Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 375
  • 686
  •   1
Отговори
# 195
За коледен подарък съм й поръчала легото със замъкът на Пепеляшка, падна ми много изгоден от Ларедут и го забърсах, макар че ММ каза, че не заслужавала подаръци за пет коледи напред  Mr. Green

За украсата - миналата година нямахме, ама тази ще се пробвам да украся елхата с някакви нечупливи играчки, може да ползвам нейните боклуци из нас  Mr. Green

Звездичкова коя фирма викахте за дървениците и доволни ли останахте от тях? Тия хлебарки се множат и нищо не помага направо в чудо се видяхме, купихме сега капани на Райд, но едва ли и те ще помогнат щом и Биокил вече не помага  ooooh!

За зимните дрешки на нас ни остана да й купим космонавт, по-скоро скиорско долнище мислим да вземем, якето от миналата година ни става имаме и резервно, ботуши купихме от Хуманик Ково за 70 лв. Не ми се чакаха намаления, то не че там правят често, а пък ги обухме толкова лесно, направо от раз и ги взехме. Та ни остана само скиорския панталон и грейка и сме готови.

Марси ние я имаме Зебрата, ползваме я чат пат, Яна си я язди, върти се или си пуска само музика, но пък масата на фишър прайс въобще не я пипва, мисля да я прибера и да я извадя след няколко месеца  Crazy

# 196
  • Варна
Здравейте в тази прекрасна слънчева неделя! Мъжете спят, а аз тъкмо се прибрах и си направих кафе. По-голямо удоволствие щеше да е, ако има с кого да го споделя, ама пусто колко хора могат да отреагират от сега за след 5мин. Та ще го споделя с вас. Преди обед се разходихме , влезнах в една две оптики и никъде не ме очароваха. Не мога и не мога да намеря "моите очила", а съм решила, че такъв подарък искам от ММ за рождения ми ден, който е след 3 дни.  Blush
Дребния е тука има тука няма. Вчера беше 6, днес обаче ми се струва, че хремата, която беше изчезнала напира да напомни за себе си..  ooooh! Иначе поне не вдига вече Т - пу-пу да не казвам голяма дума - от четвъртък. Вчера педи не видя налепи по гърлото, не знам изчистили ли са се или не можа да види, ама утре пак сме на УНГ за контролен и ще стане ясно. Относно мазането на гърлото намазах го няколко пъти и беше по-благосклонен отколкото към капки и сиропи..  Shocked Вчера бяхме всъщност на консултация - на кг си е все толкова 11,500кг(то и откъде повече при все, че последната седмица не е от най-ящните), на см сме пораснали с 5см, затова явно забелязах, че доста неща му окъсяват. Посред зима ще сменям гардероб май.  Laughing

# 197
Здравейте милички, Коколинчо нещо реши да поспи тази сутрин та ще ползвам момента да надникна в темичката.
Четох до някъде, ама изтървах нещата. Ще гледам поне новите да прочета, пък за старите ще е като сколасам явно.  Grinning
Изпуснах и още рожденничета, ама от сърце им пожелавам да са живи из драви, мноооого щастливи и да имат прекрасно детство!
Тони, честит ти племенник, мила! За прекъсването на градината при ново бебе при малките деца каточели наистина е добра идея. Зори си ходи до последно докато ни изпишат с Коко и стоя само 1 седмица вкъщи за да се порадва на братчето си. Обаче тя беше голяма и реално вече не забърсваше всеки срещнат вирус. Аз, ако си спомняш на 2-та седмица се разболях зверски, беше нещо страшно, но Коко го подмина. Чак в началото на март се разболя когато Зори домъкне нещо от градината, кето ни покоси всички до един, явно беше много агресивно. Но и аз като Хариелка никога не съм ограничавала Зори да пази дистанция от Коко. В нашата тайфа има доста бебенца, които съвсем спокойно си изкараха зимните месеци въпреки по-големите ходещи на градина деца. Но всиките бяха кърмени, та предполагам това е оказвало някаква подкрепа на имунната им система. При вас понеже Кали е малка и тепърва ще си взима порцията болести  може би е разумно за около 2-3 седмици да спрете с яслата. После вече ще е и една идея по-хубаво времето и вероятността да се разболее ще по-малка, макар че и през юни месец може да се кара ангина. То и това не е много гаранция.
Мира, ама и вие сте се завъртяли в омагьосания кръг на сополите и кашлиците. Стискам палци скоро да се отвъртите от него.  Hug
Шеметче, ама много готина торта си сътворила.  Grinning Още веднъж да ти е жив и здрав юнака!
анбибиан, дано сега като си поостане вкъщи Яна да се стабилизира, после пък може нещата да потръгнат по-добре. Но за съжаление твоите познати с прави. При повечето деца има един период на свиване с т. нар. "градински сополи" и докато не си вземат порцията боледуване няма спасение. Като големия проблем си е точно от октомври до края на март, когато е и най-големия бацилник де. Зори като тръгна на градина си говорихме и с нейните госпожи. Та те очакваха ясленчетата да се адаптират по-бързо в първа група, а неходилите на ясла тепърва да започнат да боледуват. И общо взето така и стана. Пожелавам ти здрави нервички, пък и на всички други мами, да издържите на този доооооста отвратителен период. След първата година нещата стават по-добре. Пък и като се адаптират деца и стресът не им толкова голям сякаш и по-трудно се разболяват. Но когато адреналинът и кортизолът са им превзели телцата е логично имунната система да не е ефектина. За дървениците викахме хора от "Бранисект". Доволни сме, за сега. Изчезнаха гадовете. Казаха, че за вдеки случай е добре преди пролетта отново да напръскаме за да не се пръкне някое изостанало яйце. Но определено с дървениците изчезнаха и хлебарките.  Grinning
Ениди, съжалявам, че не ви се е получил празника за РС-то, но пък поне после се е наиграла принцесата.  Grinning
Мира, браво на Дидко за порастването. Вече си е голямо момче. За килограмите не се кахъри (ти едва ли се кахъриш де  Grinning), покрай зимните боледуваници по-трудно качват, но после ще си наваксат. Дано да сте ги преборили бацилите.
За памперса, ние сме си още със, вече знае и казва кога се е наакал, ама постфактум.  Twisted Evil На гърнето ситуацията продължава да е яздиме си го като конче, сядаме с дрехите на него като столче, но с голо дупе  Naughty
За Коледа не знам как ще сме тази година. Ние сме с елха 1.60 м и си представям какво дърпане ще е, аматова е положението. За подаръците - за рождения ден ще му вземем на Коко дървеното влакче на ИКЕА. Поръчахме едни изгодни части на Лего. Даже днес ще ходя да ги взема от Еконт-а. Купихме им и основата дето е като килимче, върху което да се строи, та попохарчихме малко в аванс парите за подаръците и ще сме по-скромни за Коледа. Но пък двамцата имат рожденни дни през ноември и декември та не страдат от липса на играчки по Коледа. Мисля за Коко да поръчам ето това:
http://vegatoys.com/view/5962.html
Като гледам ще става и на Зори да й онагледяваме обикновените дроби като стигнат до тях.
И някакви кубчета то този сорт:
http://www.toy.store.bg/p56239/kubcheta-gorski-zhivotni.html
За Зори ще изчакам да видя какви желания ще отправи към "Добрия Страец" и тогава ще натъманя нещо.  Grinning

# 198
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Напоследък не съм писала, но не ми оставаше време. В Пловдив напоследък врмето е пролетно. Изкарахме си хубав уикенд с детето все двамата, че милият не може да ми се нарадва, като ходя на работа и с плач ме изпраща. Но събота и неделя бяхме неразделни.  Party
Тони, честит ти племенник. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Оли, ние даваме бонбони на Пепчо. Майка ми го научи на това. Един ден я видял да лапа Голиа (за кашлица) и си поискал, че взел и изсмукал цял бонбон. Оттогава си иска от време на време и смуче.
Мира, Анбибиан, много е непроятно да се мъкнат сополите цяла зима. Не знам аз как бих издърцала да гледам детето си така толкова дълго.
Аз меря температурата му под мишницата. Малко се бунтува, но аз го гушкам и му говоря, докато чуем да изпиука термометърът. Не е много лесно, но не е и невъзможно.
А за поведението при бабата, Анбибиан, не се тревожи. Моето дете го гледа майка ми (както съм ви казвала) и при нея той е послушен като ученик. Играе си, храни се добре и си изяжда всичко, спи под час. Появя ли се аз обаче, глезотиите започват. Децата много добре разграничават при кого как да се държат. Вярвам, че и твоето момиче няма да създава големи проблеми на баба си.
Ениди, ние също имахме труден период, след като спрях кърменето, защото само така се приспивахе. Сега Пепчо заспива с чай и вечер и на обяд. За мен е важно все още да спи на обед, защото расте. Иначе съм се постарала да му създам режим за заспиване вечер - слагам го към 21-21,30 часа най-късно. В началото (непосредствено след отбиването) и той не искаше да заспи до 23 часа и това беше причината ММ да се изнесе да спи в хола. Но с времето това се нормализира и сега си заспива, като си испие шишето с чая.
Успех пожелавам на търсещите работа. Аз подобно на Зелда искам да си намеря работа, която да я върша вкъщи, защото детето ми страда от липсата ми. Той е много емоционален и привързан към мен и тези сцени всяка сутрин ме тормозят. Затова ми се иска да си намеря няколко фирми, на които да водя счетоводството у нас и така да имам време и за детето си.
За коледните подаръци ние сме готови. Пепчо си поръча инструменти, слушалките на чичо доктор и ключове (за врата). Първите две ги осигурих от Джъмбо, а ключове намерих шарени с животни в едно ключарско ателие. Сега само чакам декември, за да украсим из нас. Елхата ни е малка и мисля да я сложа някъде по-нависоко, че да не я стига, защото ще има поражения в противен случай. Мисля и да налепя разни коледни мотиви по вратите.

# 199
  • Варна
3дравейте, момичета!
Тия дни рядко някой пише в темата. Може би и защото децата ни вече са по-големи и новите и различни неща около тях са по-малко. И при нас ежедневието е  еднообразно.
Бях ви казала, че ми се счупи количката и реших да изчакам да купя нова по Коледа, когато ще си дойде ММ, защото не съм шофьор и ми е трудно без кола. Сега излизаме на разходка с триколката. В събота обаче и се счупи дръжката и едвам сме се прибрали с автобуса. Завариха ми я в един автосервиз, а и си поръчах нова от Чиполино (на всичкото отгоре съм загубила и гаранцията). Днес или утре чакам да ми я доставят.
Честит рожден ден на Коко! Да бъде здраво, щастливо и радостно дете. Честит празник и на Звездичкова! [/lеft]
Честит рожден ден на Мира! Много здраве на теб и на всички около теб, много любов, щастие и успехи! Надявам се, че правилно съм преброила трите дни. Дано си си намерила "твоите очила". Аз също много трудно си харесвам рамки, въпреки, че през повечето време ходя с лещи.
Стасита дано си намериш работа от вкъщи за да си бъдете заедно с Пепчо, макар че, колкото и да не ни се иска, децата ни ще се отделят полека-лека от нас и ще станат самостоятелни хора.
за коледните подаръци аз още нищо не съм решила- нито за моето момиче, нито за племенниците ми. Ще черпя идеи от вас
Чао за сега момичета, че пак стана много дълго!

# 200
  • Варна
Eдна почерпка от мен по случай рождения ми ден! Пожелавам си да сме здрави! Бъдете здрави и вие.   bouquet

olly благодаря ти от сърце! Много ме изненада! Правилно си броила дните. Очила още не съм си харесала(аз слънчеви искам), а не искам да купя някакви прибързано. Днес ще се задоволя с Ferrero collection и нова орхидея.  Heart Eyes

# 201
Здравейте и от нас  Grinning
Хайде да ви почерпим с Коки виртуално, че днес и той вече е голямо момче и излезе от бебешорската група.  Grinning
  party023 beer2 Wine Glass cook
ЧРД и на Марая и Анджи! Много да са щастливи и да радват всички, които ги обичат!
Дони, ти съвсем се загуби токакто боледувахте миналата зима, но се надявам, че сте добре и Анджи е все така пекрасна и лъчезарна!
olly, благодаря!  Hug
Мира, я виж на каква хубава дата си родена!  Mr. Green Да си ни жива и здрава и мноооого обичана и глезена от твоите двама мъже!  Hug

# 202
  • Нейде из лудите гори...
Честит рожден ден на Коко и на Анджи  Tada Да бъдат здрави и да имат прекрасно детство ! Звездичке, Дони   bouquet

Честит рожден ден и  на скъпата ми приятелка Мира!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Нещо покашлям от 2 дни, нямам други симптоми, ни хрема, ни Т, кашлицата е от гърлото и започвам да се замислям с какво да я лекувам, имате ли идеи?

Ая става все по-дива с всеки изминал ден, все повече започвам да си мечтая я за ясла, я за детегледачка  Mr. Green Или поне за отмяна на половин ден  Laughing Толкова ли много искам?  Blush
Утре ще се записвам на борсата, че не намирам оферта в това ММ да ми плаща осигуровките и аз нищо да не правя за фирмата.. та да видим какви предложения ще има (в града търсят психолози в дома за деца, обаче аз нещо се дърпам и ще се надявам и нещо друго да излезе)  Rolling Eyes

Анбибиан, Ая до последно (до преди 6 месеца) си игра с масата, но я дадохме на Дидо, а след това я оставихме в гаража , като всички останали играчки... та като стане къщата ще има бая "нови" играчки  Mr. Green На зебрата ще й се чудя за Коледа, че тя има едно от ония надуваемите магарета, ама не му се кефи толкова, ама й се чудя, защото не е 50 лева, а ми се струва, че еуфорията около нея ще трае точно 2 дена  Whistling Та ще го мисля  Mr. Green

За Коледа - мисля, ако къщата е готова, ще украсявам там, ако не е , ще се радваме на по-постна украса. Играчки не зная, не съм и мислила, но до края на месеца ще съм приключила с поръчки и решения, защото след миналата година си обещах през декември да не ходя по магазините - много ми е фраш  Stop Иначе ако успеем да сме в къщата, ще купя елха с корени, а след празника ще я засеем в градината и ще си караме с външна елха от тук нататък  Mr. Green Миналата година дори помагаше да украсяваме елхата в майка ми и не е имало никакви проблеми, така че елха и играчки ще си имаме  Peace

# 203
  • Варна
Ооо как пропуснах! Да са живи и здрави малките рожденици - Анджи и Коко! Да растат здрави и безгрижни, да бъдат много обичани!  Hug  newsm59

# 204
С малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКОЛИНСКИ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ Е БЕБЕ  Laughing ДА Е ЗДРАВИЧЪК И ДА ИМА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМ Hug

Мира, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти весела младост  Wink и много успехи в работата Hug

Ние днес ще ходим на консултация да видим колко сме пораснали, пък и още не са ни сложили ваксината ПМР.

Момичета, от известно време ми е влезнала еретчната мисъл в главата, дали да не ваксинирам хлапетиите срещу варицела newsm78 Не ми се трепери повече за тази болест. Аз нямах 4 годинки, когато я изкарах много тежко и лежах в болница. На това отгоре напоследък все повече попадам на оплаквания от мои близки от пубертета до 40 и няколко годишни, които са отключили херпес зостер и никак не е приятно това нещо-симптомите са притесняващи, лечението е продължително и скъпо. С ММ мислим дали да не скокнем до Букурещ и да пробваме да закупим ваксината, ако се продава там.
Шеметче, ако надникваш в темата, би ли казала как стои този въпрос в Канда? Peace

Марс, макар че за себе си установих,че живвотът в къща не е за нашето семейство, ми става едно мечтателно като чета за вашата къща. Пожелавам ти успех с довършителните работи и обзавеждането Hug

# 205
Здравейте, момичета!
Мира- и тук честит празник от нас с Кали. Как празнувахте вчера? Получи ли очилата? Аз имам РД на 28 ноември и се чудя какво да искам?
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и на малките големи сладури Коколинчо и Анджи newsm59 newsm59 newsm59
Марси-бързо да те оставя тази кашлища!!! Пожелавам ти къщата ви да стане до Коледа и там хубаво да си изкарате празника. И не, не искаш много- ясла, или детегледачка са нормлани желания според мен за двегодишно дете. Аз съм същата. Гледам Кали сама през деня вече две години. Тя от октомври тръгна на ясла, но тръгна е силно казано, защото от тогава е ходила 10 дни и дано не ни мине котка път, отпонеделник се каня пак да я пускам. Сега една седмица имаше сополи и после я спрях и тази седмица, че да идем да видим братовчед и, дето се орди миналта седмица, и няма да ти акзвам, колко си е обърнала режимааааааа. И по-глезена ми се струва е станала, или пък моите нерви вече са опънати до край ooooh! Дано намерите най-доброто решение за вас с Айчето.
Ениди- изненадвам се като чета, че животът в къща не е за вас. Аз пък си мисля, че ще ви подхожда? Що да не е? Ама вие си знаете най-добре!!! Пък за варицелата, знам, че всеки организъм реагира различно. Хората казват, че колкото по-рано се изкара , толкова по-добре. Аз съм я карала като малка, но нямам спомен да е било нещо супер тежко. И ММ я е карал.
За Коледен подарък- нямам някаква конкретна идея, мисля да посетя Хиполенд на 22 ноември, че тогава има намаление на всички стоки с 25 процента и да видя дали ще харесаме нещо. На племенника на ММ от там сме харесали подарък за Коледа, сега ще видим и на моя племенник нещо бебешко, ама то на бебе на по-малко от два месеца, какво ще е-има да го мъдря ooooh!, и за Кали нямам идея ooooh! Ей, на за рожденния и ден и подарихме кухня от Джъмбо, ами тя мног оя хареса, ама я разглежда като конструктор и я разглобява постоянно, да може татко и да я сглоби после Mr. Green

# 206
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Много рожденици, много настроение! Желая здрави, щастие и късмет на всички!  newsm59  Gift
Няма ли ваксина срещу варицелата, която да е включена в имунизационния календар? Аз не съм карала никоя шарка и се шашкам, че ще ги карам с детето, а това би било много тежко за мен.  Close
Марси, стискам палци да ви е готова къщата за Коледа и да си направите хубава украса, да в ие уютно и приятно посрещането на празниците.
Ние вчера бяхме на цирк. На Пепчо много му хареса. Имаше различни животни, все малки, че да не се плашат децата. Снимахме го на понито и направи една обиколка на манежа с него.  Party
Бях много доволна, че не се изплаши, а остана много очарован от представлението. И като се прибрахме исках да споделим преживяното с ММ, който не дойде, защото беше на работа. Но...
Скарахме се за застройката на супата (имах заквасена сметана и реших да пробвам да застроя с нея, вместо с кисело мляко, но се оказа, че от топлината се пресече). Искал другия път, като готвя супа, той да я застрои. Направо побеснях. Бързам да се прибера след работа и да му сготвя, че да има какво да яде, като ни няма, а той неблагодарен. А това не му е за първи път. Направо не бях на себе си. Започнахме да си викаме. В това време детето, като усети ситуацията, набара крема за дупето и си намаза ръцете с него. Ама аз хич не го виждам, та той ми вика: "Мамо, не дупе кремче". Това ме изкара съвсем извън нерви. Грабнах го и бегом в банята - текат ми сълзите и му мия ръцете. То милото реши, че заради него плача и ми вика" Не пачи, мамо, цункчи". Но аз вече нямах сили и нерви. Изсипах супата и оставих ММ гладен да си ляга. Казах, че вече няма да готвя, да яде всеки каквото намери. Аз го научих да приема това за даденост и сега виждам колко е неблагодарен. Дори и сутринта не станах да го събудя, нито му приготвих храна за работа. Да се оправя сам. Сутринта, като станах, гледам нищо не е взел за ядене. Мързел.
Извинете ме, че си изсипах част от гнева!
Хубав ден!

# 207
  • Варна
Здравейте, момичета!
Марси дано завършите къщата за празниците и да си украсите и да празнувате там.  Нашата къща половината още е на тухли, но като ММ си е само по един месец през лятото в България, още две години ще я довършваме. Аз обаче си обичам дома и не мога да си представя да живея в блок или кооперация с чужди хора. За кашлицата- щом е само от гърлото, аз веднага се повлиявам от този Тантум Верде, който е за пръскане. Чай от мащерка, босилек или от смокинови листи също помага, както и лъжица мед разбъркан с една ванилийка (след това обаче половин час нищо не се яде и пие).
Аз също се записах на ТБ, но реално не си търся работа. Искам да си погледам детето докато тръгне на училище, пък после ще видим.
Ениди ваксината за варицела и аз искам да я сложа на моето момиче. Преди известно време питах в темата на майките от Румъния как стои въпросът с нея там- има ли я?, трябва ли рецепта?,  но никой не ми отговори. Питала съм и педиатърката и тя каза, че коректният начин е да се постави от педиатър в страната, от която се купува, още повече, че има условия при които трябва да се съхранява. Така че, ако научиш как стоят нещата в Румъния, моля те, сподели. Знам, че я слагат в Гърция, но ми е далеч.
Тони как така не знаеш какво искаш за рожденния ден? Аз винаги имам цял списък с желания и проблемът ми е да го намаля.
Благодаря за информацията за Хиполенд. Дали се отнася и за Варна?
Стасита нормално е да си гневна и дано като е отишъл гладен на работа, ТМ да е разбрал, че грижите  за него не са даденост и да оцени това което правиш.
Много е хубаво, че сте ходили на цирк и че сте прекарали толкова хубаво. Децата ни са в такава възраст, че много се радват на животните. Ние поне веднъж седмично ходим в зоологическата градина, въпреки че ако питам моето момиче всеки ден ще сме там. На цирк или на театър още не съм я водила- струва ми се, че няма да има търпение да изгледа цяло представление.
Лек и изпълнен само с приятни емоции, момичета!

# 208
Благодаря ви момичета!  Hug
Enidi, лекарката на какво мнение за тази ваксина.  Аз лично бих спестила на моите всичко, което може да се спести, но все пак при нашите алергии би било безумно да слагаме де що ваксина има измислена. Мисля си, че с прекаленото ваксиниране вместо да изпишем вежди може да се окаже, че избождаме очи защото някои от компонентие и страничните ефекти са доста притеснителни. Разбира се не бих си играла на "тука има-тука нема" с неща като полиомиелит, морбили и туберколоза да речем и много ме дразни, че някои сериозни болести са комбинирани във ваксини с други, които за дадени деца би било по-добре да се избегнат.  Разпитай вашата лекарка за мнение по въпроса. Ще се радвам и да споделиш после и медицинските отзиви, че мамешкото мнение е едно, а лекарстото друго.

# 209
  • Варна
На обяд тръгнах да пиша и всичко ми се изтри, та станах да си прибера прането и сложа другото на простира. Викам не ми е ден за форума. Времето последните е страхотно, само вятъра не ми е присърце, ама какво да се прави. Както каза ММ от ноември месец не може да искаме повече.
Ние след контролния преглед при УНГ в понеделник сме си все така - без сополи, без болки в ушите, без налепи или зачервено гърло, но пък си хъркаме. Жената ми каза, че това е от уголемените сливици и че те по-бавно се възстановяват, ама ми е едно такова.. Ни болен ми е, ни здрав. Затова и си го оставих и тази седмица у дома. Ама имам притесненията дали като го пусна другата и сценария няма да се повтори бързо бързо..  Confused
Стасита не трябва да се терзаете за такива битовизми, ама и твоя мъж един, той щял да застрои супата - направо му кажи той да я сготви. Надявам се, че днес се е прибрал и ти се е извинил подобаващо - минимум с вечеря, или най-добре с вино, бонбони, цветя и вечеря.  Laughing
Toni77 хайде в понеделник на старт линията и ще видим кой ще изкара по-дълго..  Mr. Green Шегувам се аз, ама то какво ми остава. Шефа ми звънна днес, да попита следващия петък дали ще успея да присъствам на някакво обучение. Искренно се надявам да успея.  Rolling Eyes
Enidi аз не съм слагала тази ваксина и не бих и я сложила, но пък теб щом те гризе чети, интересувай се и ще намериш най-правилното решение за вас.
olly ей не ти върви на превозни средства!  Mr. Green Hug Дано да решите трайно проблема.
За подаръците за Коледа не съм го измислила и идея нямам. За себе си бързо ще ги измисля, ама за детето уж все гледам да са играчки, уж да са занимателни и накрая той с нищо не играе повече от 3 дни.  Crazy Някой път и толкова няма.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт