Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 220
  • 686
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, момичета!
Анбибиан- браво на Яна за наддаването, явно у дома се чувства най-добре. Кали също все още е с памерс, но като се наака си казва, пък за пиш не винаги, ама пусто не мгоа да и обясня, че трябва да ми казва ПРЕДИ  да се наака, или изпишка. Иначе с говоренето нямаме проблеми, говори мнооого, от яслата е научила песничката, за ''Червените ботушки" и за ''Аз съм Сънчо".
Марси - страхотно е, че можете да посрещнете празниците в новия си дом, представям си какъв уют сте си създали Hug
Деси- изобщо не се засягам от чувството ти за хумор, и аз самата не мога без моето Peace
Кали миналата седмица имаше коледно тържество в яслата. Е няма таъкв кеф, не мога да си позная детето, два-три дни преди това ми казва сутрин "искам в аслата" и аз се чудя добре ли чуват ушите ми Shocked ooooh!Като мина тържеството я питах къде живее Дядо Коледа и тя каза "в аслата" Grinning После по идея на Ениди я питах и къде живеят лелките от яслата и тя пак ми отговори "в аслата" Joy Joy Joy
Най-накаря каза, че иска кукла за Коледа да си я гушка, освен дрешки и играчки и вчера с татко и и купихме кукла с дрешки и една блузка за самата нея, а от преди имаме една хубава книжка с приказки за лека нощ с твърди корици- това ще остави Дядо Коледа под нашата елха, под елхата на баба и и дядо и ще има други подаръци и под тази на братовчед и нещо друго. Утре ще правим с нея меденки с формички да има какво да си хапне добрия старец като дойде с чувала да носи подаръците  Wink, а елхата ще украсим довечера, за сега само сме я сложили на мястото и. Това е за сега от нас. Хубав ден на всички Hug

# 346
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ СЪС СЕМЙСТВАТА СИ И НЕКА ПОРАСНАЛИТЕ ОКТОМВРИЙЧЕТА БЪДАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ! НЕКА ОБИЧТА БЪДЕ ВИНАГИ С ВАС!
Ние посрещнахме Бъдни вечер при нашите в София и днес по обяд пътуваме за Пловдив, на Коледа ще сме със свекърите. За Нова година сме канени с децата в кумците ни, че и те са с една малка буболинка и не сме още за заведения с децата.
Джоджи получи светещо-пеещ пумпал и пиано, днес го очаква китара и пистолет Simple Smile Много е музикален, само иска да свири, има барабанче и ксилофон, та сега ще попълним колекцията:)
В градината пак имаме нова леля, но какво да се прави, свикнаха децата. Иначе Коледното тържество е минало добре, сега чакам снимките. Постоянно ми разказва за приятелчетата си Мед (превод Мехмед), Боби и Саше, като Саше се оказа, че е момиче Александра, а аз все му давах коли да даде на Саше да си играят заедно  Joy Иначе като касиерка на групата - взехме подаръци за госпожите, Коледна украса, и така, празнично и весело беше последните дни.
Водихме малчо на зъболекар - всичко е ОК, на очен лекар също - засега е добре, но на 3 годинки пак трябва да отидем на контрола. Последният Пентаксим още не сме го сложили, дано и така си остане, изобщо не искам да му го бием.
Изкарахме шейната и дано натрупа сняг, че да ги пързаляме децата. Сега може да се качим на хижа Здравец, много ни е близо до Пловдив.
Хайде, прегръдки, че ме дърпат  Hug

# 347
  • Варна
Честито Рождество Христово мили момичета!
Нека топлината на семейния дом и богатата трапеза стоплят душите Ви не само за празничните дни, но и през предстоящата нова година.
Бъдете здрави, обичайте и уважавайте ближния си и никога не губете вярата в доброто! Усмихвайте се повече

Ние се поразходихме по плажа и сега спи блажено. Довечера на гости на баба - ще се видим в чудо, че като се съберат с племенницата няма почивка.  Crazy Утре пък си чакаме с нетърпение снимките от фотосесията. Да видим какво е успял да щракне при положение, че имаше "мамо, тах(страх), хайде тъгай(тръгвай)" и не искаше секунда да остане в студиото, пък какво говорим да се усмихне и забавлява.  Laughing А в делфинариума какъв кеф му е. Онзи ден откарахме там предиобеда. Първо поседяхме в кафето, откъдето се виждат делфините, после влязохме и на представление - голяма радост!

Toni77 викаш доживя да иска в яслата. Ние пък понякога се бъркаме и вместо "искам в морската гина" казваме "искам в детската гина"..  hahaha Бързо се усеща и поправя де.  hahaha Да видим след повече от 2 седмици пауза на 6ти как ще е. Ние на 20ти ходихме последно. Сега си се радваме един на друг, използваме хубавото време и хич не помислям да го пускам в сборни групи.

anbibian дано да е някакъв период с това неядене, че като знам какво е...  Hug Да чукам на дърво сега си хапва много добре и постоянно вика "искам нещо ям".. Пък какво и той не знае.  ooooh! Радвам се, че поне се разминавате с болестите.

Marsy Green нямам търпение да видя какъв уют сте създали!  Hug  Heart Eyes  Hug

Още веднъж "Весела дядо Коледа"  hahaha , както казва Даниел!

# 348
  • Куциндрел
Весела Коледа. Желая ви здраве, щастие и късмет.

# 349
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА! Пожелавам ви здраве и щастливи мигове на топлина с любимите хора! Hug Hug Hug
Ние си изкарахме Бъдни Вечер и Коледа у дома, никъде няма да ходим, че аз с корема не искам да се търкалям насам-натам   Wink
Кали получи много подаръци. Флучия- и Кали получи пумпал, който свети и свири, но се уплаши от него и дума не дава да го пускаме- да видим кога ще свикне с него. Под нашата елха, намери кукла с дрешки за преобличане и лигавниче, книжка с приказки и блузка. Под елхата на баба и дядо намери музикално килимче, пумпала, за който споменах, кубчета -пъзел и жилетка. Пък под елхата на братовчед и си намери дамска чантичка, пастели и малка кукла. Трябва да разберем и какво и е оставил Добрият Старец под елхата в Търново, но пакетът още не е пристигнал.
Това е за сега от мен, че принцесата си иска вниманието Hug

# 350
Честито Рождество Христово и от мен! Пожелавам на всички много здраве, щастие, любов и много истински усмивки!

Оставих Дари да си поиграе с новите играчки от дядо Коледа и реших да драсна набързо някой ред.  Grinning
Почти не ми остава време за форума, защото от началото на миналия месец се върнах на работа. Дари е добре, ходи на ясла, когато не е болна. А това се случва доста често за съжаление.  Sad  Два-три дни на ясла и после 2 седмици вкъщи. Добре, че идва баба й да я гледа когато е болна, защото иначе не знам как щяхме да се справим без нейната помощ. Дари говори доста, опитва се да пее (любимата й песен е Мила моя мамо  Heart Eyes). Почивните дни по цял ден бяхме навън - на куклен театър, на детска дискотека, изобщо пълна програма. Crazy
Мира, прочетох хубавата новина. Честито! Лека и спокойна бременност ти пожелавам!
Трябва да ставам, че Дари ме вика. Пожелавам на всички приятно и весело изкарване на тези прекрасни светли празници.  Hug

# 351
  • Куциндрел
Здравейте.
Имам малко време да попиша, та да разкажа какво се случва при нас.

Йоан за Коледа получи много подаръци, но най му хареса едно дайре. Ходи и блъска по него с ръце, гумено коте и какво ли не. Има и барабан и си правим семеен шум. hahaha hahaha hahaha
На Бъдни вечер бяхме при леля му, а те са с 3 деца. Йоан забрави за нас и да яде. Гледаха "Маша и Мечока", обикаля из къщата и игра с другите деца.
Започнал е да повтаря след нас и говори много смешно. Тръшка се къде ли не з акакво ли не, най-ми е любимо като легне на тротоара да се сърди. Брои до 100 вече почти вярно и познава буквите без някои.
Хайде да приключвам, че дойде да иска да пише на компа.
Лека. Hug

# 352
Честито Рождество! Бъдете много здрави и щастливи!
Ние също изкарахме една приятна Бъдни вечер и Коледа. Естествено и Дядо Колеля (според Коколинчо) ни навести. Остави им една чудесна масичка с две столчета и двамцата сега са много  доволни, особено Коко, кяда, става, пак сяда, абе много е смешен. Той получи и ето това
http://vegatoys.com/view/5962.html
и се мъчи да реди кръгове от различните части. Къде му се получава, къде не, но важното е, че си играе. Ние имаме от Зори на подобен принцип една игра, в която има кръгове, квадрати и триъгълници и те трябва да се напълнят като се направи примерно квадрат от два триъгълника, или два големи правоъгълника, или пък от три по-малки, или кръг от два полукръга. Всички части са много цветни и явно в момента му е много забавно. Бебешките пъзели вече ги реди за секунди, сега го уча да реди такива с по 6-9-16 части. И други подаръчета получиха от вуйчо си, от приятели, абе радост голяма.
Коколинчо проговаря бавно и полека, макар че е доста по-назад от кака си в този период, пък като гледам и от другите дечица. За сега го кара в трето лица основно "Коко папка", "Коко пие", "Коко папка", но от време на време се появява и първо лице, главно под формата на "не ика" (не искам)  Mr. Green Много сладко казва "ика няко" (искам мляко), но като гледам с кърменето май сме на финалната права. Октана ни само сутрешното, изключително рядко през другото време. предполагам, че като тръна работа съвсем ще приключим. За сега от нас толкова.
Марси, чакаме с нетърпение снимки от новата ви къща. От сърце и душа ви пожелавам да я превърнете в невероятно уютен и топъл дом, изпълнен с много щастие и любов!

# 353
  • Пловдив
Честито Рождество Христово, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и задружни вие и близките ви! Много хубаво и емоционално посрещане на Нова година!
Нямам време да ви чета, влизам само за да ви поздравя и пак изчезвам. Напоследък много задачи ми се събраха и нямам време за вас.
Целувки и до нови срещи през 2014 г.  Hug

# 354
Честита Коледа, момичета! Пожелавам здраве на нас и всички около нас, да бъдем по-добри и човечни!
Ивайло също получи много подаръци, но най-много го впечатли моя стара хармоника ( която не беше от подаръците) и сега ни изнася концерти. Казваме му "малкия директор", иска всичко да става по неговата. Все още го гледат бабите у дома. Пътуват и се сменят на 2 седмици. Трудно е, не знам до кога, направо не ми се мисли...
Звездичкова, тази игра с кръгчетата ми изглежда много интересна. С общия ни проблем - алергиите до къде сте? Аз се престрашх и вече давам овче сирене, малко му се мръщи, но го хапва. Пробвам и с малко краве масло. Сега ще чета и с какво да продължа.
Мира, как сте, ходи ли на преглед, имате ли вече сърдечна дейност?
Весели празници! Ще се опитам да пиша повече тези дни.

# 355
  • Варна
Мира, как сте, ходи ли на преглед, имате ли вече сърдечна дейност?

Охоо кога беше то.. Още в 6г.с. и 2 дни видяхме сърдечни пулсации. Сега се надявам в началото на новата година като отида на ФМ да НЕ се види пишка.  Laughing Радвам се, че се разписа. Както и че вече хапвате сиренце, пък било и овче.  Hug И ние много се радваме на хармоника.

Ия* благодаря!  Hug Чудесно е, че има кой да ти помага. Мен много ме притесняваше кой ще го гледа, колко ще се налага да отсъствам, ама поне засега ми отпадна този проблем.  Laughing

Подаръците при нас и много да са, и малко да са - все тая, по 5 мин внимание на всяка играчка и по старо му. Та не се престарахме. Днес пък взех снимките от коледната ни фотосесия, ама установих, че CD-то на лаптопа не вдява, та още не мога да им се зарадвам..  Sad Засега ще помоля да ми ги свалят поне на флашка, а компютъра ще го пратя в сервиз при първа възможност. Поне е гаранционен още.

# 356
Здравейте и честита Коледа!

Ceca, явно е много паметлив Йоан, след като рецитира до 100 Grinning А, като брои, с посочване ли го прави или просто си нарежа числата? Защото, ако може да посочи и преброи 100 неща, дупе да ви е яко, понеже в нашето образование място за генийчета няма-това разбрах, откакто 6-годишната ми дъщеря започна да решава задачи за 2ри клас Rolling Eyes За броене се смята, когато детето, броейки, посочва с пръстче предмета, отговарящ на числото-напр. да ти преброи 5 ябълки или 30 патета Peace

Юлия напредва в емоционалното си развитие и моментите на пубертетско тръшкане се разреждат и траят по-малко. Често завършваме преговорите с "Добе, мамо!"  Wink Иначе, ако реши да ми опонира, го прави на български и английски: "Не, мамо, No!" Laughing А колко много думи знае, че и сложни изречения ми прави  bowuu Всеки ден ме изненадва с познанията си по родния език.

Ние днес се завърнахме от Пловдив и ще отпочинем 2 дни, преди да отидем в Русе.

Мира, като прочетох, че сте се разхождали до плажа.....ние напоследък бленуваме за топли страни и лазурни морета. Ами тъй де, като няма сняг през зимата, поне да мечтаем за лятото Whistling Ще ти стискам палци за ФМ Hug

Весели празници и се пазете да сте здрави, октомврийски мамчета!

# 357
Привет, момичета!
Желая Ви прекрасно посрещане на Новата година довечера! Нека през 2014 има само здраве и обич в домовете ни!
Прегръдки от нас с Джоджи!

# 358
Честита Нова година! Желая на всички да бъде по-добра и по-успешна от миналата във всяко отношение, да ни носи само хубави моменти и много здраве и любов  Hug Hug Hug

# 359
  • Варна
Честита 2014-та! Да ни донесе само радости, много щастливи мигове и сбъднати мечти. Нека да сме по-добри, по-усмихнати и най-вече здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт