при следващата тема ще я вкл на първа страница  Peace

Мимии  ,ако допълнителните задачи си имат условия и имаш възможност може да качиш малко в пощата-не че имаме време,ама знае ли човек...

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:30 от svetlaem

# 561
  • София
Мимии, нямам предвид всички задачи за домашно, в никакъв случай даже  Stop
И при нас домашните са в едни джобове и после в папка, там идея нямам никаква какво става. Искам да сравним това, което им се дава за оценка и то по ЗИП / СИП, т.е. по-трудните задачи на контролните Grinning
Предполагам, че повече от 4-5 контролни по ЗИП/СИП едва ли някой е правил за един срок време. За жалост при нас се прибират, мога да споделя само последното, което се сетих да снимам.

# 562
  • I want it all and I want it now.
Има вероятност да хакнат пощата  Wink
Понеже имам и дете в по горен клас миналата година това се случи в седмо класната тема.  Peace
Пощата се даваше само при ЛС.

# 563
Пощата се даваше само при ЛС.

И сега е така. Като още важи изискването за редовно участие в поне две последователни седмокласни теми.
Не е зле да си пазите пощата.

# 564
  • Бургас
броя дните да края на месеца да обърнем пак първа смяна, моят се прибира 19-19.30 часа, докато вечеря и то става супер късно, сърце не ми дава да го карам да учи, намалихме футбола до един път седмично и пак за нищо няма време, два пъти седмично сме на английски, също СИП-ът по Мат е в обратната смяна, в събота и неделя пада голямо учене, иначе е невъзможно
при нас вторият срок почна катастрофално -4 по Бел и 3.50 по Мат, не знам моичкят влюбен ли или просто супер разсеян, ама такива лесни неща е сгрешил, че просто думи няма, на въпросите ми защо, отговорът е "аз ги знам тези неща, не знам защо на теста съм ги объркал", направо съм в потрес

# 565
Мимии, нямам предвид всички задачи за домашно, в никакъв случай даже  Stop
И при нас домашните са в едни джобове и после в папка, там идея нямам никаква какво става. Искам да сравним това, което им се дава за оценка и то по ЗИП / СИП, т.е. по-трудните задачи на контролните Grinning
Предполагам, че повече от 4-5 контролни по ЗИП/СИП едва ли някой е правил за един срок време. За жалост при нас се прибират, мога да споделя само последното, което се сетих да снимам.

Ели, аз наистина не знам каква част от събраните материали са от ЗИП/СИП.
Довечера ще го питам колко често правят контролни по тях.
Иначе контролни по математика(без да знам коя точно  Embarassed ) правят много често. Онзи ден върна две контролни и вчера още едно.
Обаче аз не ги преглеждам...

# 566
  • София
И аз не ги преглеждам, обаче трябва да ги подписвам  Laughing При нас по математика като че ли на 2-3 седмици правят контролно, но по зип/сип мисля, че са правили 2-3 до сега, дори не бях им обръщала внимание, но последния път се загледах да видя какво представляват задачите, вероятно защото ми каза какви са оценките в класа и ми стана интересно да видя трудността.

# 567
Контролното е писано от госпожата естественно,къдети толкова красиво писане.Тя им раздава тези листи,а те пишат на гърба.На това контролно синковеца има 4,защото не му стигнало времето да реши всички задачи,но решените са верни. Peace

# 568
Поне по 1 път на седмица правят нашите тестове, а може и по-често. Не знам дали ги делят на СИП И ЗИП. Толкова са свикнали, че въобще не им прави впечатление теста.
Ели, в момента със сигурност ги готвят за ЕК, защото Сами споменава, че има да решава еди коя си година ЕК.
Да ви кажа аз и в миналото училище бях така. Щом вървят нещата, доволна съм от оценките и от някои мои изненадващи препитвания, щом учителите казват, че е ок- не се впрягам, не юркам...той си е достатъчно отговорен. Е, вярно, дразня се, че не е достатъчно любознателен , в смисъл, че рядко проявява инициатива да търси допълнителна информация, но пък и това си има своето обяснение и го приемам.
Много ми е интересно какво ще се случи на лагера в Сандански. Сами заминава за 1 седмица. Уж ще си носи учебници, ама дали ще учи- ето това ми е адски любопитно.

# 569
  • най-шареното място
Интересно е наистина да видим какво се учи в МГ на различните места. И на мен ще ми е интересно да хвърля един поглед. В пощата ли ще ги качите?

A има ли деца с друг профил? Езици примерно. Любопитно ми е какво учат.

Може би ще е интеренсо и колко допълнителни часове има по съответния профилиращ предмет, какъвто и да е той.

ПП Аз също нямах пощата. Прочетох последните коментари и пращам на Svetlaem нова парола. Изпратена и на Gerka.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 19:41 от арт мама

Общи условия

Активация на акаунт