Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 055
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!  Hug

# 496
Маркрит, аз харесвам твоя сериал и то много. Все още следя първи сезон по AXN, но въпреки това снощи изгледах новата серия от втори.

# 497
Маркрит, аз харесвам твоя сериал и то много. Все още следя първи сезон по AXN, но въпреки това снощи изгледах новата серия от втори.
Auuu много се радвам , че си я гледала снощи .
Имам някой въпроси относно Едо ?
Понеже когато се сетих че ще го излъчват по раи той отдавна беше почнал .
Та с две думи изтървах неговото "посрещане " и незнам какво обеснение е дал на Голямото семейство за псевдо смърта си ?
Друго което не разбрах е защо отиде в онази голямата къща , кой беше човека с него .
Струвами се , че беше човека който постоянно нареждаше на Серафина как да действа и какво да прави , а същевременно ми се стори , че е полицай или и двете заедно .Та с две думи не разбрах какъв е на Едо този въпросния страшен господин /много зловеща физиономия/ .В онази вила явно водиха някакви преговори уж , но ми се струва , че Едо продължава да води двойствен живот и паралелно да играе срещу семейството си .

# 498
Абеее изобщо доста заплетен ще бъде втори сезон , което допълнително ще ме затруднява да разбирам баш всичко в предстоящите серии.Но пък иначе ще се изгуби тръпката . Mr. Green Peace

# 499
Ще следя в ютуб дали не са качили вече първа серия .
Но въпреки всичко ще ми е приятно да си го коментираме с теб Янче . Peace

# 500

Та с две думи изтървах неговото "посрещане " и незнам какво обеснение е дал на Голямото семейство за псевдо смърта си ?

Абе още ли върви това изтъркано клише.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
За времена преди 100 години, как да е, ама в днешно време... newsm78 newsm78 newsm78

# 501
За съжаление и аз изпуснах началото на серията. И на мен ситуацията около Едо не ми стана много ясна. Да човекът с него е същият, който се обаждаше на Серафина, но не съм много сигурна дали не е просто посредник при уреждането на паричен въпрос.

# 502
  • Швейцария
Markrit, любопитството ми наделя и хвърлям в момента един поглед на 2 серия. Peace

# 503
  • Швейцария
По късно мога да ти постна превода на сцената в която Едоардо обяснява защо е изценирал смъртта си.....

# 504
Markrit, любопитството ми наделя и хвърлям в момента един поглед на 2 серия. Peace
къде гледаш ? Rolling Eyes

# 505
По късно мога да ти постна превода на сцената в която Едоардо обяснява защо е изценирал смъртта си.....
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 506
# 507
  • Швейцария
Сцена от филма на Макрит:
Скрит текст:
Едо: - Трябваше да го направя. нямах друг избор. Беше нещо много ужасно, но необходимо.Трябваше да се преструвам на умрял пред всички вас. Даже и пред теб Киара.Мога само да си представя болката, която ви причиних, но го направих, защото бяхме в опасност.
Когато поех фирмата/агенцията в свои ръце след като татко се разболя, нещата започнаха да вървят зле. Беше много трудна ситуация.
Бащата:- Защо не потърси помощ?
Едо:- От кой? Ти беше болен, а и вие ме поставихте на този пост, доверихте ми се....Мислех, че е временна ситуация, но колкото повече минаваше времето, толкова повече ситуацията се усложняваше. И за това направих инвестиции, финансови операции с много висок риск, спекулации. Използвах парите от бюджета на фирмата. И почти бях успял.
- Обаче не ти е провървяло???
Едо:- Не! Борсите удариха дъното и щях да бъда разкрит. В този момент се нуждаех от пари, много пари. Банките не ми отпуснаха кредит, рискувахме да загубим всичко. И пак в този момент направих най-голямата грешка. Поисках помощ от неподходящите хора. Хора, които ми предлагаха пари без да искат никаква гаранция, а аз не съм ги питал за произхода на тези пари.
Бащата:- Едо....колко?
Едо:- 110 млн.
И в един момент си поискаха парите обратно с чудовищни лихви, но аз тези пари ги нямах и започнаха да ме заплашват.
- Защо не отиде в полицията?
Едо:- Защото се страхувах за децата. Започнаха да ми изпращат техни снимки направени тайно. Атина пред училището, Валентино да обикаля с приятелите си. Искаха да ме накарат да разбера, че могат да се доберат до всеки един от вас по всяко време и, че ако не им платя ще ви убият. Тези пари аз ги нямах, повече нямах нищо. И за това си помислих, че ако изценирам моя край може да бъде решение на въпроса. Помислих си, че моята смърт може да отблъсне всякаква опасност надвиснала над вас..... А също така реших, до като ме смятате за умрял, да реинвестирам парите, които ми останаха.....И това правех през тези месеци

# 508
Огромни благодарности Мари !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 509
Маркрит Hug, волю-неволю и аз изчетох обясненията на Мария Hug Сигурно сериалът е хубав, не знам, но този прийом да се правиш на умрял Joy Joy Joy ми идва в повече....ми то в България човек няма да остане, всичко живо има дългове...и като се пишат умряли.... Heart Eyes не ми се мисли #Crazy
Пък и кой ще ти даде толкова пари без гаранции....умреш и кредиторите д...т супата hahaha hahaha hahaha, това е ставало до средата на 20 век Heart Eyes
Уточнявам, пиша само на база на написаното от Мария Stop
А ти защо не определи Гарко с една дума? Я виж Шаци Hug цели две е написала - една открито, другата в спойлер hahaha, ама пак са две, така че едната трябва да отпадне Heart Eyes
Кали Hug и ти си траеш нещо, да не си го разлюбила Гарко?
Довечера ще се отдам на поредното италианско филмче от списъка, за което мерси на всички, за подсказките, преводите, разясненията  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт