Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
...... Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. ....

Laughing Не би ли трябвало да е обратното, тя да е давала на него. И акцията (доколкото знам) не е била в неговия дом.

Иначе вчера и днес почти всички печатни медии коментират същата новина. Нашите просто са я преписали  Peace
Вие на тая ли и викате АБЛАТА? newsm78

# 376
  • София
...... Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. ....

Laughing Не би ли трябвало да е обратното, тя да е давала на него. И акцията (доколкото знам) не е била в неговия дом.

Иначе вчера и днес почти всички печатни медии коментират същата новина. Нашите просто са я преписали  Peace

Аз за първи път чувам, че е певица  newsm78

# 377

Ама нея ли я наричате така...? newsm78

# 378
Тя е аблата  Peace

# 379
Тая па даже и го е натОпила... ooooh!
Аз не вервам...да си пишат квот си искат. Щом снима с Ай Япъм значи всичко е ток. Peace
Гизема също има сериал.

# 380
Зизуууууу, мерсаж.  love001

# 381
  • София

Ама нея ли я наричате така...? newsm78
newsm09
За пръв път чувам,че била певица Whistling
Не вярвам и аз Peace

# 382
Те нека си снимат едното няма нищо общо с другото а и така или иначе трябва да има съд  и дело това че е  невинен все пак трябва да се онивини.

# 383
This is the good and happy news for today

Özkan tamirak @OzkanTamirak
Çagatay ulusoy and gezim karaca Have appeared innocence of drug charges against them and the first defendant in this case is selin boronkay

# 384
# 385
Оххх, беее и аз прочетох подобно инфо за Ча и наркотиците, че той не беше ли оневинен още Януари месец, какво пак чепкат темата!? Crossing Arms

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 19:44 от Neidjal

# 386
  • Още у мъглата ...

Ох, не съм добре  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама кат видях пушкалата горе, с които трепем Аксой обикновено, та ми светнА, що Чачи е нарамил пушката  Joy Joy Joy Joy
Ша пушкали и той по Аксой, дет му утрепа ашкъмчето  Joy Joy Joy Joy Joy

А, и хелоу по вечерня  Hug Hug Hug

# 387
Оххх, беее и аз прочетох подобно инфо за Ча и наркотиците, че той не беше ли оневинен още Януари месец, какво пак чепкат темата!? Crossing Arms
Наде, според мен е нормално. Работи за най-голямата компания. Сериалът е на път да стане фурор. След като на някакъв принцип е дал основание да го чепкат, значи ще му се случва. Той има верни фенове и това инфо няма да му навреди. Понякога анти рекламата е най-добрата реклама.

Галя, не е така. Ай Япъм никога няма да сключи договор с него, ако има опасност да го осъдят и да влезе в затвора. Пък и това е страшен удар по имиджа на компанията.

Ние не говорим за игрален филм дето може да се заснеме за един месец...говорим за проект който ще е минимум две години.
Какво значи ''нека си снима, пък дело трябва да има" Кой ще го вземе на работа пред опасност от дело. Другото което е, за да го съдят, той трябва да е следствен (освободен под гаранция, подписка или пробация). А, документ за това се изисква навсякъде където те взимат на работа. То в БГ не можеш да си намериш работа ако си следствен, камо ли в Турция.

# 388
  • София
This is the good and happy news for today

Özkan tamirak @OzkanTamirak
Çagatay ulusoy and gezim karaca Have appeared innocence of drug charges against them and the first defendant in this case is selin boronkay

Скрит текст:

т.е. Чаги и Гизем са невинни  Peace

Кой е този Özkan ?

# 389
  • Още у мъглата ...
Майкооо, пък Селин аблова била певица  ooooh!
Къде под душа в банята ли  newsm78
Или щот е изпяла в съда простотии  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт