Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Capt_Flint, много ми харесва идеята за тортата...още повече без брашно - сигурно е много ароматна с тези съставки Simple Smile
tunata, имам мармалад и ще се заема...май точно това ми се е прияло...но първо ще направя онези прекрасни бутерки на Лабрекс- мисля ги цяла седмица, но в събота ще ми паднат в ръчичките...даже вече купих спрайта Laughing
От мен един лек Киш с тиквики и моркови

http://cuisinaria.blogspot.com/

# 676
tunata, разкошни кифлички. Много ги обичам.
Capt_flint, писах ти и в блога, страшно ми хареса сладкиша. Ще се прави!

От мен Френска леща с пиле, по любимия Джейми Оливър. Не сте яли такава вкусна леща!  Laughing

Ето рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/11/blog-post_7.html

Лека вечер   chef  bouquet

# 677
Здравейте,

Тина-Рина, ExquisiteS, labrex благодаря   bouquet
ExquisiteS розичките от картоф този път правих във формички за мъфини
Скрит текст:
- идеята е от нета но в момента не намирам снимката, затова ще се опитам да опиша - нарязваш картофа на много тънки кръгчета, като за чипс, бланшираш леко в загрято олио колкото да омекнат малко, но да не се пържат, защото ще се чупят. Изваждаш върху салфетка да се отцедят и посоляваш. След това редиш в тавичка с гнезда за мъфини, като завиваш от вън навътре и запичаш в загрята фурна - това е.
lanvinka страхотни снимки, направо ми е неудобно да покажа моите след теб   bouquet
Etigra киша изглежда много апетитно  Rolling Eyes
labrex винаги оригинални и вкусни идеи  Hug  bouquet  chef
tunata отлично си се справила - и на мен много ми се ядат да знаеш  Blush
Capt_Flint изкушаващо предложение  Shocked
Гисчо винаги съм искала да опитам такова сладко, но така и не ми се е отдала възможност, но твоето изглежда страхотно  Wink
При нас днес - класика пържена рибка (сулка) със зелева салатка:

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 09:57 от vesi_nn

# 678
Capt_Flint, бива ли такова нещо с тая торта?! Толкова неща имам планирани за правене, а сега и нея има да я мисля... Страхотно звучи!

Аз да ви покажа едни зайци, които правих за рожден ден на малката ми братовчедка.

Торта заек и заешки мъфини

# 679
домашни бонбони за именния ден на брат ми

# 680
Да Ви почерпя ЗА ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК АРХАНГЕЛОВДЕН.Питка и еклери.

# 681
Много хубава торта заек, честито на момичето Heart Eyes.
Почерпих се с бонбонче и еклер за здраве на именниците!
Аз не съм се разписвала от доста време, но да се отсрамя с един кекс с течна сметана.

http://alekskalina.blogspot.com/2013/11/blog-post.html

# 682

Крем от кестени, сметана и бренди

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/11/blog-post_8.html

# 683
Толкова вкуси изкушения видях  Simple Smile Поздравления!

От мен телешко бон филе

и кифлички от курабиено тесто с локум Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 19:58 от Ellinor*

# 684

vesi_nn, не мога да сбъркам снимките ти, където и да ги видя.    bouquet  chef
Katerina R., заплени ме тоя Зайко-байко-торта, и мъфинките са чудесни. Имало е доволни дечица! Heart Eyes   bouquet  chef
bebe_27 и тя е зарадвала братчето с весели и вкусни бонбони. Heart Eyes   bouquet
mimi0585, разкошна пита!    bouquet  chef
Грабвам си парченце кекс от lst  Heart Eyes   bouquet, чаша кремче от Тина-Рина  Heart Eyes     bouquet, кифличка с локум от Ellinor* Heart Eyes  bouquet, наистина много изкушения!     bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Галет с круши, разкошен на вкус, крушите бяха много ароматни и сочни.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 21:39 от labrex

# 685
Скрит текст:
labrex - Благодаря за милото посрещане.
Извинете за коментара, не се сдържах. Отдавна ви чета, но от скоро имам регистрация и пиша. Благодаря, че забелязахте скромните първи опити на един млад човек Grinning  bouquet

# 686
Скрит текст:
labrex - Благодаря за милото посрещане.
Извинете за коментара, не се сдържах. Отдавна ви чета, но от скоро имам регистрация и пиша. Благодаря, че забелязахте скромните първи опити на един млад човек Grinning  bouquet

Ellinor*,  сигурна съм, че и телешкото е много вкусно, но сега влязох в темата, след като вечерях, иначе трудно се издържа, та затова наблегнах на десертите. Grinning Добре си дошла, ще обменяме опит и рецепти!  bouquet

# 687
Отново прекрасни неща видях.   bouquet Искам от всичко да опитам.  eat  - от киша на Etigra, лещата на lanvinka, рибката и салатата на vesi, телешкото на Елинор, питката и еклерите на mimi, кекса на lst, кремче на Тина-Рина. Много ми хареса тортата-заек на Катерина, бонбоните на bebe_27.
labrex, много хубав галет. По рецептата на Селма за Галет със сини сливи ли е?

Да ви покажа моята пита за вчерашния празник:

И от предишните дни един паниран кашкавал със салата от прясно зеле:

Хубав ден!

# 688
labrex, много хубав галет. По рецептата на Селма за Галет със сини сливи ли е?

Fortuna, не, друга е рецептата: ВКУСЕН ПОСТЕН СЛАДКИШ. Откакто попаднах на тая рецепта в руски форум, не съм правила галет по друг начин. Помня, че наричаха рецептата за тестото гениална, присъединявам се, какво ли не съм правила от него, не стига че е от почти никакви продукти, а става за много сладкиши. Част от нещата съм снимала при рецептата, но всичките няма как да побера на страничката. Дори фунийки правих с него. Heart Eyes Laughing

Скрит текст:

Питката е разкошна! Heart Eyes  bouquet

# 689
  • Бургас
Мноооого вкусно при всички!   bouquet
labrex, права си - в темата човек трябва да влиза след като е похапнал. Simple Smile

От мен Лазаня болонезе

и

Тиква с крем карамел

Общи условия

Активация на акаунт