И моят свекър все повтаря "Който си има деца, да си ги гледа, аз моите съм ги отгледал." А иначе казва, че без внуците си не можел да живее...

То не ми останаха вече шкафове да си крия козметиката. Ще взема да кажа на баща й да махне всички дръжки по чекмеджетата... 
Хайде да оздравявате!
Айка от четвъртък имаше някакви проблеми, четвъртък и събота повръщаше първото изядено нещо за деня, после нямаше проблеми и по 2-3 пъти на ден акаше вода. В петък и неделя нищо й нямаше. Вчера на празника й повърна половин палачинка, след което изяде две , които си останаха на мястото
Нямала е Т, имаше доволен апетит, изобщо не разбрах какво й се случва, но ако й е било както на мен вчера - тя е малък герой, по нищо не показа да е толкова зле... 

За работата подкрепям останалите, че по-добре не си търси такава, ако нямаш намерение и възможност да работиш, защото никой няма да те изпусне като кадър! 

Като се замисля, тя си е едно двугодишно бебе 

А днес пюрето й беше оранжево и дори й попях Оранжево небето, оранжево пюрето и т.н. и тя си го изяде цялото
А ти нямаш ли възможност някой да ти помага, поне докато се почувстваш по-добре. Аз като боледувах с Ники първия път също не си обърнах внимание и се бях подредила много добре, после още два месеца обикалях по лекари. Дано се повлияеш бързо от лечението.
Та декорите от вчера стоят на масата и Ая малко по малко си ги хапва, но Маша и Мечока не
Веднъж лапна главата на Маша, видимо се притисни и я изплю... та да видим докога ще играе с тях 
Сега сме си двете у дома, времето е хубаво, ходим на разходка в близкия парк, ММ като се прибере я поема - хранене, миене, приспиване и т.н.
)
Надявам се да си права и като си поболедува малко да взема да се поспре. Ако се случи до края декември ще е супер, аз чак тогава съм на работа.
Тя от петък вечер се е обзавела пак с ясленски сополи
От както е тръгнала на ясла 5 дни ходи, после 4 дни стоя у нас, после 5 дни ходи, сега таз иседмица пак си е у дома, ами не знам изобщо как ще свикне и как ще я караме
Вчера след обед я заведохме на педиатърката и. Щях да се побъркам, честно ви казвам
ММ ни остав идвете пред кабинета и замина да си върши работата, ама другия път съм твърдо решила да го оставя той да чака с нея
Съжелявам, че го послушах да отидем в 13.30, тя е от 13 часа и според него нямало да има хора, той бил свободен тогава и така, навих се аз, макар че Кали не беше обясвала, ама пък много стъбилно закуси. Прибрахме се в 16.30, два часа сме висяли двете пред кабинета, тя пощуря в буквалния смисъл на думата, аз трябваше да я гоня по коридора, да я вдигам от земята, да я махам от входната врата, абе едвам издържах
. Сега като че ли са и понамалели сополите, дишането и гърлото и били чисти, ама тя покашля от време на време, ще да е от сополите, та ако някой знае нещо ефективно и бързо действащо ще съм много благодарна да го сподели . Иначе Кали си дивее, хапва добре, да чукам на дърво и така.

В крайна сметка каква се оказа, че ви е диагнозата? Сега Яна пие ли някакви лекарства? Как се чувства? 
Добре, че имаш баби на помощ 
До къде стигнахте със захранването
Чудя ти се просто кога и за торта ти остана време! Уникална си