Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 215
  • 686
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета,и за много години  Mr. Green  bouquet

Не ми остава време,а от миналата седмица искам да ви пиша.добре сме,днес бяхме в градината до нас да питаме как седят нещата с приемането -оказа се,че за яслата приемат деца по всяко време защото нали всеки месец все има някоя мама ,която се връща на работа.Иначе за детска градинка го записахме в 1ва група от 15ти.09 живот и здраве ще е на градинка,а сега на яслата смятам да го пусна края на март/началото на април,за да има време да свикне с идеята,че ще посещава такъв вид забавление Simple Smile
Освен всичко хазайката ни навести в първите дни на новата година и ни каза,че искат да продават апартамента,но не бързали да го обявяват за продан,понеже е зима и сме с малко дете,та сега усилено търсим жилище.Надявам се до ляттото вече наистина да сме намерили нашето място.

Отделно съм се заела мн сериозно със свалянето на излишните килца...всеки ден въртя велоаргуметъра по час ,коремни преси  и клекове за разкош и така докъто се обърна деня минава.Надявам се до март април да съм поне с 5-6 кила надолу,а дано са и 10 ама незнам  Mr. Green

Та такива неща от нас.
Ивайло много говори ,постоянно ме разсмива.вече си е голямо дете,не е бебе Simple Smile

Хубава вечер  smile3525

# 376
  • Куциндрел
Здравейте. Hug
Минавам да се отчета.
Йоан е ПАК болен, тези ясли са биологично оръжие. В сряда трябва да му правят зъбите под упойка, дано да оздравее до тогава.
Качих 3 снимки в албума.
Иначе, Йоан все повече започва да говори и да се опитва да свързва изречения. За сега интереса му остава само върху цифри и букви, чак и на английски започна да познава буквите, това е от клипчетата на компютъра. Shocked Понякога се лигави и казва по някоя дума на английски като "бук", "бол".

Как са бременните мами?

# 377
Здравейте и за много години и от мен!
Може и да не ме помните, ама от повече от година май не съм влизала изобщо във форума Simple Smile
Надявам се всички да сте наред - вашите малки големи и бъдещи деца също Simple Smile
При нас всичко е ОК, лудницата вкъщи е пълна, ама да са живи и здрави Simple Smile

# 378
Здравейте, момичета!
Минавам да ви почерпя виртуално за мое здраве, днес съм именничка! Честит  празник и на Сийн!
Цеца- какво му е на Йоан на зъбките, че чак и упойка ще слагат, не е ли малък за това? Айде да се оправя по-бързо Hug
Маги- пиши по-често Hug
Блекче- разписвай се по-често! Успех с тренировките. А спазващ ли някаква диета, или само двигателен режим? Аз, живот и здраве, след  раждането също искам да направя нещо да влезя във форма, най-вече се притеснявам как ще си прибера корема.Може на фитнес малко да тръгна, от сега съм информирала ММ, може и у дома да правя нещо, ще видим като му дойде времето. За сега съм качила 8 килограма от началото на бременността, ама искам да ги сваля и поне още 3 допълнително за самочувствие.
Хубав ден на всички от мен Hug

# 379
  • Варна
Честит имен ден, момичета! Да сте много здрави, вие и семействата ви!

За сега съм качила 8 килограма от началото на бременността

Че то нищо не си качила.  Laughing Няма да има какво да сваляш, хич не го мисли. Докато се завъртиш и ще си във форма.  Wink

Ceca ама в приключение сте, не ви е скучно.. Дано всичко върви по план и мине леко и безболезнено. Явно се налага? Пожелавам ти и Йоан да спре да боледува. Моя опит може и да ме лъже, ама май все повече се убеждавам, че в яслите се боледува много не заради друго, ами заради некоректните родители, които си водят болни децата. Как може в предната ясла Даниел да изкарва едва 4-5 дни без да се разболее, а сега тук от началото на декември я отсъствал само по моя инициатива - за фотосесия и два дни за сопол. Еее?

MagieA не стига, че те помним, ами и ще ти се радваме, когато се разписваш.  Hug

BLackKisSs™ аз ще си дебелея, пък ти ще слабееш, така ли?  Laughing Ами хайде чакам лятото на плажа една секси мама и страхотен палавник. Успех и с яслата, хубаво си го измислила.  Hug

Marsy Green спрягай градинката, че на лято се виждам под чадър пиеща кафе, докато Ая и Дидо ти мачкат доматите, а бъдещето спи сладко сладко.  Heart Eyes

Аз днес бях на консултация. Човечето ми е цели 57гр. Всичко изглежда прекрасно. Пуснахме и изследвания за цвят и така. Към 16.30ч вземам Даниел и сме навън докато стане тъмно и замръзнем хубаво, затова гледам докато съм сама да си отмятам готвене, чистене и сие. Вчера като го вземах ме изклюкари, че съм имала бебе. Викам къде бе мамо и той ми сочи корема.  Laughing  Heart Eyes

# 380
  • Куциндрел
Йоан има кариес на 1-ния предкътник и предните му горни зъби са с петна. След много обикаляне намерихме къде минава всичко по ЗК. Дано всичко мине добре. Praynig

Мира, винаги спирам Йоан когато е болен от ялса, ама след 3-4 дена ходене там, все се раболява. Адаптацията ни е трудна, защото аха да свикне и се разболява. Той си е и много мамин, само мен иска, пуска ме с рев на работа, даже и да не е на ясла.
Всичко ще мине и замине, тая година ще кандидастваме за ОДЗ. Peace

# 381
Много кофти е тази работа с зъбите и много ме е страх и мен от това.
Яна е много трудна на миенето на зъби. Вече почна доброволно да отваря уста, долните ги четкаме що годе добре, чат пат горните, ама предните горни  ooooh! не дава и не дава да ги четкаме, имат петна, не мисля, че има кариес, но се страхувам, че може да се появи, а въобще не мога да си представя ако се наложи да се правят зъби как ще стане.
Сеса, дано всичко мине леко и бързо при вас, моля те после да разкажеш подробно.

Какво мислите за силантите? Аз предполагам, че се правят на постоянните зъби, а не сега  newsm78

# 382
  • Куциндрел
anbibian, петната не зависят от миенето, за мен е ген. Йоан ще мине процедура под упойка с райски газ. Силантите са за постоянни зъби.

# 383
  • Нейде из лудите гори...
Ая също има някакви петънца на предните зъби, но след 2 консултации с двама различни стоматолози, мненията им бяха 1:1 и се успокоих. И според двамата не е кариес, а оцветяване на зъбите, което може да се получи и при удар - а тя такъв претърпя непосредствено преди появата им... та не всичко, което е петно е кариес. Това го казвам, защото много се филмирах преди консултациите, може да го спестя филма на някой.

Цеца, дано всичко мине добре  Hug

# 384
  • Куциндрел
При Йоан не е от удар, защото петната започнаха още с избиването на зъбите. Една зъболекарка ме навика, че е от кърменето при заспиване и нощното хранене.
Поне в тази клиника не ме навикаха. Joy Joy Joy

# 385
  • Нейде из лудите гори...
Цеце, не го написах заради вашия случай, а по принцип. Simple Smile Добре, че сте намерили клиника с райски газ... не разбирам защо в България толкова го скатават. А за кърменето... то на какъвто и лекар да идеш , все дългото кърмене му вади очите...  Whistling

# 386
  • Куциндрел
Цеце, не го написах заради вашия случай, а по принцип. Simple Smile Добре, че сте намерили клиника с райски газ... не разбирам защо в България толкова го скатават. А за кърменето... то на какъвто и лекар да идеш , все дългото кърмене му вади очите...  Whistling
Ох, добре, че намерихме и там минава всичко по ЗК, има една врътка и не плащаш.
Щото в една друга клиника ми поискаха 200 кинта за предкътника само - 100 за анестезията и още толкоз за зъба. За предните зъби ми предложиха или импрегниране или някво пилене. Crazy
В тази клиника предните зъби ще се направят с фотополимер.
Само ми стискайте палци за сряда, всичко да мине добре и зъбите добре да ги направят. Praynig

# 387
Хопалаала!
 Благодаря, че сте питали за мен. Яна е вече навън... по-добре й беше вътре, защото сега има куп задължения - да яде, да ака, а и да се напъва - с което ми разказва играта...Трудно й е, плаче от време на време от яд и глад, но пък расте и прави бузки и пухкави кълчици Grinning
Косара от своя страна ми стана изведнъж едно гигантче. Като се прибрах от родилното и я видях една такава бабанка с едра галавунка. Но по-скоро аз от 5 дни гушкане само на новородено съм позабравила габаритите и на двете каки Simple Smile
Яна трябва скорострелно да ми порасте, защото след един месец се гласим да полетим към слънчева Испания Simple Smile... надявам се да е слънчева де, въпреки предупрежденията, че Билбао бил много дъждовен град. Mъжът ми вече е там и урежда установяването, за да му пристигнат готованките. Така се подреждат нещата, че всички около мен се позавъртат към тази Испания Simple Smile Аз пускам мухи от време на време, но май се започна още с манията ми по Алмодовар от време оно... Simple Smile
Сега трябва да си опресня езика, а също и повдигна нивото, че съм най-вече на - "ола! но ентиендо мучо".

В развеждането на каките се включва активно свекърва ми, защото баща ми, както щеше да ми помага така му предложиха нещо интересно и започна работа. Радвам се за него, защото е още що-годе млад дядо и ролята на пенсионер малко или много го отегчава и отпуска.
А аз се размотавам у дома с кърмене, пране и домакинстване. Нищо друго съществено... хм.

Цеца И на Косара ще й правят предните зъбчета под упойка. В Юниордент, но не съм питала дали е по каса. Опитахме с един приятел зъболекар - човека беше много спокоен, търпелив с нейните един куп въпроси, обяснения и наставления, но въпреки това накрая се стигна до абсолютен отказ... А е пипкава работа и не можеше да се работи така дори като я застопорихме.

Мира Чудесно!

Тони Голям образ тази Кали - ще е грижовна кака.
Косара как се спуска да прегръща Яна. И целува и милва. Само като заплаче (обикновено на повивалника докато я пременям) се кордисва до главата й, милва и нарежда: "Спокойно Яна, аз съм тук". Онзи ден бебето се разплака в креватчето, а Косара от гърнето й вика :"ей сега ще дойда, само да се изакам". А един ден съвсем в първите ни дни у дома пак с разплакана Яна, Косарата я напънало коремчето, изтичала до тоалетната, взела си гърнето, смъкнала гащите, изакала се и ни идва с акано дупе да се катери по леглото, за да 'успокоява' сестричката си Grinning Усетихме я едва като се пораздушихме с мъжа ми.
Така в улисия се неглижират разни моменти Grinning

Марси Скорошно напълно оздравяване на Ая! И Сузи и Косара изкараха такова боледуване (и още не са напълно оздравели де). Но както бяха престанали да кашлят така изведнъж и двете, със седмица разтояние ми направиха нощни кашлящи кризи. После вдигнаха температура - от раздразненото гърло. Пиха Ериус, калциев глюконат, ставах по нощите да правя инхалации. Сега отхрачват главно сутрин и когато се разтичат.

Зелда А от новогодишното вино остана ли, за още малко форумно разписване? Как сте вие?

До скоро!

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 18:56 от Nuriii

# 388
  • Куциндрел
Нури, на мен в ЮниорДент ми казаха тези пари - 200 кинта, ние ще ги правим в ЕоДент.

# 389
пфффф... що за... важност си придават тия хора. Този час ни го записаха преди 15 дни - нямало места в графика. Още утре ще се обадя, за да попитам каква им е тарифата и ако наистина е толкова ще ги отсвиря. Ние въобще не се сетихме да попитаме за цената, но не сме и предполагали нещо подобно. Сподели моле те после как е било в ЕоДент. Изглежда много приятно. Вие в кабинета в р-н Изгрев ли ще ходите?

Общи условия

Активация на акаунт