Ни на ясла ходим, с деца се среща ама все здрави, пък от 2 месеца кашляме
Според доки, дори не е болна и се опасява за алергии 
Като идеш на място много бързо ще оправиш езика, още повече щом имаш основа. Наскоро пусках някакво детско на испански на Ая и си дадох сметка, че липсата му в живота ми през последните 3-4 години не е оказала влияние на преводаческите ми способности
Та вярвам, че бързо ще влезеш в час
Значи така , още едни излитащи прекрасни хора.. тази седмица ми се "насъбрахте" много . Видях, че когато са кашляли момичетата си давала Ериус. Това е противоалергично, Ая също го пие и не знам точно на какво основание, но дано има ефект. 

Не беше толкова тежко колкото очаквах
Сега имам една позната, която сложи на сина си на постоянните зъби, ще следя развитието при тях... да се събират впечатления 
Ще ядат сандвичи като станат
Планувам да направим една разходка до Сребърна, а утре да е garden day 
Непременно да споделиш как е минала процедурата, стискам палци. 
Хубаво е все пак, че има кой да помага. Да пишеш и как е в Испания.
Вчера ходихме до село, много му хареса на Йоан, разхожда се, игра с персийската котка на съседите... Сега уж го уча да отговаря на въпроси в минало време, та вчера като го попитах - "Къде бяхме днес?" той ми каза - "Коте". Тази седмица е пак вкъщи, така че очаквам другата, когато тръгне на ясла, пак да има рев.

Казах и директно да не си помисля да обвинява детето за това, че е болна и да не го намесва изобщо в тия неща
Те изцепките и край нямат, не и е нито за първи, нито ще и е за последен път. Иначе се гласи да ми поамга с Кали от началото на февруари, аз тази сутрин заявих на ММ, че докъто влезя в болницата детето НЯМА да и дам, пък после докъто съм там и у дома с бебето акъла ми не го побира как ще се разправям с такава помощничка, за съжеление просто няма кой друг да ни помага в този момент.Обмисляхме варианта да наемем жена, както съм ви казвала преди, но се оказа дсота скъпо удоволстиве и за сега се отказваме, ще видим как ще потръгнат нещата
Само искам да сме живи и здрави, бебето и аз да сме добре и бързо да се възстановя, пък другите неща все някак ще ги наредим, няма да оставим децата я
Та такива простотии у дома тази сутрин като се върнахме от яслата с ММ. Иначе след обед съм на козметик да ми почисти лицето моята козметичка и да се наприказваме. 
За цял ден по-съм склонна да дам по-голяма сума, ама то къде ще му излезе края не знам, макар че реално има моменти когато мога да изляза болничен и отпуска и такива, в които посмъртно не мога да отстъвам от работа
Сетила се Мара, ама по-добре късно, отколкото никога!
Мали, малииии! Пу-пу! Като тръгнем по улиците, дава ръка и върви редом, няма 6-5. Понякога се сеща да се сърди, но много бързо и минава. Ако някой вкъщи се скара, тя казва "Стига!" или "Попойно, мамо, попойно тато!"-да сме спокойни демек
Мнооого е кефи и много щастлива изглежда-друго си е през повечето време да трамбоваш с мама по улици, магазини и детски центрове 
ама и двете каки какви са сладуранки! Да са ти живи и здрави всички, все така добрички и задружни! 

Хем се успокоих, че дробовете са чисти, хем още ме човърка от какво кашля... надявам се скоро да разберем 
После и срещичка с Дидко и Мира.. Ая голям зор имаше да събуди "мото гайе" (моето гадже) ... та и поиграха.
Анбибиан, хляба и при нас е на почит. Яде си всичко, ама без хляб на масата не сяда, а ние с мъжо хляб не ядем и само хляб хвърляме, заради нашата хлебница