ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
СУпер от къде го купи? Ще взема и за нас, че мъжа ми сутрин има секрети, от синузита, дали ще помогне този уред? Къде мога да го намеря? Ако можеш линк да дадеш, ще си златна  Hug
Ами моят е Omron C28P ... Купих го от близката аптека ... Имам го вече 1 година ... 2 пъти ми се е налагало заради малката да слагам в него р-р за инхалатор - вентолин - той е за спазми в белите дробове ... Иначе се оправяме само с физиологичен разтвор - купувам банка от 500 мл. за 1,60; спринцовка от 5 мл. и игла, за да тегля р-р с тях от банката и така ... Инхалаторът беше към 100-тина лв. ... Изплати ги - не съм прибягвала до антибиотици вече година и с двете Simple Smile
Иначе гледам има го онлайн на доста места:
Скрит текст:
http://izmeri.com/prX_1176.htm
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … MRON-Com-Air-C28P, в Технополис
... Напиши в google инхалатор омрон с 28 и ще излязат много сайтове. По добре обаче питай в някоя голяма аптека - ще го имат Simple Smile

# 406
Мерси, ще си го поръчам от някъде от чужбина. А и на нас почти всичко ни е Омрон, харесва ми марката Simple Smile   bouquet

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 16:20 от -True Blue-

# 407
MonikaBurmova Браво на вас взели сте по скъпите неща  Simple Smile и ние мислим другия месец ,а може и по-скоро количката да вземем та ще видим Thinking
Thea благодаря ,ще видим как ще процедираме.

# 408
В крайна сметка може ли да пия осцинококцинум?
    Според моя АГ-може, то е хомеопатия, друг въпрос, дали ще има ефект Rolling Eyes

# 409
  • NE
True Blue- Осцинококцинума ме изцери с една лоша настинка в 16 г.с. Peace Консултирала съм се с моя док и с добър пневмолог. Аз бях доволна и няма никакви странични ефекти. Peace
Моя Бам-Бам си го усещам над пъпа, но много зависи каква поза съм заела. Peace
Моника Какво му е на котето? Моят кот имаше ужасно повръщане и стигнахме до операция и трудно възстановяване. Пиши на лични ако искаш, че имам доста богат опит с котки. Peace
Иначе ние почнахме обикалянето на количка. Mr. Green
Thea Медела са много добра марка. Аз обаче ще заложа на ръчна помпа на Авент. Peace

# 410
A kak  го взимаше, през 6 часа ли?
А за нос и кашлица какво е позволено? Че взех и да кашлям... Sad

# 411
  • NE
Да, през 6 часа. Първите дни по 3 на ден с витамин С, а следващите 4 дни по 2 на ден. Сега взимам по една тубичка на седмица като профилактика, че е сезона на гриповете.

# 412
Благодаря  Hug
Аз не знам дали съм споменавала тук, но ще се местим от Варна в Пловдив и живи и здрави ще раждам там. Та трябва да си избера лекар да ме следи, както и да ме изражда. За сега имам 1 име - д-р Карагьозов. Някой от Пловдив чувал ли е нещо за него? Мисля там да се запиша. Израждал в Селена.

# 413
Благодаря  Hug
Аз не знам дали съм споменавала тук, но ще се местим от Варна в Пловдив и живи и здрави ще раждам там. Та трябва да си избера лекар да ме следи, както и да ме изражда. За сега имам 1 име - д-р Карагьозов. Някой от Пловдив чувал ли е нещо за него? Мисля там да се запиша. Израждал в Селена.

Аз ходя на консултаций при него и съм много доволна .  Не говори много само ако има някакъв проблем , но като за всеки лекар си има добри и лоши отзиви . Wink

# 414
Flower Fairy Моето коте е на 10 години,мъжки,много активен и луд...Преди няколко дни около 5 дни спря да се храни,започна да повръща вода и бяла пяна,започна само да спи и то скрит в дрешника,спря да ходи до тоалетната и изобщо сякаш не съществувахме за него...
Заведохме го на ветеринар още от  вратата лекаря каза,че е много зле,прегледа го,взе му кръв.
След няколко часа ми се обади и каза,че на котката и се разпадат бъбреците,те не работят и до няколко дни ще започнат жестоки болки и ще умре.Според него единственото което можех да направя е да го Ефтанизирам...
Цяла нощ го оплаквахме,сбогувахме се,плакаме и на следващият ден му приготвих одеалцето и тръгнахме към клиниката за да го приспим,но ММ не се беше примирил с тази мисъл и реши да направим УЗ и второ мнение,където се оказа,че котето има болни бъбреци,но в никакъв случай не м се разпадат бъбреците,назначиха му системи за 7 дни,специална диета с 60 грама храна която подпомага функциите на бъбреците...
Другата седмица сме пак на преглед и ще видим как ще процедираме натам,дано да се е прочистил малко поне и стискаме зъби и продължаваме напред...

# 415
Здравейте ,момичета!  Simple Smile Имам едно питане и си мисля, че все някоя от вас знае нещичко по темата.
От понеделник влизам в болница за една седмица. Док каза,че не е заради бебка(слава Богу) тя е добре,поне това ми беше казано.Искат да проследят общото ми състояние. Като ми направят всичките нужни изследвания. По-принцип съм по-пълна още от преди бременността и това ги кара да ми преписват какви ли не болести  newsm78
Та мисълта ми е : Ще влияят ли болничните, които ще ми дадат след изписването на майчинските в последствие? Чух от някой,че оказвали влияние на първата година...дали е така?  Thinking
Е,хубав и усмихнат ден  Hug

# 416
Flower Fairy Моето коте е на 10 години,мъжки,много активен и луд...Преди няколко дни около 5 дни спря да се храни,започна да повръща вода и бяла пяна,започна само да спи и то скрит в дрешника,спря да ходи до тоалетната и изобщо сякаш не съществувахме за него...
Заведохме го на ветеринар още от  вратата лекаря каза,че е много зле,прегледа го,взе му кръв.
След няколко часа ми се обади и каза,че на котката и се разпадат бъбреците,те не работят и до няколко дни ще започнат жестоки болки и ще умре.Според него единственото което можех да направя е да го Ефтанизирам...
Цяла нощ го оплаквахме,сбогувахме се,плакаме и на следващият ден му приготвих одеалцето и тръгнахме към клиниката за да го приспим,но ММ не се беше примирил с тази мисъл и реши да направим УЗ и второ мнение,където се оказа,че котето има болни бъбреци,но в никакъв случай не м се разпадат бъбреците,назначиха му системи за 7 дни,специална диета с 60 грама храна която подпомага функциите на бъбреците...
Другата седмица сме пак на преглед и ще видим как ще процедираме натам,дано да се е прочистил малко поне и стискаме зъби и продължаваме напред...
   Стискам палци!  bouquet

# 417
Добро утро !
k_balu до колкото знам болничния намаля майчинството през първата година,защото ти падат осигуровките. Не се влияе само ако е НЕПРЕКЪСНАТ. Няколко страници по напред една мама го беше писала и беше дала и линк.

MonikaBurmova пише как е котето днес.

Днес гаден дъждовен  ден  Close , как ще ходя на работа ?!? - взе да ми писва вече  Close
 Чета колички и кошари купувате  Heart Eyes  . Ние не говорим за тези неща (а на мен ми се иска ,ама  това е друга история). Ще трябва първо квартирата да сменим, че сме наблъскани в една стая  Rolling Eyes , а пък то нищо не излиза за нашите възможности ...... Rolling Eyes  И за име нищо не сме решили, предния път поне първата буква имахме а сега - нищо.  Ще го мислим, нека само всичко да е наред  Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам  момичета  Hug
П.п.  Wink хи хи  днес правя 22г.с - вече съм 6-ти месец  Crazy

# 418
Добро утро !
k_balu до колкото знам болничния намаля майчинството през първата година,защото ти падат осигуровките. Не се влияе само ако е НЕПРЕКЪСНАТ. Няколко страници по напред една мама го беше писала и беше дала и линк.

MonikaBurmova пише как е котето днес.

Днес гаден дъждовен  ден  Close , как ще ходя на работа ?!? - взе да ми писва вече  Close
 Чета колички и кошари купувате  Heart Eyes  . Ние не говорим за тези неща (а на мен ми се иска ,ама  това е друга история). Ще трябва първо квартирата да сменим, че сме наблъскани в една стая  Rolling Eyes , а пък то нищо не излиза за нашите възможности ...... Rolling Eyes  И за име нищо не сме решили, предния път поне първата буква имахме а сега - нищо.  Ще го мислим, нека само всичко да е наред  Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам  момичета  Hug
П.п.  Wink хи хи  днес правя 22г.с - вече съм 6-ти месец  Crazy
   Не са най-важното кошарите и количките! Детенце да е здраво!
Не спаднаха ли наемите в Бургас покрай кризата?Ти с агенция ли пробваш или сама?Защото, ако ти е свестна агентката може да преговаря за цените!В София от началото на кризата доста спаднаха наемите и да не говорим, че предлагането е по-голямо от търсенето, същото е и с продажбите.
   Не сте ли мислили детенце да носи името на светец, около датата на раждането си? Ето ти линк с именните дни: http://www.imenata.com/hollidays-2.html   bouquet

# 419
miloto73 Благодаря за линка, сега ще го разгледам. И мето ще го избираме на нас да ни харесва, т.е. със нишо и никой няма да се съобразяваме, ама ММ все вика "рано е още да го мислим" и на мен за това ми е тъпо. Квартири има на нормални цени, но са в комплексите, а ние от 10 год  сме в центъра, а тук са скъпи. Не желая да сменям мястото защото съм свикнала тук , пък и Мики си ходи на градина и си има приятели Simple Smile Иначе квартирата си я  търсим сами (бяхме питали и в една агенция , но не случихме на брокерка  Twisted Evil)

Общи условия

Активация на акаунт