Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 214
  • 686
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА!
Нека през Новата година да сме здрави, щастливи и по-добри! Hug Hug Hug

# 361
  • Куциндрел
За много години. Бъдете живи и здрави и мноого щастливи.  bouquet

# 362
# 363
  • Варна
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но сега когато ММ си е тук въобще не ми остава време. Даже не съм ви прочела. След 20ти пак ще съм по-активна.

# 364
  • Пловдив
Здравейте, момичета, за много години! Бъдете живи и здрави вие и семействата ви! Да разстат здрави и усмихнати децата ни, да ни радват и да се гордеем с тях!
Ние си бяхме в Пловдив по празниците. Ходихме у бабите и по Коледа, и вчера да сурвакаме. Пепчо получи много подаръци, най-вече инструменти - за ремонт вече има повече от баща си. И на чичо доктор инструментите, ... Вече няма къде да му складирам играчките. Поиграй си малко, пък му мине меракът и ги захвърли. Иска други и с тях пак се повтаря същото.  Tired Майка му да има сили да ги събира после.  #Crazy
И ние сме още с памперс. Сякаш напук не иска да се научи да пишка в куко. Сега поне реши да си казва, като се изака, за да го сменим веднага. Миналата вечер му протече памперса и намокри бодито и той се кордиса на дивана да го сменям и каза: "Мамо има пишче". Той на всичко говори умалително.  Laughing
Сигурна съм, че като се затопли ще се научим да махаме памперса.
Иначе много говори, все по-чисто започва да казва някои звуци. Дори от гледане на ТВ е научил много нови думи.
Пепчо също се е научил да се тръшка, като не стане на неговото. Ляга на пода и вика "Папи тои долу". Или пък "Не иска вкъщи". Ама аз като се ядосам и му викам, че не ми пречи да стои долу и мога да му отворя вратата и да излиза навън, щом не иска вкъщи. Това не му се нрави и ме гледа ококорен с тези големи очи.
Хубав ден, мамчета, много успешна година и до скоро!

# 365
Щастлива Нова Година, момичета! Бъдете здрави!
Петкова, много се радвам за новините около теб. Прекрасни моменти на бременност ти желая и дано всичко се нареди според очакванията ви!
И още новини ми се иска да коментирам, ама не знам дали е уместно тук и сега  Mr. Green Притеснявам се много, особено защото преди малко решихме да допием шампанското, което ни остана от Нова Година и се чувствам леко ... газирана  Mr. Green
Всичко най-най и до скоро  Heart Eyes

# 366
Здравейте момичета и за много години!
Дано тази година да бъде много щастлива и успешна за всички ни!
Минавам съвсем набързо, да хвърля един поглед на темичката. От утре се връщам на работа и не знам колко време ще ми остава за компютъра. От опита със Зори си спомням, че в началото ще е малък панаир, особено докато свикне Коколинчо, но после би следвало нещата да си влязат в ритъм. Та така. Ще надничам до колкото мога да чета, пък дано да ми остава време и да се раписвам от време на време.  Grinning

# 367
  • Варна
Да побутна малко темата! Никакви ви няма. Всички работещи, ангажирани. Пък аз не стига, че нищо не правя, ами и не ми се прави. Не мога да се надигна. И тази седмица след дълга почивка и Даниел е отново на ясла, та съвсем съм го ударила на мързел. Впрочем мислех, че ще е драма след такава голяма почивка, но пу-пу няма такова нещо, ама изобщо.
Иначе днес бях на ФМ. Пуснах и БХС. Всичко е в реда на нормалното - имаме си носна костица, гънката ни е 0.9, бебо изглежда здраво и прекрасно бебе. И май ще си остана с надеждите за розови гащи и рокли. Доктора пита какво ни е първото дете - викам момче и той "ако пак е момче, какво ще правите".. ами викам ще си го гледаме, как какво, защо момче ли е? И той "ами то е рано да се каже още... на този етап клитора и пениса са кажи речи с еднаква големина, та има време". Обаче ММ му каза, че се надявам на момиче, а той има предчувствие за момче и доктора заключи, че единия от двама ни ще познае.   Laughing Накрая заключи, че сигурно ММ ще познае. Та явно ще съм мъжка мама.   Crazy Обаче понеже не беше категоричен, ще тая надежда още известно време.  Blush
Звездичкова пожелавам за всички ви лека адаптация, бързо да се нагодите към новия режим.
zellda благодаря!  Hug

# 368
  • Пловдив
Здравейте, да взема да драсна и аз някой ред.
Мира, много се радвам, че бебчето ви е в добро здраве. И да не е момиче, няма значение, важно е да се роди здраво и да расте щастливо.
Браво на Даниел! Дано и другите дребосъчета да не са забравили колко е интересно на ясла.
Ох, и на мен как ми се иска да направим сестриче на наш Пепчо (макар че и братче няма да откажа), но Божа работа.  Rolling Eyes Въпреки че точно сега имам куп ангажименти и не знам как ще им се отрази една бременност.
Като ви чета бременелостите, много мило ми става и се радвам за вас.
Иначе ние сме добре. Върнахме се в обичайния работен ритъм. На мен обаче мноооого ми се спи. Не знам какво ми става. През деня съм ангажирана и не се усеща умората, но вечер само да сложа глава на възглавницата и на секундата съм заспала.  Blush
До скоро!  Hug

# 369
  • Нейде из лудите гори...
Привет , момичета. Не помня от кога не съм писала, но ви пожелавам много здраве през  новата 2014-та, много щастливи моменти и радости в семействата.  Hug

Ние сме си в новия дом, който си прилича на стоеж още, ама си е нашия дом  Heart Eyes Има къде да спим, да готвим, да се къпем и къде да изкарваме времето си , когато навън не е за излизане... става за живеене, но има още мнооого работа.
Непосредствено след нова година с ММ отидохме на малка младоженска почивка. Той се спука да кара сноуборд, а аз карах колкото да се претрепя и после почивах на тишина, красиви гледки и чист планински въздух. По едно време се притесних, че съм много смотана майка, защото не се притеснвах за малката, не си гледах постоянно телефона (дори често го забравях) и тн... Ая пък се е държала много добре, не е плакала за нас (само преди сън е мърморела, ама това и с мен го прави).Въпреки прекрасно получилите се неща, не знам дали скоро ще я оставя пак за седмица така, но поне знам че го имам като вариант  Whistling

Иначе сме добре, така де, тя прави някакви нощни кризи с кашлица  Thinking За цял ден я се изкашля 5 пъти, я не се изкашля, обаче вечер като почне и не спира... снощи беше по-леко, надявам се довечера изобщо да не го направи.. изобщо не знам от къде ни дойде такова нещо.

Имаме си и бонус мишки у дома....  Sick Слагаме отрови, сега чакам едно устройство да дойде.... ще има борба с гризачи, ама това май е редовна екстра към фактора "къща" така че няма на къде, ще им покажем, че вече не са те "господарите на къщата"  Stop

Нури??!??!/ Как стее? Каките свикнаха ли с бебока?

Тони, вие как сте?

Мира, аз залагам на момиче, пък каквото - такова...

Звездичке, с теб какво дежа вю изживях. Чета си аз книжката на слънце пред чайната под Безбог и чувам една жена вика "Зори ела за малко", елееее спуках се да се оглеждам да не сте наоколо  Mr. Green Бързо адаптиране с новия ритъм   bouquet

Хубав ден, момичета   bouquet

# 370
Здравейте, момичета!
Марси- благодаря ти, че се сещаш за нас и питаш как сме Hug Добре сме. Кали е на ясла. ММ сега до средата някъде на другата седмица няма да работи и сме у дома. Аз гледам всеки обед да си поспивам ( ей сега тъкмо станах от сън) като малките деца съм станала. Оня ден бяхме на консултация за бебето. И то е добре- тонове, води, плацента- всичко е в норма. Лабораторните изследвания и те са добри, хемоглобинът ми се е вдигнал и е влязъл в норма. Само дето кръстът и гърбът ме болят гадно и за да е долу-горе добре положението като се случи това трябва да спя на твърдо, или ММ да ме разтрива,абе не е най-приятното нещо на света . От тук нататък само тоновете ще следим, дано всичко е наред и избутам до средата на другия месец Praynig Praynig Praynig
Звездичке- как си, адаптира ли се към връщането на работа?Коколинчо как приема това, че не си с него по цял ден? Кърмите ли се още?
Мира- а дано връзваш панделки, ще стискам палци Praynig Hug Важното е да вървят добре нещата Peace HugАко сега не е момиче, следващия път ще стане Wink Hug
Нури- отдавна съм се сетила за теб. Как сте, как мина раждането? Чакаме разказ и снимки Hug Hug Hug
Омръзна ми гадната мъгла в София. Аз толкова продължително време с такава гъста мъгла не помня Sad Айде да се маха вече Praynig
Хубав ден на всички от мен Hug

# 371
Омръзна ми гадната мъгла в София.
Това само го слушам и не мога да повярвам какво ви се случва... ужас, дано по-скоро наистина се надигне. Радвам се, че всичко е наред и стискам палци бебчо да си стои на топло до средата на февруари Wink

# 372
Ех, Марси, ние само мишки сме нямали Crazy Не мога да помогна с идея, дано се справите. И красавицата Ая да се оправя. По Коледа й видях снимките, но крадешком, та сега ходих да ги търся, ама тук ще коментирам - станала е истинско момиченце. Много е красива.

# 373
Добро утро, мацки! Да ви разсмея малко с Кали -))) Гледа ми корема тази сутрин като се обличам и казва: Мама е балон! Разпиляхме се от смях с ММ.
Как сте, никаква активност тези дни? Ама то повечето вече тръгнахте на работа.
Марси- чакаме снимки от новата къща Simple Smile Благородно ви завиждам за почивката, не се очертава на мен скоро да ми се случи такава благинка Wink
Харесахме оня ден ново столче за кола на Кали и сега чакам ММ да се прибере и да отидем да и го купим, че старото и е умаляло.
Приятен ден на всички Hug

# 374
Здравейте,
Тони, при нас от както е започнала новата година времето е все прекрасно и аз се опитвам да го оползотворяваме ... в къща работата никога не свършва, предполагам знаеш. Вчера цял ден сме обръщали градината от пред  Crazy а тя е една една пета от това, което ни чака зад къщата... Снимки ще пусна някой ден, когато я видя по-завършена, обещавам  Wink Имам предвид, че съдомиалнята ни се изложи и в момента имаме дупка в кухнята , нямаме параван още в банята и куп подобни "дреболии", които правят къщата за НЕпоказване  Mr. Green И аз се посмях с Кали  hahaha

Зелда, Ая наистина е станала "истинско момиченце", с абсолютно женски характер, не знае какво иска, но го иска веднага  Laughing С мишките, след убийството на две гадини, сложихме едно устройство, което излъчва честоти и от тогава не съм виждала и чувала гадини, обаче съм под постоянен стрес да не изскочат от нейде  Confused Надявам се скоро да ми мине "стреса"  Praynig

Ая е по-добре, поне не прави нощни кризи, в сряда сме на контролен пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт