Отговори
# 585
Джейн, Hug така е, приятно ни е тук, има свобода на словото и затова караме вараме, все тук се връщаме. Ми той петела не можа да се справи с кокошките и затова го хвана липсата, и прехвръкна сигурно в чужд двор. Joy
И от мен   love001 за всяка от Вас.

Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 586
# 587
  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe
бая имам за четене,ама да се запиша че съм у диспансеря бугедже и чабук назад SadИвче Hugне си сама джанъм и аз го лепнах гадния грип Sadот мъжо ли ,от децата в градината ли незнам Winkама ми е чок зор със гърлото и хремата Simple Smileвсички ставички ме болят и ми е доста отпаднало Confused дано минава бързо само Flutterшимди имам да изръфЪм 20 стрнички,да вЪ видя бугюн к'ви сте къдрили Blush

txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves

# 588
Жани, Hug бързо да ти минава и да си с нас на линия, че само една от кокошарника да липсва, и се усеща липсата й.

# 589
Жани бързо оздравяване Hug

# 590
  • в подножието на планината

Жани,  оздравявай бързо... Hug

Клодии, Hug какъв спорт гледаш пак... newsm78  Хич, не мога да ги гледам... Rolling Eyes нямам нерви... ooooh!

# 591
  • София
Някой питаше къде ги има епизодите. Ето тук в тази фейс страничка ги има.

https://www.facebook.com/pages/Hazal-Kaya-BG-Fans/294821860644701

Мишенце, аз химия видях и усетих тоци, и в Аси, макар, и не със същата сила както при ФЕмир.

Аааа, да, и "Аси", ама и там нали знаеш какво се говореше за Мурат и Туба и как се държаха в реала. Като дежа-вю ми е  Laughing

# 592
Жани, бързо оздравяване  Hug Hug Hug

# 593
Мишенце, знам. Laughing
Момичета, къде снимат ПО, че май беше извън Истанбул?! newsm78

# 594
  • София
Има има.Химия има каквото и да говорим.Но и в други серияли има химия.

Кои са тези сериали, бе Гале?! Аз такава химия не съм виждала  Embarassed

Направо ме е яд, че не са двойка  Crossing Arms

Сега прочетох интервюто на Тойгар. Представете си в един сериал: Чаатай, Къванч и Кенан  smile3544 smile3544 smile3544
Малиииииии Laughing и Мурат заедно с партньорките си, с които се прочуха, ще е сериал фурор. Embarassed

Тогава вече рейтингът ще е над 100%  Laughing

# 595
Интересно коментарно студио сте си спретнали ...аз не гледах филма,но достатъчно ми беше да ви изчета и си представих всички моменти от серията.  smile3521

# 596

Клодии, Hug какъв спорт гледаш пак... newsm78  Хич, не мога да ги гледам... Rolling Eyes нямам нерви... ooooh!
 love001 Футбол Heart Eyes с мъж ми зяеме кат откачени Joy

# 597
  • Варненска клюкарка

Мишенце, аз химия видях и усетих тоци, и в Аси, макар, и не със същата сила както при ФЕмир.

Аааа, да, и "Аси", ама и там нали знаеш какво се говореше за Мурат и Туба и как се държаха в реала. Като дежа-вю ми е  Laughing

И аз помня слуховете и как жена му на Мурат се изтърси на сета с все фамилия...защо ли Crazy
И химия имаше, макар и не толкова осезаема и ярка, но пък и те не бяха на по 20 г. където знаем, че реакциите са по-неподправени и първични Wink Heart Eyes

# 598
  • София

И аз помня слуховете и как жена му на Мурат се изтърси на сета с все фамилия...защо ли Crazy
И химия имаше, макар и не толкова осезаема и ярка, но пък и те не бяха на по 20 г. където знаем, че реакциите са по-неподправени и първични Wink Heart Eyes

А, после в реала?! Нито той говореше за Туба и "Аси", нито тя за него. Даже той беше казал, че не я познава добре след над 2 години снимки извън Истанбул  Crazy Чак, когато тя забременя, се появиха заедно и той й честити в едно интервю близнаците  Crazy А, какви хубави снимки имаха по време на сет-а (като папарашки, от фенове). Все усмихнати, с настроение....и т.н.

Абе, позната история  Tired

# 599

Общи условия

Активация на акаунт