Започват топлите сезони, октомврийче вятърът ще гони :)

• 79 197
  • 686
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Напоследък се позагубих, но то пък няма и нищо кой знае какво да ви разказвам.
Тони, стискам палци за леко и безпроблемно раждане на датата и здраво и усмихнато бебче.
Нури, на теб честита рожба и много, много хубаво изкарване в Испания.
И аз мисля да направим преглед при зъболекар на Пепчо, но много го отлагам. Доста служебни ангажименти ми се струпаха, но не се оплаквам. Малкото зайче шета напред-назад из нас и у баба си, често вече проявява характер. Напоследък все се тръшка, на всяка втора дума казва "НЕ". Отказва доста често да спи на обед, но това преполагам е, че няма къде да си изразходи енергията, като е все вкъщи. Все така не ме пуска да ходя на работа, но няма как.  Simple Smile
Хубав ден на всички и до скоро!

# 421
Здравейте!   bouquet

Направила съм нова папка в албумчето и съм качила снимки на Алина и близнаците.Със Съни скоро си писахме ,добре са.Децата растяли,големите ходели на ясла и градина,малките се учели да пълзят и така Simple Smile Имате много поздрави от Съни  bowuu

Ние също сме добре,имаме си сняг  Mr. Green
не ми остава никакво време за тук,добре,че днес ММ почива ,да си пия кафето на спокойстие Whistling
Ивайло много приказва вече,пее ми "мила моя мааааамо" и аз направо се разтапям.расте ми палав и сладък.вече сам си иска деТки да му пускам  Mr. Green

толкова от мен ,ще се отдавам на релакс днес и утре !
Хубав уикенд!!!  bouquet

# 422
Аууу, Алина каква е мацка! Много по-голяма изглежда  Heart Eyes

А бебетата на Съни......много са сладки, но....само аз ли не различавам кое е момченцето, кое-момиченцето Embarassed Embarassed Embarassed

Момичета, най-после се зарадвахме на снега и се бухнахме в него миналата седмица. Аз, обаче, се разболях. Според доки, е този грип-Калифорния. Даде ми Тамифлу-от ХЕИ ги раздавали безплатно на ЛЛ, точно заради грипната епидемия. Много е гадно да си като парцал с 2 деца вкъщи Sad Наложи се ММ да не ходи на работа 1 ден, а бавачката не посмях да я извикам, понеже ми беше съвестно да не я заразя. Вече съм по-добре! Добрата новина е, че децата го изкараха много леко за има-няма 48 часа Praynig

Иначе от снимките ми във ФБ може да видите с какво се занимава моите художнички от вчера-нова мания Laughing

Тони, стискам палци за секциото! Да не би да мина вече?

# 423
Ехо, как сте момичета, в новия форум. Много е променено всичко.

Съни, страхотни деца имаш, само Боян ми липсва.

Деси, ами аз ги различавам, пък и Лили има обички Simple Smile Струва ми се, че Ивайло прилича на Алина по очите и нослето, а Лили на Бобо.

Нуриии, и при вас три комбинации на гени. Толкова са различни и хубави, Яна изглежда перфектна. Много интересно приключение сте си организирали, не съм ходила в Испания, ама така както Фифи я описа, бих не само отишла, ами и останала  Mr. Green

Моята хулиганка е добре, станала е страстна картоиграчка, с компютъра отдавна се оправя сама - включване, пароли, клипчета - все неща, дето не са за хвалене. Много е смешна с картите, играят си двамата с Ники на война и се забавляват, проблем има само ако Ники й вземе "червено пет". Червеното  пет е най-ценната карта и не трябва да й се взема, но тъй като не може да разчита батко й да отстъпи от правилата, тя се научи да си я подпъхва най-отдолу на тестето. Ако извади червено пет веднага си го дръпва с "Опа, това не, чакай" - и си го подрежда най-отдолу. В резултат и двете червени пет приличат на тънки банички с цъфнали краища, а правилата на играта се свеждат до " Винаги взема батко", а тя остава накрая с две червени пет. И двамата са много доволни  Mr. Green
Иначе се разбират, играят много заедно, от време на време се карат, до бой прибягва само Стела  ooooh! По някое време Ники измрънква: Мамооо, бебата ме удари. След малко: Мамооо, бебата пак ме удари. След още малко: Мамооо, да я ударя ли и аз.  Mr. Green Всичко това с един тъжен и провлачен глас, без никакво желание за каквото  и да е действие, че ми става много смешно. Оставям ги сами да се оправят и след малко ги намирам да си играят пак най-спокойно и да се смеят, решили проблема. Но, не винаги  Mr. Green Големи са ми философи и двамата, Ники на идеални и абстрактни теми, Стела за своя сметка. Хитруша е, а Ники заплес. 
Марси, Ники се сеща за Ая на няколко пъти. Преди да застудее една събота решихме да идем до зоопарка и той като чу зоопарк веднага каза, че иска да играе с Ая  Mr. Green Също миналата година като купувахме ботушки на Стела. Тя не искаше да ги пробва - не беше спала следобяд и в 7 вечерта в мола, с изцъклени очи се заинати, изви се на мост, докато я придържам през кръста, с краката рита, едва успях да и обуя един ботуш и тя се изпиша в магазина. Взехме  други ботуши без да ги пробваме, щото тези ги опиша ... не , не, не успя, но не бяха от естествена кожа  Mr. Green Та на следващия ден я уговарям да обуе новите ботушки, тя не ще. Ники: Тогава ще ги дадем на Ая. Помните ли Ая?  Simple Smile Дано успеем да се видим някой път като идвате насам.

Слагам и аз малко снимки на хулиганката.

# 424
  • Пловдив
Здравейте! Децата ни растат и с всеки изминал ден стават все по-самостоятелни. Много сладки истории разказвате. И ние в къщи сме малка лудница. Пепчо кипи от енергия и като няма къде да я изразходи в студа, беснее из нас. Много е пораснал и той, много говори, всеки ден ме смайва с нещо ново.
Иначе при нас обичайната картинка - мама и татко работят, той играя по цял ден при баба си, вечер ни се качва на главите, но така трябва. Здрав е, което много ме радва.
Хубав ден, момичета и да нацелувате вашите дечица.  Hug

# 425
  • Варна
Здравейте и от мен, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви попрочитах от време на време.
Нури, честита ви малка Яна! Да расте здрава и много обичана и да ви носи само радости! Успешен и приятен  престой в Испания!
Тони, леко и безпроблемно раждане, че май не остана много вече...
Съни, всички много са пораснали и са много, много сладки. Сложили сте и обици на малката кукла. Аз така и не се престраших да го направя.
Ениди, бързо оздравяване! Каква е новата ви художническа идея?
Зелда, много хубава картоиграчка си имаш!
Чао за сега, момичета, че това мойто дете не стига, че не ми дава да отворя лаптопа, когато е будно, ами напоследък се буди и от писането по клавиатурата.

# 426
  • Нейде из лудите гори...
Привет и от мен. Днес пека слънце, активизира ме хубаво. Едвам приспах Ая, но не мога да си позволя да не спи на обяд, било то и 1 час... Замесих едно тесто - изпаднала съм в някаква мания по месенето Grinning Хлябове, пици - много ми е хубаво... та замесих и днес едно за довечерната пица и реших да седна най-накрая да се разпиша Simple Smile Добре сме, Ая рядко кашля, предимно вечер преди сън, но толкова рядко, че вече не ми прави впечатление. Вчера бяхме на рожден ден и тя беше си наумила, че всъщност празника е неин, всичко беше супер, докато не видя тортата пред друго детенце, което трябваше да духа свещите. Ей тогава като се накриви... много се обиди милата, не защото нямаше подаръци за нея, а защото тортата беше чужда  Mr. Green Редовно се буди през нощта, без да буди умишлено нас, започва да си къса топчетата от пижамата или клина (топчетата, които се получават след няколко пранета) и започва да ги реди по лицето ми... събуждам се от малките нежни ръчички, хванали с пинсетен захват поредното топченце, а тя не знам колко продължава да ми ги реди...  Whistling Много е музикална, само музика й дай и инструменти (ако няма такива - импровизира), в неделя беше при майка ми, където има пияно - научили я да пее гамата (до, ре, ми, фа...) , отделно ММ ми подари телефон тия дни, обаче тя е решила, че е "на Ая алото" и няма 6-5.... Та такива ми ти работи покрай нас Simple Smile

Тони, как си, мила?

Ениди, надявам се грипа вече да е избягал от вашия дом  Hug

Звездичке, ти започна работа и съвсем ни забрави - хайде за много години  Laughing

Зелда, новия форум, можеш да си го направиш като стария, някъде горе в дясно имаше опция Wink  Стела каква прическа има...леле мале, виждам я как ще си пие коктейла на някой прекрасен остров и ще цъка в покерстарс  hahaha Много мило  ми стана, че Ники се сеща за Ая, дано скоро имаме повод да ги съберем  Hug

Хубава седмица на всички  Hug Бъдете здрави!

# 427
Здравейте, момичета!
Ето ме и мен!Не съм родила още Wink стоя си у дома и се търкалям. Вчера бях на консултация, всичко е наред за сега, другия вторник пак съм на тонове. Имам насрочено секцио за 14 февруари сутринта, стискайте ми плаци всичко да е наред и да мине както трябва Praynig
Кали я спряхме от ясла,миналата седмица в понеделник си я прибрахме със бистри сополи. И без това бяхме решили февруари и март да си стои у дома и баба и да я гледа. Много е захитряла, когато стои в хола на баба си не мигвааа на обед и в 9.30 вечерта вече спи, което е рано за нея. Днес едвам на обед я сложихме с баща и в нейното легло с хиляди уговорки, захитряла е мнооого Joy
Ениди- никакви грипове повече, айде да се стопля времетп вече,  че на мен ми писна от студа в София, пък и в Търново както знам не е безкрайно топло Sad Вие избрахте ли къде ще ходите на море, нали с това се  занимаваше ти по едно време?
Марси-Ая няма ли да ходи на ясла, ил изанималня, или нещо такова? Как издържаш с нея по цял ден?
Съни- голем иса сладури близнаците, Али много е порастнала на височина и сякаш изглежда наистина по-голяма. Пиши, когато имаш възможност, ще ми е приятно. Аз все още се чудя как се справяш с толкова деца у вас Shocked Rolling Eyes ooooh!
Блекче- и ти се разписвай по-честичко.Гледам снимки на Иви във фейса, голям сладур е станал Hug
Доста момичета се позагубиха, дано пак да пишат Praynig
Това е за сега от мен, хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 428
Тони, стискам палци всичко да е наред. Хубаво сте си измислили един Валентин на празника  Heart Eyes Heart Eyes
Ая не ходи на ясла, не смятам и да я пускам, поне не и този сезон. Евентуално на лято или направо на градина на есен  Peace

# 429
Здравейте!
Тони, в Търново всъщност е една снежна приказка и в парковете с по-стръмните алеи е голям купон......стига да са ти здрави децата! Е, ние пооздравяхме вече, но пък слънцето се усмихна и снегът започна да се топи! За почивката избрахме Неа Месакгала на Олимпийската Ривиера  Wink
Стискам ти палци за секциото! Хубава дата сте избрали-ще си имате покровител, даже двама  Hug

Марс, ние не сме на ясла, но ходим на един определен детски център и само там Юлия се съгласява да стои без мен......по-скоро каките не я искаха самичка, понеже била малка. Само че, бавно и напоително ги убеждавах, че няма смисъл аз да вися там, че тя няма да плаче, пък и те ще се справят, понеже аз винаги я водя по обяд, а тогава почти няма деца. Та днес направихме сефтето за каките и съм много доволна. Иначе пак се замислих за родителски кооператив. Тук предлагат дневна и полудневна грижа. В края на февруари ще имам повечко ангажименти и може да я пробваме тази работа. Това е то-Юлето си е купонджийка, винаги иска с децата. Като водим кака и на училище, тя влиза в класната стая и прилежно се настанява на първия чин. Винаги реве, когато оставяме кака и в училище, а нея я прибираме несправедливо вкъщи. Само днес не рева, понеже първо я заведох в детския център и тя веднага хлътна в играчките Laughing

# 430
Ениди, тук в града детски кът няма, събирам съседчетата у дома или играят сега в снега по дворовете... не е да няма контакти, добре, че случихме на махаличка пълна с деца от 1 до 3 г. Иначе си имаме и няколко каки любими.. с две думи - не съм я лишила от социалните контакти  Mr. Green

# 431
Марси, Ениди- датата за секциото я избра моят доктор, защото е точно 10 дни преди терминът ми,който е на 24 февруари Grinning Аз нямай претенции, реших изцяло да се съобразя с неговите медицински доводи. Пък празника Свети Валентин не го признаваме у дома, както ММ казва, това не е български светия, но орпеделено датата е хубава.
Ениди- ами пускай Юлето на ясла, то в Търново драмите с местата трябв ада са по-малки. Представям си каква скица е като сяда на първия чин и как и се радват децата Joy Тук ние пак ще имаме сметки и трепети, че трябва да местим Кали от ясалта в градина, а директорката на ясалта ми каза, че местата в района за първа група били много малко, обявяват ги на 24 февруари и пак ще трябва да му мисля, дано измислим най-добрия вариант Praynig

# 432
Toni77 в Търново драмите в яслите са такива, че за да приемат всички, групите са с по 30 деца, а в детските градини-по 40. За мен това изобщо не е вариант Naughty. Да не говорим за болестите и качеството на грижа. Затова съм се ориентирала към кооератива-там са 10 деца с 3ма възрастни, в яслите са 30 с 3 лелки ooooh!

# 433
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ми трябваше време да се осъзная къде се намирам и какво се е случило... Преживях една от най-големите загуби в живота! Удари ме като гръм, светкавично и неочаквано. Готвехме се за хубаво, за семеен празник, а се случи най-лошото - на 05.12.2013г. вместо да честваме на любимия ми баща рожден ден, погребахме милата ми майчица. Не знаех на кой свят съм, не знаех защо ми се случва това..., сега..., толкова рано... Не знаех как да се справя, как да продължа и как да живея... Още страшно много ме боли и сълзите потичат по всяко време, още съм сърдита на всички и на всичко, още не искам да приема това, което ми казват - че мама е на по-добро и свято място, защото най-егоистично си я искам до мен. Но... това е... всичко свърши и нея вече я няма... А аз трябва да продължа да живея... Знам че оттук нататък вече никога няма да бъда същата и ще трябва да се науча да живея с болката и тъгата по непреодолимата ми загуба. Моля се само да са ми живи и здрави децата и мъжа ми и в лицето на мама да имаме още един ангел пазител. Дано където и да е, да ни закриля и надявам се да ни чака...
Съжалявам и се извинявам, ако съм ви натъжила, но имах нужда да споделя... Дано тези от вас, които имат живи родители, скоро да не им се случва да преживеят тази огромна загуба, защото боли..., боли ужасно, безкрайно и на моменти задушаващо...

Нуриииии, да ти честитя и тук за хубавата Яна! Честно казано и аз си мислех как ще кръстите новата девойка, като се има предвид какви интересни имена си избрала за първите ви две дъщери. Да сте живи и здрави цялото семейство! Много ви се радвам! А колко време ще останете в Испания?

Мира, как върви бременността? Кога ще се разбере полът на бебето? А как е новата детска градина на Дани? По-доволна ли си? Той самия как я приема?

Тони, на финала си, мила! Браво! Хубаво решение сте взели да спрете Кали от ясла за известно време, да не носи вируси. Измислихте ли вече име за бебчо? Ние чакаме бебето на сестра ми през април.

Ивайло и Лили на Съни са страхотни! И на мене Ивето ми прилича на Алина в очичките. Зелда, червеното 5 и на снимка е документирано. Прическата на Стела е уникална!

Анбибиян, лудориите на Яна продължават, а?! Да е жива и здрава малката бандитка!

Марси, как е новият дом? Всичко ли оправихте вече? Предполагам че се наслаждаваш на живота в къща...

И ние с Елиза изкарахме новия вирус - свински ли е, калифорнийски ли е, не го знам, но е у-жа-сен! Така не се бях чувствала от 10 години насам, имах чувството че трактор е минал през мен, а главата ми е размазана с чук... София устоя, чак й се чудя как не се разболя, като постоянно се вреше в нас.
Лизи много приказва, малко по говор го докарва, като испанка, леко съскащо. Много е любвеобилна, постоянно ме гали, прегръща и целува и по 20 пъти на ден ми казва "Мамо, бичам те, бичам те, мамче!", като нейното "мамче" е по-точно "мамше". Чак на моменти ме става срам, че аз толкова често не й казвам че я обичам. Като ме обгърне с малките, нежни ръчички и като ме погледне с нейния чист, невинен и доверчив детски поглед и разбирам защо трябва да продължавам да живея, разбирам че имам мисия на Земята и че не съм изпълнила задачата, заради която съм създадена. Разбирам че за тези две деца аз сега съм целия свят, а те винаги ще бъдат моят единствен свят! И заради тях трябва да продължа да дишам и да се усмихвам..., както мама дишаше заради нас...
Извинявайте още веднъж, момичета!
Ще пиша скоро пак! Бъдете здрави!

# 434
Хариелка, моите съболезнования! Много съжалявам! Сигурна съм, че майчето ти бди над вас и ти дава сили да се справиш! Имаш две малки звездички у дома, нека ти бъдат утеха!
Ние на 10.01.2014. изпратихме свекър ми. Много се измъчи човекът, беше онкоболен, последните дни неотлъчно бяхме до него, редувахме се да спим и да хапваме набързо и постоянно по двама души седяхме до него, разтривахме го, помагахме му при пристъпите, на ден по няколко пъти викахме линейка...Нощите бяха най-страшни! Беше ужасно, никому не пожелавам такива мъки  и такава смърт! Като се прибрахме в София и двамата с мъжа ми бяхме като пребити, като че ли някой ти е извадил сърцето, но като видяхме децата, като ги гушнахме, като чухме гласчетата им и силите се връщат, разбираш защо трябва да продължиш напред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт