Имате много поздрави от Съни 

Наложи се ММ да не ходи на работа 1 ден, а бавачката не посмях да я извикам, понеже ми беше съвестно да не я заразя. Вече съм по-добре! Добрата новина е, че децата го изкараха много леко за има-няма 48 часа 
Струва ми се, че Ивайло прилича на Алина по очите и нослето, а Лили на Бобо.
По някое време Ники измрънква: Мамооо, бебата ме удари. След малко: Мамооо, бебата пак ме удари. След още малко: Мамооо, да я ударя ли и аз.
Дано успеем да се видим някой път като идвате насам.
Хлябове, пици - много ми е хубаво... та замесих и днес едно за довечерната пица и реших да седна най-накрая да се разпиша
Добре сме, Ая рядко кашля, предимно вечер преди сън, но толкова рядко, че вече не ми прави впечатление. Вчера бяхме на рожден ден и тя беше си наумила, че всъщност празника е неин, всичко беше супер, докато не видя тортата пред друго детенце, което трябваше да духа свещите. Ей тогава като се накриви... много се обиди милата, не защото нямаше подаръци за нея, а защото тортата беше чужда
Много е музикална, само музика й дай и инструменти (ако няма такива - импровизира), в неделя беше при майка ми, където има пияно - научили я да пее гамата (до, ре, ми, фа...) , отделно ММ ми подари телефон тия дни, обаче тя е решила, че е "на Ая алото" и няма 6-5.... Та такива ми ти работи покрай нас 

Стела каква прическа има...леле мале, виждам я как ще си пие коктейла на някой прекрасен остров и ще цъка в покерстарс
Много мило ми стана, че Ники се сеща за Ая, дано скоро имаме повод да ги съберем 
Бъдете здрави!
стоя си у дома и се търкалям. Вчера бях на консултация, всичко е наред за сега, другия вторник пак съм на тонове. Имам насрочено секцио за 14 февруари сутринта, стискайте ми плаци всичко да е наред и да мине както трябва 

Вие избрахте ли къде ще ходите на море, нали с това се занимаваше ти по едно време?

Аз нямай претенции, реших изцяло да се съобразя с неговите медицински доводи. Пък празника Свети Валентин не го признаваме у дома, както ММ казва, това не е български светия, но орпеделено датата е хубава.
Тук ние пак ще имаме сметки и трепети, че трябва да местим Кали от ясалта в градина, а директорката на ясалта ми каза, че местата в района за първа група били много малко, обявяват ги на 24 февруари и пак ще трябва да му мисля, дано измислим най-добрия вариант
. Да не говорим за болестите и качеството на грижа. Затова съм се ориентирала към кооератива-там са 10 деца с 3ма възрастни, в яслите са 30 с 3 лелки
Препоръчани теми