и се радвам, че съм се объркала за объркването и въобще че е станало друго объркване. 
На мен ми се случва като чета няколко различни неща да си помисля, че съм чела някаква комбинация от тях + още нещо от мен. Та така, както един арабин, понаучил български казваше: Извинявай за притеснявай 
Аз, лично, не видях някой да те е нападал или нещо подобно, напротив, останах с впечатление, че всички ти се възхищаваме и тайничко ти завиждаме, че не сме като теб 

До сега не съм я водила в детски кът, надявам се в мол Парадайс да ни пуснат двете и да откараме там поне 2 часа в игри, пък после тати ще ни вземе и ще ходим да се черпим някъде. Тя Яна от сега се очертава почитател на ресторантите, стига да й се даде приличен стол да се чувства част от масата е на 7-мото небе.
Скоро ще почна да педлагам чая с мед. До сега й правех чай 90% и 10% био сок от ябълка за подсладител. Но вече мисля да почна да предлагам чай с мед, само не знам меда дали може да запуши бибата- нали сме от по-бавно развиващите сме имаме желание да пием от чаша ама хич не ни се отдава и още сме си с бибата
не е за теб. Предназначено е за една точно определена дама, която всъщност е доста по-активна във фейсбук. Там бяха нападките. Не е писала в тази дискусия, но чете.

Благодаря! Ето и малко по-лесни като за по-мънички дечица: 
". Просто от обяд (когато е по-голямото ядене) докато я вземеш, минава много време. Следобедната закуска е много малка, докато разберат, че хапват нещо...и тя свършва
А си изразходват доста енергия, така че нормално е. 
Много се радвам за твоята бременност. Знаеш ли, не зная дали и спомняш, но лятото се срещнахме за кратко в Борисовата...Та тогава като те видях колко си слънчева и двете щастливи деца омазани муцунки вървят до теб и се сетих за нещо,което една моя шведска приятелка беше казала, коментирайки друга нейна приятелка, която има деца, както и да е, тя каза "it's how motherhood should look like". Ей за това се сетих тогава като ви видях и откакто прочетох, че си бременна се каня да го напиша 
Искам и аз да карам магистратура, аз нямам завършена такава, почнах една "Математически модели в икономиката" в СУ, но още на първия изпит имах 6, макар да бях прочела 1(една)! страница от учебника на английски(ако видите какво представляваше тази една страница, нямаше да се чудите защо е само една, да кажем, че математиката беше мноооого повече от икономиката). На втория имах- о, изненада, пак 6, пак с долу горе толкова прочетен материал и взех ужасно тъпото решение, че е безсмислено да продължавам да участвам в това фиаско. Но сега ми се иска да уча нещо, но не математика, ако може, 4 години задълбаване в бакалавърската степен ми стигнаха, и без това на моменти се чувствам като в "Красив ум", виждам само модели и математика, и статистика, само дето умът ми не е красив хич, да не кажа,че леко тъпея на моменти

Кокич скъса на Зори една циркова шатра на Данон, дето върви в комплект с 12 играчки. И аз й обещах, че ще направим нова от цветен картон. Да де, ама като хич ме няма в таз посока. Основата куб лесно ще я направя, ама покрив с формата на пирамида...Добре, че едни приятели удариха по едно рамо с идеи. Та вече знам как да стане, даже ще се пробвам основата да е шестоъгълна призма, а покривът шестоъгълна приамида. Като завършим със Зори творението може да го снимам да ви го покажа. Стига да става за показ де.
Че с моите "сръчни"ръчички хич не се знае. 

Аз казах на директорката, че те познавам. Посрещна ни сестра Митова, ако разбрах правилно името и, защото не се представи, а директорката се обърна към нея. Какви са ти впечатленията за нея?
За спането...свиква се. Даже като спя повече и имам чувството, че денят ми е заминал...
Когато не е ял добре, винаги ми казват. Но те и порцийките им не са много големи.
Особено за голям град си е направо задължителна дори и за дете на 2 г. Яна си я возя доста с количката. И ние сме като вас - проходихме на годинка и 4 месеца, още сме с памперса и не говорим, с чашата и лъжицата, искаме, ама не можем да се оправяме и си мисля, че просто моето дете е творчески-разсеян тип и тези неща ще ги научи по-късно
Аз останах доволна - видимо беше в добро настроение, не беше гладна, нито жадна и беше с чисто дупе. Взе, че заспа и преди 22 часа.
Ако така продължават нещата, няма да сменяме градината. Директорката си дойде тази седмица и явно ги е постегнала там, вчера и отчет ми даваха какво е яла и колко. Така вече ми харесват нещата 
че като ги почне, няма спирка, че иска и пакета да си го държи сама и да бърка вътре.
Страхотни са, благодаря. За децата не знам, ама аз ще се позабавлявам