Да са живи и здрави, да растат спокойни и обгрижвани

И жадна и то много! Гледам водата и сока й в раницата пълни, само млякото си е изпила и понеже вече горе долу ми е ясно как се сменят, аз съм убедена, че тая същата дето я остави с мръсното дупе, не й е дала вода. Предните дни си я вземах с празно шише от сок и напълнено с вода и спокойна, не като днес да плаче от преди да ме е видяла. Явно тази просто е някаква мърла и мързелана - друго обяснение аз нямам.
Не съм писала от много, много дълго време, но не ми остава почти никакво време. Нещата са коренно различни от преди, искам всичко да ми е наред, а за да е това така, трябва да се лишавам от всякакво свободно време
Иска ми аз да съм като преди - с маникюр, прическа, облечена нормално и т.н. и т.н., а това в момента ми е толкова трудно... и ми е много, много криво, че не мога да бъда такава, каквото бях преди... Старая се, но усещам разликата 
Говори изключително много, затапва всички, включително и мен
Много се забавляваме с нея. Пее, влече я пияното
Ходи на градина, не се е променил. Станал е много свит и притеснителен, та се старая да му говоря повече, да му обръщам повече внимание и да го накарам да бъде по- уверен в себе си, защото така не стават нещата. Имам малък успех, но още много работа има. Кротък е и много ми помага вкъщи, но не умее да играе с децата, срамува се и ако не го викнат, той сам няма да отиде да играе с тях, а ще стои и сам ще си играе
Лили е по- кротка, ама Ивчо доста дивее. Нощем редовния му номер е да си пореве до 2ч., стане ли 2 ч. и край- заспива сам, ама от 11 до 2 е един рев, едно чудо, едно мрънканееее
И сутрин пръв се буди
И после цял ден спи
А Лили е по- спокойна, тя плаче само като е гладна или като й стане скучно, ама като я погушкам и й намеря друго занимание се кротва и така откарва половин - един час
Как може да я държат тази жена на работа, при положение, че не си изпълнява задълженията?! Как може да държи детето жадно и гладно
Милата Яна
Търси друга ясла, явно , че положението там няма да се оправи. Дано поне намериш нещо по- добро, макар че знам колко е трудно с местата в яслите в големите градове, но... Успех! 

Много ги хареса, даже на едната й вика кака
но просто каките са повече 

Така ми се иска да си я гледам у дома поне докато проговори, че да ми казва какво става в градината, аз сега съм в такова невидение, че вече почва да ме хваща параноята.
и ще подслушвам детската градина 

Честит рожден ден на всички дечица, родени на днешния ден!
Да са здрави, щастливи и безгижни!
Този вирус се оказа много гаден. Вече пети ден съм с главоболие. Кашлям като дърта тютюнджийка, носът ми протече - въобще цъфнала и вързала отвсякъде 
Иде ми да разстрелям този, който ме зарази
Лошото е, че ми е шеф 
плескай, експресионисте, импресионисте или там както се плеска, когато така се чувства.
. Винаги ми е звучала много уверена в правотата си, а това е много важно за душевното здраве 
и големечето Сузанче. Направихме си празник с торта и балони в съкратена семейна обстановка. Само едните баба и дядо и без татко, защото е в странство. Инак рождения ден трябваше да е с всички баби, дядовци, една прабаба, братовчеди, лели, вуйчовци
имаме ги в много за щастие, от всички страни. Обаче липсата на татко и неприятното присъствие на сополи и кашлица отблъскват, или по-точно правят мен по-предпазлива, поне що се отнася до невръстните братовчеди. 

Днес навън от 9ч. , на люлката едва не заспа, после като го прибрах в 12ч на стола за хранене дремеше и изведнъж легнахме уж да спим, а той измисли хиляда други дивотии.

Ще свикне и да спи, и всичко. От много майки съм чувала, че кърмачетата им заспиват без проблем в яслата. Дано и твоето да е от тях. 

Пак да пишеш! И снимки да покажеш!

, всъщност поста ми беше насочен към други хора, но както и да е. Който разбрал разбрал. За мен е удоволствие да те чета, не само тук но и във фейсбук. Все си мисля да престана да пиша в разни бебешки групи и теми, защото в желанието си да съм полезна и да споделя опита си, обикновено засягам определен тип майки, и ме нападат грозно. Но аз тъпо и упорито си пиша, все на някого ще му е полезно