Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 54 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте  Hug
Mari@K   bouquet Да му е честита на Габриел  Heart Eyes наградата.

http://trovafilm.ilmessaggero.it/news/asia-argento-gabriel-garko … resa/334375.shtml

# 31
Добро утро  Hug

Тия дами големи късметлийки бе хора, направо им завидях smile3516
О т някакъв конкурс са спечелили награда “На вечеря с Гарко“ Пууу
http://www.sorrisi.com/2013/02/18/gabriel-garko-a-cena-con-le-vi … -indimenticabile/

..... да му е честита наградата на нашето момче, за най-добър актьор, за ролята му в  "Чест и уважение"3  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  love001 smile3501 newsm10

Мария Hug, мила, колко пъти ти казвам, задействай се, ти си най-близо там, талони ли ще пускаш, анкети ли ще попълваш, не знам, ама сега ако беше спечелила ти наградата, примерно за 7-8 човека, ей ни на, всите там newsm53
Ти нехаеш....а на всичкото отгоре линкът със спечелилите вечерята с Гарко не се отваря и блокира на два пъти компютъра Mr. Green, но то по-добре, хич да ги не виждам спечелилите, та още повече да ти трия сол на главата, че нищо не предприемаш за общото благо... hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Момичета, днес бил Световен ден на усмивката! Смейте  се на воля!

# 32
  • София
Лиа  Hug ето клип с щастливките Mr. Green

# 33
Лиа  Hug ето клип с щастливките Mr. Green

Как не те е срам Шаци Hug? Аз се радвам, че не мога да го отворя, тя нарочно ми го праща newsm61 /Нали и това е вид усмивка? Mr. Green newsm78/

# 34
  • София
Лиа  Hug много през зъби ти е усмивката  Joy
Да видим и гърба на Габриел  hahaha

# 35
  • Швейцария
Гледай, гледай Лиа, и си представяй, че и ти си на тази маса  smile3534...и дръпни една 24-каратова  newsm47

Цитат
блокира на два пъти компютъра

Съжалявам Лиа за компа ти   bouquet / той си те познава, като знае как ще реагираш и е решил да не ти отваря страничката  Mr. Green
Shatzi  Hug, вече взех да му свиквам на тоя му стайлинг, и в гръб е хубав smile3521

# 36
  • София
 в гръб или в лице все е  Heart Eyes
Да му е честита наградата Simple Smile

Абе изглеждат много изкуствено всичките тия жени на масата..., но Габриел се заглежда по тая най-горе в ляво с прибраната коса  Laughing

# 37
  • София
 newsm09

L'attore: «Una volta ho esagerato in una scena di sesso sul set. Dovevo girare una scena in cui facevo l'amore e mi sono scaldato più del dovuto ma non dico chi era la mia partner sul set in quel momento»

Веднъж малко прекалих в една сцена, която снимахме. Трябваше да снимаме една секс сцена и се разгорещих малко повече от колкото трябваше, но няма да кажа, коя беше моята партньорка в тази сцена...  
 1dishes  

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 14:34 от deizy13

# 38
  • Швейцария
Дейзи, и аз да съм на тая маса с Гарко и аз ще съм изкуствена, даже и езика ще си глътна и неадекватно ще гледам Laughing

# 39
  • София
newsm09

L'attore: «Una volta ho esagerato in una scena di sesso sul set. Dovevo girare una scena in cui facevo l'amore e mi sono scaldato più del dovuto ma non dico chi era la mia partner sul set in quel momento»

Веднъж малко прекалих в една сцена, която снимахме. Трябваше да снимаме една секс сцена и се разгорещих малко повече от колкото трябваше, но няма да кажа, коя беше моята партньорка в тази сцена...  
 1dishes  
А така  hahaha hahaha hahahaуж на филм,  ама наистина са щели да измият чиниите.
Залагам на Козима Laughing

Дейзи, и аз да съм на тая маса с Гарко и аз ще съм изкуствена, даже и езика ще си глътна и неадекватно ще гледам Laughing
И аз , щях да изгубя и говор и картина. Crazy Embarassed Embarassed

# 40
  • София
Абе то и аз се правя  на куражлия ама ако го видя наживо.. smile3505

# 41
Здравейте!

И аз като Мария  смятам, че Гарко и в гръб е хубав.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шатси, сега ще се наложи да си припомним с кои актриси какви сцени е имал...
Мммм, може и Серена да е..., нали са имали връзка, а и като си спомня сцените им  newsm78 newsm78 newsm78

# 42
  • София
Кали   Hug а с Мануела по кое време е имал  връзка Thinking Като се замисля и сцените му с "Фиоренца" в " Лице на ангел" си ги биваше  Joy Joy Joy

# 43
  • София
Скрит текст:
със мен  smile3534

# 44

Охо, тук има една малка принцеса.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт