И във фейса става, аз си го помислих, обаче нали имам изкривяване и като си представих как смачква снимките, направо ми стана зле

/, после се оправихме, но сме забравили за блокирането
Лятото криво ляво мина с две влизания в инфекциозна - първо рота вирус и после вирус с неясен произход.. И между това един ларингит на сина ми, от който гласа му се промени, все едно е пубер с мутиращ глас.. Ларингита мина, момчето ми продължава да грачи .. Между рота вируса и ларингитът на мен ми махнаха липома от едната гърда..поне това се оказа безобидно, слава Богу... егати и болестите и чудото. Оплаках се. На градина няма да ги пускам, работа така и не си намирам, ще се гледаме в къщи и ще си намирам занимавки надомно - малко преводи, малко картички .. Така.. Целувки на всички пораснали и не толкова бебоци и техните прекрасни мами
Даже каквато ми е поспалана все не мога да я събудя рано ама сега от желание като ме чуе, че ставам и скача да се обличала за градината хихихи .
Големи са хитреци.
.
.
Определено детето е изпълнило предложението. Аз го бях вземала два дни на работа - направо луда станах - детето си иска своето иска да си говорим да си играем, аз имах нещо много важно което нямаше как да оставя, телефони зеънят, Венко бръмчи с колички и нищо не се чува - веселба. Иначе тази седмица нали съм болнични голяма веселба двамата. Откакто гледа "Играта на играчките" вече сам си играе с фигурки и колички и даже истории си измисля с тях. Днес му взех две колички от типа на лего за рождения ден, че като знам с колко малко време без той да е с мен разполагам няма да успея да му взема подарък. А в магазин с него е мноооого трудно, само в началото се засичаме и докато успея за видя нещо количката вече полупълна с неща които той е избрал чака на касата