Отговори
# 570
  • София
Да ви попитам откъде мога да гледам сериите по бтв, тъй като нямаме кабелна и бащата не успя да купи декодер и не можах да гледам днешните серии.

Никъде. Само във Войо.
А някъде има ли ги оригиналните турски серии със български субтитри.

Не, БТВ изтриха всичко  Rolling Eyes

# 571
  • София
Има има.Химия има каквото и да говорим.Но и в други серияли има химия.

Кои са тези сериали, бе Гале?! Аз такава химия не съм виждала  Embarassed

Направо ме е яд, че не са двойка  Crossing Arms

Сега прочетох интервюто на Тойгар. Представете си в един сериал: Чаатай, Къванч и Кенан  smile3544 smile3544 smile3544

# 572
Само ще кажа нещо да имат химия и така нататък но колкото и да ни се иска в момента не са двойка колкото и тъжно да ни е вече трябва да им гледаме новите им проести и да не ги сравняваме с АФК.Извинявайте че го казвам но това е истината.

# 573
  • София
Ох, Гале, Гале, знам го това, ама хайде сега ми кажи утре как да седна да гледам Серка, как върти очи  Rolling Eyes, а Чачи не искам да изпускам  Laughing
Така ще е, няма друг начин  Rolling Eyes

А, дали си гледат взаимно проектите?  newsm78

# 574
  • София
Само ще кажа нещо да имат химия и така нататък но колкото и да ни се иска в момента не са двойка колкото и тъжно да ни е вече трябва да им гледаме новите им проести и да не ги сравняваме с АФК.Извинявайте че го казвам но това е истината.
А,Гале,така е душа,ама сега нали ни е прясно и го гледаме и се палим,за мен е голям филма,с всичките му недостатъци Heart Eyes
Габи,лека работа Hug
Манка,Рени, wavey wavey

# 575
# 576
Скрит текст:
Ама как се бяха прегърнали, завили пред камината  txtloves txtloves txtloves, нежни и романтични, как и докасва косичката, тя на гърдите му, е няма други, колкота и дами завират Серка,Гиземка, Перка, Хакан, Джан, Фемир са си Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! newsm18 newsm18 FEMIR FOREVER! newsm18 newsm18 newsm18

Манка  wavey
Охххх, Джейн, добре, че тези неща ги пишеш тук, в нашата тема, че иначе няма да си ни за пример. Joy

# 577
  • Варненска клюкарка
И моя мъж гледа тази вечер ФЕмирчетата с мен и такива коментари дръпна като ги видя гушнати, направо щях да падна  smile3544 smile3544 smile3544

Ние тука в диспансерЯ вече го разкостихме сериала, но като чуя неподправена първична реакция и то от мъж, много ми е кеф, а дори още не е видял по-съществената любовна част, така да го наречем един от  предстоящите моменти  Whistling Heart Eyes

Много са сладки, как си мъркат като котета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578

Сега прочетох интервюто на Тойгар. Представете си в един сериал: Чаатай, Къванч и Кенан  smile3544 smile3544 smile3544
Малиииииии Laughing и Мурат заедно с партньорките си, с които се прочуха, ще е сериал фурор. Embarassed

# 579

Сега прочетох интервюто на Тойгар. Представете си в един сериал: Чаатай, Къванч и Кенан  smile3544 smile3544 smile3544
Малиииииии Laughing и Мурат заедно с партньорките си, с които се прочуха, ще е сериал фурор. Embarassed
Аууууууууууууу newsm03 newsm03 newsm03

# 580
Някой питаше къде ги има епизодите. Ето тук в тази фейс страничка ги има.

https://www.facebook.com/pages/Hazal-Kaya-BG-Fans/294821860644701

Мишенце, аз химия видях и усетих тоци, и в Аси, макар, и не със същата сила както при ФЕмир.

# 581
Скрит текст:
Ама как се бяха прегърнали, завили пред камината  txtloves txtloves txtloves, нежни и романтични, как и докасва косичката, тя на гърдите му, е няма други, колкота и дами завират Серка,Гиземка, Перка, Хакан, Джан, Фемир са си Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! newsm18 newsm18 FEMIR FOREVER! newsm18 newsm18 newsm18

Манка  wavey
Охххх, Джейн, добре, че тези неща ги пишеш тук, в нашата тема, че иначе няма да си ни за пример. Joy

Наде, много добре знаеш, че за Ча/Емир се пише основно тук, което е нормално, все пак сме женска тема, имаше едно момче Марти  newsm78, и то избяга  Joy, Хазалчи се споменавана от време на време, а за Фери ...... , но на мен си ми е любимка, харесвам и Ча и Емир, но не припадам по него, не искам и други неща  Joy Joy Joy, просто харесвам двойката и филма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да уточня не страдам от нарцисизъм и съм далеч от него, уважавам всички и всяко мнение, в темата ми е много приятно и затова съм тук  Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 582
  • в подножието на планината

Как сте, красавици?!... Laughing

Насладих се тази вечер на ФЕмирчетата... Heart Eyes Много са готини...няма друга такава двойка и едва ли ще се появи... Rolling Eyes

# 583
Аз казах това което мисля.

# 584
Страхотни сте, ФЕМИРКИ!!!   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт