Отговори
# 360
наде,казва,че това му е истинската фен страница
Демек туитърската ли, или това е съвсем друга нова страница?
фейсбоока страницата му  Peace вече мой пращаме клиповете и там  Mr. Green
Аха, разбрах, мерси Миленче. Hug

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, кажи ми кво точно искаш да правя? newsm78

# 362
  • София
Момичета аз май ще си пусна 46 или 59, ама май първо 46 ще го пусна, че още не съм го изгледала  ooooh!

По-късно съм тук  Hug Hug Hug Hug Hug

# 363
Ако може да ми преразкажеш какво каза Чаатай и другите от екипа във видеото, това е.

# 364
Ако може да ми преразкажеш какво каза Чаатай и другите от екипа във видеото, това е.
За туита ... там ще се съобщи екслузивна новина и четящите там ще я разберат първи.

Видеото...резюме

Значи това са пожелания към Тойгар ЪшъклЪ той нали е композитор в ПО
Ча му казва, че му харесва музиката , тя била неговата музика, и редовните пожелания за творчески успехи тн.
Серка му пожела да е щастлив и пак същите пожелания
Хазар го целува, щастие и пак и благодари
Баръш не го слушах ма ще да е същото.

# 365
  • някъде из Врачанско
Здравейте с днешна дата, първо благодаря за темата -  bouquet на всички творили в нея,
 newsm59  Party Time smile3510 честит рожден ден на синчето на Зизу, здраве, щастие, благодат и късмет в житейския път,разум в избора му , а на теб мир и спокойствие, философия на духа и да не губиш никога това хубаво чувство на самоирония, приятна вечер на всички във форума, до скоро, че трябва да си тръгвам от работа, до после, днес е важен сериала, романтика и любов, ах къде е тя, отлетя от живота ми, но пък ще им се радвам и ще им завиждам, wavey  love001 newsm10

# 366
Честит Рожден Ден!На синчето на Зизу пожелавам да е жив и здрав и да ви радва много и най вече да ви слуша.

# 367
Хилоууууууууууу на све диспансерки  Hug Hug Hug  за втори път днес  Whaasup Laughing

# 368
  • Керодиспансера
момичета, нямаше ме няколко дена и сам пропуснала канките с 59 номер.Може ли някои да ми ги метне.  Много Ви моля  и благодаря предварително. Rolling Eyes  bouquet

# 369
Хилоууууууууууу на све диспансерки  Hug Hug Hug  за втори път днес  Whaasup Laughing
newsm65 newsm65 newsm65 newsm65

# 370
Имам новина няма да ви хареса особенно.Това е от една страница за турски  серияли.

Шокираща новина разтресе Турция. Чаатай Улуйсой, Гизем Караджа и Дженк Ерен с наложена забрана за напускане на Турция. Наказателния съд в Истанбул е наложил това наказание на известните актьори заради делото за прдажба и употреба на наркотици. Както писаха вече турските медии през февруари т.г. полицията в Истанбул е провела акция в дома на Чаатай по сигнал за продажба на кокаин. Бяха арестувани общо 34 знаменитости от турския шоубизнес. В последствие 17 от тях бяха освободени. Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. От 5 до 15 години затвор грозят заподозрените за това деяние, според Турския наказателен кодекс. Обвинителния акт по делото е от 149 страници. Гизем Караджа и Чаатай Улуйсой са заподозрени с номера 33 и 34.

# 371
Имам новина няма да ви хареса особенно.Това е от една страница за турски  серияли.

Шокираща новина разтресе Турция. Чаатай Улуйсой, Гизем Караджа и Дженк Ерен с наложена забрана за напускане на Турция. Наказателния съд в Истанбул е наложил това наказание на известните актьори заради делото за прдажба и употреба на наркотици. Както писаха вече турските медии през февруари т.г. полицията в Истанбул е провела акция в дома на Чаатай по сигнал за продажба на кокаин. Бяха арестувани общо 34 знаменитости от турския шоубизнес. В последствие 17 от тях бяха освободени. Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. От 5 до 15 години затвор грозят заподозрените за това деяние, според Турския наказателен кодекс. Обвинителния акт по делото е от 149 страници. Гизем Караджа и Чаатай Улуйсой са заподозрени с номера 33 и 34.
Аз на тва не вервам. Naughty

# 372
Аз да го публикувам и аз не вярвам.

# 373
  • София
...... Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. ....

Laughing Не би ли трябвало да е обратното, тя да е давала на него. И акцията (доколкото знам) не е била в неговия дом.

Иначе вчера и днес почти всички печатни медии коментират същата новина. Нашите просто са я преписали  Peace

# 374

">#t=53[/video]
Ето усмихнат Ча!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джейниии,   Hug Hug Hug благодаря, че сподели видеото!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт