Петокласници - 2

• 50 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • у дома
сега сканираn и пуснах в пощата тест по Гео от нашите Тренировъчни тестове, на материала от Релеф до Природни ресурси ще бъде нашето контролно

Много благодаря  Hug
Ние имаме по история тези http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=2407 и тези http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=1228 ,ако имаш нужда не ми е проблем да сканирам,защото си имам у дома скенер.

# 616
  • Бургас
ако не те затруднява, сканирай и пусни едно тестче по История на материала за  уроци от № 21 до № 33  в учебника на Просвета, мисля че това е последният раздел, който сега приключваме
аз пуснах в пощата 2-ри вариант на тест по Гео от нашето помагало

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 14:01 от asya02

# 617
Може ли и на мен паролата за пощата на лични..Благодаря предарително  bouquet

С молба някой да ми пусне паролата за пощата на лични.. Praynig

# 618
Здравейте!
И аз моля за паролата!
В момента съм оставила Макс да учи сам. Понякога оставя българския, не му е лесно по този предмет. Не ми е ясно как по английски и немски е винаги перфектен, а родния му език го затруднява!
Този срок са първа смяна, единодушно недолюбвана от такива нощни птици като нас. Става сутрин, не роптае ( за разлика от мен).
Купувам по-големи дрехи, че мнооого е пораснал!  Носи маратонките на баща си!

# 619
  • Бургас
моят Борис се прибра с 3  по история, снощи го изпитах на новите уроци и всичко знаеше, обаче нямаше нито време, нито желание да преговаряме старите уроци, явно нищо не му е останало в главата от тях, направо съм в потрес как за няколко седмици всичко научено по този предмет изфирясва, но така запалих моторетката, че кръвното сигурно ми скочи до небето, но каквото такова, от другата седмица сме първа смяна и  всяка вечер ще следя домашните и ще изпитвам, дано да има резултат, че вече сериозно се притеснявам, че успехът ни втория срок може и да е по-плачевен от първия

# 620
  • у дома
Пощата се даваше само при ЛС.

И сега е така. Като още важи изискването за редовно участие в поне две последователни седмокласни теми.
Не е зле да си пазите пощата.

Понеже доста хора ми искат на лични паролата-на тези,които пишат от години и им знам никовете я пратих без проблем,а на другите предлагам да попишат поне в една тема малко по-редовно и без проблем ще я изпратя...Ако редовно пишещите сте на  друго мнение кажете и ще я разпращам на всеки...

asya02 -много неприятно,но ще я оправите-и на моето,въпреки,че има трудно изкарано 6 за срока,това му е един от мъчните предмети...Надявам се ,че до петък не ти е късно да кача тестовете,че днес вече нямам сили ,а утре пак мноооооого ще работя...Ако правите контролното в петък ми напиши и ще се организирам да ги сканирам и утре...

# 621
  • Варна
Пощата се даваше само при ЛС.

И сега е така. Като още важи изискването за редовно участие в поне две последователни седмокласни теми.
Не е зле да си пазите пощата.

Понеже доста хора ми искат на лични паролата-на тези,които пишат от години и им знам никовете я пратих без проблем,а на другите предлагам да попишат поне в една тема малко по-редовно и без проблем ще я изпратя...Ако редовно пишещите сте на  друго мнение кажете и ще я разпращам на всеки...

Подкрепям svetlaem и мисля, че трябва да има някакъв ред за даването на паролата на пощата. Писането в две последователни теми е добро предложение. Няма да е лошо условието за достъп до пощата да се сложи на първа страница на следващата тема, както и към кой от най-редовно пишещите да се обръщат желаещите за достъп.

# 622
Отворих преди малко пустата История- ами много тъпо е поднесено. От целия урок по моему трябва да се запомнят максимум 5-6 изречения. Това е за един от последните уроци, които е учил Сами.
Нашата по История предала 2 урока на 4 деца, докато другите са били на Бяло училище. И още 2 като се върнаха. Та имал да учи 4 урока. #Crazy
Аз всъщност влязох да си кажа мнението, че  тъпо е написан учебника.

# 623
  • Русе
  На кое издателство е учебникът по История. Има ли удачни помагала за материала. От тази година - 4 клас сме- му пускам успредно с неговите уроци съответните за 5 клас от ucha.bg. Интересно му е и гледам да утъпча пътя за догодина.

# 624
  • Бургас
Светле, не са ми спешни тестовете по Ист.,  вчера са взели последния урок от раздела, та не е ясно другата сряда преговор ли ще е или направо тест, но така или иначе ще учим сериозно 3-те почивни дни, вчера като се замислих Борис учи всяка неделя по около 2 часа двата нови урока по история, докато ги прочете 2-3 пъти, докато напише в тетрадката и докато аз ги прочета да му задам въпроси и времето свършва, почнем ли преговор на последните десетина урока ще трябва минимум още 2 часа, за което никога нямаме време, защото през събота се учат 4-5  предмета и толкова през неделя, а на предмет отиват между 1 и 2 часа с почивките, да не говорим за дните, когато имат състезания, мачове, РД и т.н., първият срок успяхме да я научим за 6 единствено защото коледната ваканция имахме време и всеки ден ги преговаряхме уроците по малко, сега просто е мисия невъзможна, поне при моя син, може някое по-паметливо дете по-бързо да се справя, на на нас историята наистина ни е голяма мъка

# 625
  • дядовата ръкавичка

Понеже доста хора ми искат на лични паролата-на тези,които пишат от години и им знам никовете я пратих без проблем,а на другите предлагам да попишат поне в една тема малко по-редовно и без проблем ще я изпратя...Ако редовно пишещите сте на  друго мнение кажете и ще я разпращам на всеки...

Светле, аз не мисля, че съм от най-новите  Wink, нищо че напоследък рядко пиша, че седмокласник ми е на главата. ... Та да помоля и тук за паролата  Laughing

# 626
  • София
Аз мисля, че точно в това е смисълът на паролата на лични - да е за хората в темата, които се познаваме и си пишем отдавна. т.е. подкрепям Светлето да не я раздава на всички.   Peace

Айяла, разбира се, че теб те познаваме и пишеш отдавна тук.  Peace

Ася, ще си я поправи детето, не се тревожи!  Hug

# 627
Светле, подкрепям те напълно за паролата.  Peace
Питам се в седми клас какво ще става тук...

# 628
  • у дома

Светле, аз не мисля, че съм от най-новите  Wink, нищо че напоследък рядко пиша, че седмокласник ми е на главата. ... Та да помоля и тук за паролата  Laughing

Направо си си от редовните-ако си ми я искала на лични,извинявай-ама доста хора са ми писали и съм те пропуснала  Embarassed ,а ако е в темата,последните дни ми е много натоварено и си признавам,че чета по диагонал -както и да е-пратих ти я  Hug

На кое издателство е учебникът по История. Има ли удачни помагала за материала. От тази година - 4 клас сме- му пускам успредно с неговите уроци съответните за 5 клас от ucha.bg. Интересно му е и гледам да утъпча пътя за догодина.

За историята не знам-нашия е на Просвета и е меко казано отвратен...
Мога да ти помогна за географията с мнение-нашия е на Просвета-също толкова отвратен както и историята,та една приятелка ни даде география на Анубис-супер кратки,разбираеми и достъпни уроци,недостатък,че уроците им се разминават с Просветките ,ама се оправяме и чете доста от него...
По ЧП са на Булвест-нямам наблюдения,но този предмет е любим на детето,даже повече и от математиката и се справя без помощ с учебника,има на контролните винаги отлични оценки,като или е без грешка,или е с една грешка максимум...

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 09:43 от svetlaem

# 629
Като стана въпрос за история....точно по този предмет миналата седмица имахме разговор и препитване....защото първия срок има само 6ци,а в интерес на истината никога не съм го виждала да учи по този предмет. Rolling EyesНие нали сме все кът с времето,затова проверявам само български,математика и английски Crossing Arms.....другите съм ги оставила на него сам да се оправя.....Та ми стана странно за историята....и реших да го изпитам на целия материал до сега,като го връщах до първия урок....и с потрес установих, че знае абсолютно всичко Shocked.....всяка дата,всяко събитие кога как и защо се е случило. ooooh!И ми отговаряше с такава лекота.....меко казано бях шокирана ShockedА той изключително доволен Twisted Evil.....та си поговорихме и установих че госпожата им преподавала много добре Peace......Разказвала им всичко като приказка и сина ми каза, че това бил единствения час в който никой не шумял,всички слушали и им било страаааашно интересно. Rolling EyesВсеки урок им го показвала с някакви картинки,обсъждали и пресъздавали всяко събитие,като им давала различни роли Thinking....и имало случаи в които три четири часа си разказвали само по един урок.....Много учудена останах....но детето твърди че му е адски интересно..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт