Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 371
  • 686
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Хариелка кремчето се казва "Чаевец". Аз мажех нослето около ноздричките и колкото попадне вътре. За ден и половина хремата изчезна, но започнах веднага когато се появи.
Зелда къде е тази занималня? Искам когато е студено и не става за разхндки, да я водя някъде да играе с деца.
Марси много са хубави и рожденничката и тортата! Нашата торта вкъщи беше с героите от Мечо Пух. Аз обаче преди да я нарежа ги свалих и после тайно ги изядохме- не исках после да обеснявам защо сме изяли Йори, Пух, Прасчо или другите животинки.
Тони какво е това чакане? За два часа моето момиче щеше да е вдигнало поликлиниката на главата си.
Всички болни мами и дечица да оздравяват бързо!
Лека нощ, момичета!

# 181
Тони задължително го остави другия път твоя мъж да води Кали на доктор, те мъжете си мислят, че всичко е много лесно, докато не ги оставиш те да го свършат. И моя се мъчи да се скатава, но обикновено си поделяме всички отговорности и задължения. Яна е същата пред кабинета на доктора, любимото ми е като седне на земята. Всъщност вече се радвам като седне, страх ме е да не легне, както правеше в болницата - на пода ляга по очи и каквото и да правя не мога да я накарам да стане, докато сама не реши, а се пробвах и на сила да я вдигам на леглото, да й преча да слиза - стана по-зле  Sad
За диагнозата, какво да кажа  Tired На епикризата писали чревна инфекция с неуточнен причинител, устно ми казаха, че най-вероятно моракселата е причина за високата температура, сополите и кашлицата, а пък разстройството е от антибиотика и аз вярвам на това. Детето беше болно 10 дни и нямаше разстройство докато не почна да пие Панцеф. Човърка ме една тревога да не би и тя да е с бронхит, ама вече 5 доктора я преглеждаха и преслушваха и всички казват, че дишането е съвсем чисто и нормално и нямат съмнения за тази диагноза. Иначе пак си има леки сополки и от време на време покашля, а пък от както си я храня у дома вече и акито й е нормално. В болницата ми разправяха, че трябвало да е твърдо не кашево, а тя милата една седмица кара на мляко - не знам от какво ще й стане твърдо акито като беше на течна храна - ама те си знаят тяхното  ooooh! И от лечебните им млека нямаше никакъв ефект - оправи се като й дадох нейното мляко, проготвено с оризова вода - ама мама знае най-добре  Mr. Green
За лекарствата - пие Имунобор и ми иде да замерям тоя дето й го е изписал и после и ММ с него  Twisted Evil Изписали й капсули. Те се отварят и са на прах вътре, но праха не се разтваря добре в напитките, случва се да се натрупа и да запуши биберона и при все че се продава и на сироп...... ама мъчим се с капсулите, даже мисля да ги изпия аз, а на нея да й купя сироп, така или иначе и аз имам нужда от витамини, пробиотици и укрепване на пикочните пътища  Mr. Green

# 182
Здравейте момичета  Grinning
От доста време не съм се вясвала, но имахме разни задачки-закачки та не оставаше много-много време за форума. Все пак да ви почерпя, пък макар и виртуално. Днес моята звездичка има имен ден. Флучия, да си жива и здрава, че ни каза за него. Зори е изключително щастлива.  Hug
 beer3 Wine Glass cook
И разбира се Честит рожден ден на патеричка на новите двугодишни палавници! Да са живии здрави, много щастливи, да имат прекрасно детство!
Марси, Айчето е страхотна на снимката, нищо че качеството не е кой знае какво. Ама сте имали егати премеждията. Дано всякакво повръщане и подобни работи вече са зад гърба ви.
Тони, даноп ри вас адаптацията с яслата да си продължи спокйоно и кротко и Кали да се забавлява много.
Мира, много неприятна история. Дано все пак да се напаснете с персонала и да се отнасят добре с Дидко.  Hug
Шеметче, как сте в далечна Канада? И вие вече сте в групата на големите. Ние имаме да се порадваме още няколко дни на бебешорския период.  Grinning
анбибан, нямам думи за престоя ви в болницата. За съжаление за инфекциозно май една добра дума не съм чула, ама то изобщо нещата по отношение на децата в болниците са  Sick Като се започне още от родилното та така си върви и нагоре. Фермани могат да се изпишат. Май само в специализираните отделения за тежки заболявания нещата са по-читава, ама по-добре човек хич и да не стига до там, нищо че отношението по-го бива. Хубавото е, че Яна вече е добре и готова за бели. Дано и ти скоро да оздравееш. Аз знаеш при боледуване все едно и също си повтарям, ама пак да си кажа  Mr. Green Ако можеш да наблегнеш на кромид, чесън, лимони, мед. Естествено не могат да излекуват сериозни състояния, но пък помагат за по-бързото им преодоляване и стабилизиране на организма. Ябълките, крушите, дюлите, тиквата и гроздето сега са в най-добрия си сезон. Наблягай на тях да си възстановиш силите, запасите от микроелементи и витамини. Че ние все за децата гледаме, нас си на края на опашката слагаме.
Хариелка, дано и при вас адаптацията на яслата да мине добре и по-бързичко. Милата душичка. Дано и с пролапса да няма проблем. Ако сте попаднали на хубав персонал съм сигурна, че всичко ще е наред. Ние със Зори имахме невероятен късмет. Бяха много грижовни, гушкаха ги, на нея едната сестра й чоплеше картофките от мусаката (не можеше да яде свинско) за да не гледала тъжна как другите ядат. Че и до кухнята за втора порция беше слязла. В кухнята нито веднъж не я забравиха, винаги й отделяха от супите и манджите преди да правят заливки или засройки, а с нейното АМ й правеха специално кремчета за следобяд, въпреки че можеха спокойно да не си създават толкоз главоболия. А как я съжаляваха само за алергията "милото детенце, така да се мъчи, само да гледа другите..." И сега ми се насъзяват очите като се сетя колко грижозвни и отзивчиви бяха. Все с добро ги споменаваме. Много ме е яд, че Коколинчо не успя да влезе в същата ясла. И е общинска на всичкото отгоре. Надявам се обаче всичките ни ясленчета бързо да се адаптират и скоро всички да се похвалите, че ходят безпроблемно и са спокойни. Пък ако може и да боледуват по-малко ще е още по-добре.  Grinning
Зелда, горе главата! Точно ти пък съвсем не трябва да се съмняваш в уменията си да работиш и да се развиваш. Сигурна съм, че с времето ще намеиш работно място, на което да ходиш с удоволствие. Виж това, че бабата и дядото не искат да помогнат със Стела си е пречка. Даже е доста неприятен момент, но искрено се надявам, че ще намерите в следващите няколко месеца добро решение на въпроса. Hug
Ставам сега, че малък-сладък си ме иска и повече време за компютъра не ми се отпуска.  Mr. Green Явно ще дочитам и дописвам после. Хубав ден от нас!

# 183
Здраве желая!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Идилия тука - слуша се мила моя мамо, а дечките гризат ябълки вперили погледчета в снимчици на майки Grinning

Зелда Смях се аз на твоите ефектни дънки и много цветно си го представих всичко - масичката, костюмираните мъже, лъскавата стая... Grinning Grinning Grinning Много готина ситуация! И надявам се да ти се е отразила положително на самочувствието. Един приятел много се ядосва на тая черта в характера на женското си обкръжение - липсата на достатъчно висока самооценка. Вика - 'нямате право така да се подценявате, така си принизявате труда'! Много съм съгласна с него Wink Нямаш право! Grinning
Благодаря ти за идеята. Излязох аз до аптеката да взема стодал, но пътьом минахме през личната да я преслуша Сузинката и тя ми предписа "Гринтус" - био, еко, билков. И нали ми е толкова акъла - биообсебен, взех него Simple Smile   

Тони Следващия път не се свени ами направо помоли да те пуснат първа с обяснението, че си бременна. Аз така правя напоследък и обикновено получавам едни половинчати позволения и леко криви погледи, но пък не смеят да ми откажат съвсем право в очите... че и аз едни големи и тъжнички ги правя Grinning Grinning Grinning Ако ли пък не ме пуснат се врътвам - много по-опасно е да изловите някой и друг бацил и двете из поликлиниката отколкото да идеш на другия ден.

Аз реших Сузинката да я спра от градина за зимата. Не съм проучила как стои въпроса с медицински бележки ама имам надеждата... След една седмица на градина ми се върна въоръжена с още сополи, а бяха спрели и още по-зла кашлица. Поплаках си малко, защото и Косарето ги заточи. Те буквално си ближат играчките една след друга - особено като си играят на сладолед науж... Горките ми човечки такъв не ги е огрявал от много време, щото кашлят :/ и като излезем на разходка Сузи само ми обяснява като спре да кашля какъв сладолед ще яде - ягодов. Grinning

Звездичке Да ти е здрава мила Зорничка!

Мира Не знам аз как щях да реагирам ако някой така ми обидеше детето, но най-вероятно щеше да ми нахлуе кръвта в главата... Най-адекватните решения ми идват след време. И според мен спокойния подход е за предпочитане. Някак като им благодариш, че се грижат добре за Даниел (и го наричат по име) да ги задължиш да го правят... дано да успеете да се напаснете. Бързо оздравяване на човечето.

Миша и на вас успешни адаптации на ясла и работа!
ХариелкаДано при вас скоро се нормализират нещата!
Марси Бързо оздравяване!
до скоро, че Сузи вече не ме иска на компютъра...

# 184
  • Варна
Честит рожден ден на Алексей на Таралежчето! Да бъде винаги здрав и щастлив!
Честит имен ден на Зори на патеричка! Много здраве, много приятели и весели детски игри!

# 185
  • Варна
Секрет от нослето - чист, гърди - чисти, хрема - вече няма, но хърка, кашлица - един път на 100 години,  ухо - възпалено, антибиотик - да, Т един ден има един ден няма - що е то? Направо ми писна е меко казано...  Sad  Записах час за УНГ за второ мнение, че аман.. В понеделник следобед бяхме с Т, цяла нощ също, вторник спа до обяд супер изтощен и изморен стана и беше ново дете. Вчера цял ден беше пушка, бяхме на вън преди обед само за пазар, следобед за няма и 30мин, че се спусна мъгла и в 18ч хоп пак Т, цяла нощ също и сега спи..  Tired Звъня и на педи да измъдри какво ще правим - нови изследвания ли, кръв, урина..

Toni77 прави са момичетата - другия път или мъжът ти да е с теб, или той да я води.  Naughty Аз винаги гледам да съм с някой, че поне като ни прегледат после да ги изгоня отвън и спокойно да чуя докторът какво ми говори. Как сте вече?

Nuriii пожелавам на твоите момичета скоро да похапнат сладолед.  Wink Може би е най-добре, ако можеш да си ги задържиш у дома, но представям си какво ще ти е като станат три искащи внимание.  Laughing

Честит имен ден на Зори на патеричка!
И честит рожденик на Таралежчето!
Да са здрави, усмихнати и щастливи деца!

# 186
Момичета, влизам да се похваля! Днес станах леля на момченце, казва се Христо, тежи 3 кг. и е висок 50 см. Той е детенце на мой първи братовчед, но понеже аз съм едно дете и таткото ми е като брат, затова съм му леля Very Happy
Ние с Кали сме добре. Да не ме чув дяволът, но хремата е на изчезване. Правя и капки от цвят от лайка, сода и сол и отделно днес и направих мед, лимон, малко от цвета лайка, който кипнах за капките и и дадох да изпие три лъжички, като да имаше ефкет ooooh!
Прави сте, следващия път задължит ooooh!елно  ooooh!ще нстоявам да дойде ММ, или той да я заведе, че още ме държи бесът от понедленик, щях да откача просто.
Мира= как разбрахте, че му е възпалено ухото, как се усъмнихте изобщо ooooh! Откъде пък сега ухо ooooh! Според мен от него вдига темература, бързо оздравяване ви пожелавам Hug Peace
Нури[/b-много си права да искаш да са здрави зимата, има ли кой да ти помага, че с три у дома, не знам просто какво се прави Shocked Нашата педи ми препоръча в понеделник около раждането поне две седмици преди и 40 дни след Кали да си е у дома, за да не ми носи вируси, и аз съм на това мнение, но ми е много чудно как ще се гледаме и как ще се справим Shocked Моля, мамите с опит в тази област , да споделят спирали ли са по=големите деца от ясла, или градина, за колко време, ако са го правили, в различни стаи ли са спали децата в началото, за да не се буди голямото от рева на малкото * аз мисля да спят като за начало в различни-, кой им е помагал и за колко време . Много ще съм ви благодарна за информацията Hug
Хубав ден от мен за сега Hug

# 187
  • Варна
Мира= как разбрахте, че му е възпалено ухото, как се усъмнихте изобщо ooooh! Откъде пък сега ухо ooooh! Според мен от него вдига темература, бързо оздравяване ви пожелавам.

Детето се оплака, че го боли... Ходихме при УНГ(препоръча антибиотик) и ЛЛ(препоръча да почваме антибиотика само ако започне да вдига и Т и след като вдигна в понеделник вечер си го почнахме). Сега се връщам от УНГ-то(нали реших да отида за второ мнение при втори специалист) според нея възпалението на ухото е на отминаване, има съвсем леко зачервяване, обаче вече имаме налепи по гърлото, та антибиотика трябва да си го продължим и да се пие 10 дни общо. Изписа ни коларгол(те и без друго предните капки свършиха) и някакво мазило(пак бъркано) за мазане на гърлото..  ooooh! В понеделник пак ни вика.

Чувствам се в омагьосан кръг - сополи, гърло, уши...  Crazy

# 188
  • Варна
Тони, да ви е честит малкия Христо! Да бъде винаги здрав, много обичан и безкрайно щастлив!
Мира, щом възпалението в ухото отшумява, може би, вече няма да вдига температура. А как ще му мажеш гърлото? Дава ли Дани да му бъркаш в устата? Дано бързо да оздравее момченцето ти и дано вече е поизградил имунитет към вирусите в яслата и да не се разболява.
Момичета, давате ли бонбони на децата си? Вчера ни подариха на улицата рекламни кутийки с "Тик-так" и както никога не беше яло бонбони, моето момиче  ги изяде всичките. Днес като видя празните кутийки и рев за бонбони. Нарязах круша на малки парченца и номерът мина. По-късно купих една кутия "Нескуик" за да си имаме бонбони и тя ги одобри. Попара не иска да яде, а от топчетата- може.
Лека нощ, момичета!

# 189
  • Vaudreuil Canada
Шеметче, как сте в далечна Канада?

Добре сме уж - днес не е искал да си облече хелуинския костюм Дамян, за сметка на това брат му не го свали изобщо.
Да пусна една закъсняла почерпка с тортата на дребното, че ние го чествахме със закъснение

Damian na 2 by shemet_neveroiaten, on Flickr

Toni77 Честито племениче да ви е живо и здраво Simple Smile

# 190
Тони честито племениче и от нас  Heart Eyes

Мира и аз като теб се чувствам - в омагьосан кръг. Лошото е, че като се жалвам на познати с по-големи деца, всички ми казват едно и също - че това било нормално, постоянните сополи, честото боледуване на децата, които ходят на градина, най-вече през зимния сезон в месеците от октомври до април. Всеки ми повтаря, че на пролет щели да ни спрат сополите  ooooh!
Днес я водихме Яна при нейния доктор, взе й секрет, преслуша я, каза че нищо не чува, тя и вече не се закашля въобще и затова мисля да не я водя на пулмолог иначе щяхме да я водим събота или неделя. Сополи има само като кихне по-стабилно, температурата спрях да я меря, за цяла седмица я измерих само един път като ми се стори по-топла и беше 37.5, обаче при нея в едното ухо винаги е по висока с 0.02 от другото, където беше 37.3 и реших, че не е повод за притеснение при липса на други симптоми. ММ настоява да я пускаме от понеделник на градина, аз искам майка ми да я гледа, макар че тя е станала направо невъзможна, не знам баба й как ще се оправи с това диване  Tired
Вчера за една пръчка, с която ме пошибваше с кеф и аз я взех и я счупих на няколко парченца - такъв рев удари и ходи в коридора на студено пред вратата на банята и се завива там с килимчето пред банята, прегръща чехлите за баня и ми прави на пук, че и ме гледа с една такава обидена физиономия  ooooh!
Вчера само и само да си открадна малко спокойствие й извадих от килера всички стари прибрани играчки и тя като ги пръсна на пода в хола, нямаше къде да стъпя и по корем се рови в тях все едно плува на сухо, а хората под нас как живеят при този шум - нямам представа  Sad

# 191
Здарвейте!
Честито на всички пораснали дечица и техните горди родители! Hug

Тони, честит ти племенник! Заформя се и вашата агитка за игра Laughing Когато Юлия се роди, Лили постоя вкъщи повече от месец и след това сигурно си спомняте колко дъъълго време изкарах с двете хлапета! Юлия беше кротко и спящо бебе и ми беше лесно. Тя спеше по 5 часа между кърменията, а аз си играех с Лили. Сега какво човече израстна Юлето-малеее!Инатче, терористче и на това отгоре спря да спи през деня. Махнах и последното кърмен и довиждане сън! Да не мислите,че вечер заспива рано! Ооооо, не! Заспива след 22 часа Crazy Има ли други такива диванета?

Мира, принципно съм абсолютно съгласна с позитивния подход, предлаган от Зелда спрямо лелите в яслата Peace На практика, нашето поколение и тези преди нас са възпитавани по авторитарен начин и са свикнали да им се скърца със зъби. Ао си добра с тях, си мислят,че си будала или си несигурна като родител. Пример давам веднага-още в първа група в ДГ на Лили учителките усетиха една от майките, че е много добричка и веднага започнаха да я обучават как да си приспива детето само вечер, кк трябвало да го отдели в детската стая и тя редовно им се отчиташе до къде стигнала в това си начинание Peace Мен ме схванаха веднага и редовно чувах :Вие сте психолог ии знаете най-добре Mr. Green Заплатте на тези хора идват от нашите данъци! Освен това, ако си на ясно с месечната издръжка на едно дете в детско заведение, веднага ще и стане ясно,че 2/3 от нея се поема от родителя. Пак давам ппример за В. Търново-в пресата излезе информация,че около 93 лв месечно е издръжката на дете в ДГ. При пълен присъствен месец родителят плаща 60 лв. Е? И на трето място-рискът от насилие си съществува в детските заведения. Ако ти се чете, надникни в Търновската темичка Peace Аз бих подходила по следния начин-още първият ден обяснявам, ако трябва писмено, какви са особеностите на моето дете и какви са ми изискванията. И понеже,ако предявиш претенции, чуваш следния шабон: Намерете си друга детска градина, на което бих отговорила: Намерете си друга рабта, щом не обичате децата и не уважавате техните родители Crossing Arms

Анбибиан, аз бих задържала яна вкъщи едно известно време, за да се закрепи здравословно и да преодолее стресът от болницата. също така, мнг внимателно бих подковала човека, който ще се грижи за нея, да не и се поддава на номерата и манипулациите и да държи юздите, понеже тя веднага ще усети къде и кога и минават номерцата и ще вис е стъжни на всички Twisted Evil Хич не си мисли,че като не говори, не разбира. Хитра лисица е тя, да ти е жива и здрава Hug

Зелда, т'ва с работата е деликатна история.Тебе не си те представям в лъскав офис, а себе си-под ръководството на комплексиран невротик, каквито са последните ми шефове. За целта съм решила да работя на често и по малко, без да се обвързвам дългосрочно с трудови договори. Вече си давам сметка колко струвам и не бих понесла някой да си прави гаргара с мен,само защото нямам никакви връзки Naughty Желая и на двете ни успех Heart Eyes Praynig

Махането на памперса го процедирахме като при Лили:раз-два. Обясних на Юлия,че махаме пампито,понеже вече е голяма, че на гащите не се пиша, понеже ще се намокри, че всички пишаме и акаме на тоалетната и това е Peace Мнооого съм доволна bowuu Навън е с памперс, още повече,че напоследък започнах да я оставям в една часта занималня. Юлето много добре знае,че когато сме вкъщи, памперса не е опция и дори да е с него, казва,че и се пиша и започва да мрънка, докато не я заведа на тоалетната. Може би другата седмица,ако каките от занималнята се съгласят, ще ги помоля да я слагат на тоалетната или ще занеса гърне Thinking

Много бързо свикна на занималнята и изобщо не иска да си ходи. Тя е най-малката там и другите деца я защитават "не я взимайте, щом не иска! нека си играем!' Лили и тя е в същата група и си игре с нейните си приятелчета, като от време на време хвърля по едно око на сестра си Heart Eyes И през ум не ми минава,че трябваа да я пускам на ясла, понеже там такива екстри няма да има-сестра и да е с нея и каките да я дундуркат. Като и кажа,че ще ходим при кака Теди, тя вика "Йеее!" Party

Рождения ден на Юлия беше пъ-лен про-вал, понеже всичките ни гости бяха болни и никой не дойде Confused За сметка на това, на РД на Добрин и след 5 дни на РД на Макси така си навакса  с купона,че думи нямам! Направо ми се прииска и аз да съм на 2 годинки и да ме водят по партита Laughing  Party

Спирам,че дълго стана  Embarassed

# 192
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Чакам Лизинка да се наспи, взимаме кака от ДГ и газ към Кюстендил за 4 дни.
Лиза продължаваме да я взимаме от ясла на обяд, пак си плаче сутрин, тази сутрин ме умоляваше "Мамо, ла мене!" и само това повтаряше през сълзи. Сърцето да ти се скъса... Добре че я води ММ, аз я взимам и тогава е щастлива. От два дни е започнала да хапва по малко в яслата, днес даже си е изяла цялата рибена супа. Лошото обаче е, че и тя също започна да подкашля. Очаквах го, ама се молех да е по-нататък да му се не види...  Close  Close

Мира, и какво стана? Що е то? Вдига ли още Т Дани?

Анбибиян, ами какво да ти кажа, сополите май наистина са нормални за ясленчета и градински дечица. И мене много ме дразнят и не ги приемам спокойно, ама са доста чести.  Twisted Evil

Нурииии, а какво ще правиш, като се роди бебка номер 3?? Пак ли няма да ги пускаш на градина? Има ли кой да ти помага?

Тони, да ти е жив и здрав племенника Христо! Много е хубаво да си горда леля!  Laughing Аз съм в очакване да стана отново леля, но чааак през април живот и здраве.  Grinning
Когато се роди Елиза, аз не спрях Софи от ДГ, пуснах си я и треперех постоянно. На третата седмица тя разбира се се разболя, не съм я отделяла в друга стая, то това е просто невъзможно, когато децата живеят в едно жилище. Все едно да ги разделяш насилствено, опитах се, не стана, Софи се почувства изолирана и аз не повторих. Каквото е рекъл Господ, казах си. Тогава Лизи я подмина, но на следващия вирус и тя се разболя. Софи тогава не ходи 2 месеца зимата заради премазания пръст на вратата, нали беше с превързана ръка, шиха я, правиха й превръзки постоянно, но после пак си я пуснах, не съм я спирала. И спяха в една стая. Тя постоянно прегръщаше и целуваше Лизи, предаваше й бацилите от ДГ, но аз се отказах да я спирам да го прави, като я гледах с какво желание и каква любов я прегръща, как й се радва. Ти сама ще си прецениш обаче как да бъде във вашия случай. Ако Кали започне да предава много вирусчета на бебето, тогава може да стане и опасно. Лизи понякога се разболяваше, понякога не, но ги изкарваше по-леко от сестра й, не знам дали кърмата я е пазела и й е помагала.

Честит рожден ден на Алексей!   bdbaloni Таралежче, честит празник и на теб!   bouquet   bouquet   bouquet

Звездичке, честит имен ден на Зорница-Хубавица!   bouquet  Hug   bouquet

Честит празник днес на всички ни! Поклон пред Будителите!

Аз приемам днешния ден за наш празник, а не вчерашния. Но за жалост вече много деца не знаят какво е днес, а вчерашния го почетоха.  Sad

# 193
  • Нейде из лудите гори...
Привет!
Моя вирус мина за 24 часа, ама определено ми напомни колко е гадно да си болен Sad Ая го изкара на крак, а ММ не го хвана и си мисля,че е същата гадост, която ги тръшна тях двамата лятото, а мен ме подмина, просто сега се върна и тръшна мен  Laughing

Наваксахме с детската игра на хелуинското парти, нали нямаше деца на рождения ден, включихме се към партито на едни любезни майки и Ая игра доста, не искаше да си тръгва до толкова, че не ме чуваше, не ме виждаше, абе луда работа.

Сега се чудя със съня как да процедирам, благодарна съм, че все още спи на обед, ама заспива в 2, става най-рано в 4 и до 23 часа дивее, не ме кефи и ще се опитам да променя режима пък да видим  Crossing Arms

Тони, имаме подобна случка с двучасово чакане пред кабинета на педи миналата зима - откачих.

След като бях болна и ММ гледа Ая, да видите как му стана ясно какво ми е ежедневието .. в 19ч беше обърнал очите вече... пошегувах се "да не би да се измори днес?", а той милия само призна "Не ти е лесно", ама както казва Анбибиан, трябва да им се отдаде повод да видят какво ни е  Whistling

Оли, бонбони дава - лукчета  Mr. Green всъщност веднъж поиска, бях сигурна , че няма да й харесат, обаче се оказах с грешна преценка. От тогава като ги види и си иска, а аз й давам (това не се случва всеки ден )  Peace Някой ден може да те попитам за крема против хрема, надали ще го запомня  Blush А нашите герои от тортата още са в употреба... тя си играе с тях  Laughing

На Хелуинското парти Ая много игра със зебрата на Fisher Price, все си мислех, че е за по-малки деца. Помня , че тук имаше мами, които я купиха. Играят ли си децата още с това магаре? Признавам си не ми се дават всичките й пари, които й искат. Ако на някой му е омръзнала, с удоволствие ще й се порадваме , а после ще я върнем  Blush (малко като просяче си прозвучах, ама тук нали сме все "наши хора")  Mr. Green

Бъдете здрави!

# 194
  • Варна
Здравейте момичета!
Днес денят е чудесен и чакам моето момиче да се наспи за да отидем в Морската градина. Предишните няколко дни беше все мъгливо и мрачно и ходехме за по един час на някоя детска площадка.
Шеметче тортата е много хубава. Сама ли си я правила? На мен такива неща въобще не ми се отдават.
Анбибиан и аз меря температурата с термометър за ухо и чело, но никога не съм се сещала да сравня показанията му на различните места.
за спането- спи вечер от 8 до 7 часа сутринта, а през деня от 11 до 2 или общо около 14 часа (понякога и повече). Лошото е, че докато спи иска да лежа до нея и даже от време на време ме проверява дали съм до нея, а понякога ми държи през цялото време ръката.
за махането на памперса- все още не сме се справили. Аз обаче нито се притеснявам, нито се ядосвам. Понякога се дразня като някоя майка или баба ми каже: "Ама защо е още с памперс, вече е голяма?", аз обаче им отговарям, че тиинейджъри с памперси няма, така че все някога до тринайстата и година ще го махнем.
за коледните подаръци мислили ли сте вече? А за украсата? Аз не мога да си представя как ще оцелее елхата вкъщи. Миналата година не можеше да ходи и пак едвам я опазих и я бях сложила само за два дни, защото искаше да я пипа и много се ядосваше, че не давам.
Лек ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт