На епикризата писали чревна инфекция с неуточнен причинител, устно ми казаха, че най-вероятно моракселата е причина за високата температура, сополите и кашлицата, а пък разстройството е от антибиотика и аз вярвам на това. Детето беше болно 10 дни и нямаше разстройство докато не почна да пие Панцеф. Човърка ме една тревога да не би и тя да е с бронхит, ама вече 5 доктора я преглеждаха и преслушваха и всички казват, че дишането е съвсем чисто и нормално и нямат съмнения за тази диагноза. Иначе пак си има леки сополки и от време на време покашля, а пък от както си я храня у дома вече и акито й е нормално. В болницата ми разправяха, че трябвало да е твърдо не кашево, а тя милата една седмица кара на мляко - не знам от какво ще й стане твърдо акито като беше на течна храна - ама те си знаят тяхното
И от лечебните им млека нямаше никакъв ефект - оправи се като й дадох нейното мляко, проготвено с оризова вода - ама мама знае най-добре 

Като се започне още от родилното та така си върви и нагоре. Фермани могат да се изпишат. Май само в специализираните отделения за тежки заболявания нещата са по-читава, ама по-добре човек хич и да не стига до там, нищо че отношението по-го бива. Хубавото е, че Яна вече е добре и готова за бели. Дано и ти скоро да оздравееш. Аз знаеш при боледуване все едно и също си повтарям, ама пак да си кажа 

Идилия тука - слуша се мила моя мамо, а дечките гризат ябълки вперили погледчета в снимчици на майки
Много готина ситуация! И надявам се да ти се е отразила положително на самочувствието. Един приятел много се ядосва на тая черта в характера на женското си обкръжение - липсата на достатъчно висока самооценка. Вика - 'нямате право така да се подценявате, така си принизявате труда'! Много съм съгласна с него
Нямаш право!
Ако ли пък не ме пуснат се врътвам - много по-опасно е да изловите някой и друг бацил и двете из поликлиниката отколкото да идеш на другия ден.
Записах час за УНГ за второ мнение, че аман.. В понеделник следобед бяхме с Т, цяла нощ също, вторник спа до обяд супер изтощен и изморен стана и беше ново дете. Вчера цял ден беше пушка, бяхме на вън преди обед само за пазар, следобед за няма и 30мин, че се спусна мъгла и в 18ч хоп пак Т, цяла нощ също и сега спи..
Звъня и на педи да измъдри какво ще правим - нови изследвания ли, кръв, урина..
Аз винаги гледам да съм с някой, че поне като ни прегледат после да ги изгоня отвън и спокойно да чуя докторът какво ми говори. Как сте вече?
Може би е най-добре, ако можеш да си ги задържиш у дома, но представям си какво ще ти е като станат три искащи внимание. 
елно
ще нстоявам да дойде ММ, или той да я заведе, че още ме държи бесът от понедленик, щях да откача просто.
Откъде пък сега ухо
Според мен от него вдига темература, бързо оздравяване ви пожелавам

Откъде пък сега ухо
Според мен от него вдига темература, бързо оздравяване ви пожелавам.
В понеделник пак ни вика.

Има ли други такива диванета?
На практика, нашето поколение и тези преди нас са възпитавани по авторитарен начин и са свикнали да им се скърца със зъби. Ао си добра с тях, си мислят,че си будала или си несигурна като родител. Пример давам веднага-още в първа група в ДГ на Лили учителките усетиха една от майките, че е много добричка и веднага започнаха да я обучават как да си приспива детето само вечер, кк трябвало да го отдели в детската стая и тя редовно им се отчиташе до къде стигнала в това си начинание
Мен ме схванаха веднага и редовно чувах :Вие сте психолог ии знаете най-добре
Аз бих подходила по следния начин-още първият ден обяснявам, ако трябва писмено, какви са особеностите на моето дете и какви са ми изискванията. И понеже,ако предявиш претенции, чуваш следния шабон: Намерете си друга детска градина, на което бих отговорила: Намерете си друга рабта, щом не обичате децата и не уважавате техните родители 

Желая и на двете ни успех

Мнооого съм доволна
Навън е с памперс, още повече,че напоследък започнах да я оставям в една часта занималня. Юлето много добре знае,че когато сме вкъщи, памперса не е опция и дори да е с него, казва,че и се пиша и започва да мрънка, докато не я заведа на тоалетната. Може би другата седмица,ако каките от занималнята се съгласят, ще ги помоля да я слагат на тоалетната или ще занеса гърне 
И през ум не ми минава,че трябваа да я пускам на ясла, понеже там такива екстри няма да има-сестра и да е с нея и каките да я дундуркат. Като и кажа,че ще ходим при кака Теди, тя вика "Йеее!" 

Таралежче, честит празник и на теб!

Ая го изкара на крак, а ММ не го хвана и си мисля,че е същата гадост, която ги тръшна тях двамата лятото, а мен ме подмина, просто сега се върна и тръшна мен 

Някой ден може да те попитам за крема против хрема, надали ще го запомня
А нашите герои от тортата още са в употреба... тя си играе с тях
(малко като просяче си прозвучах, ама тук нали сме все "наши хора")