Пуу бях забравила как тъкмо пуснеш прахосмукачката и вече си капнал, та почивка, после тъкмо изчистих праха и измиеш малко и хайде пак почивка.
А кака Алина колко е пораснала, изглежда като една малка прекрасна дама.
Явно това му е звучало най-интересно. Ама за него всичко беше пика - и черно, и червено. Чудесно е, че така добре се оправят двамцата. Относно компютъра според теб може да не е за хвалене, ама съм сигурна, че според мъжа ти е повод за гордост. Поне моя не пропуска да се похвали Даниел колко добре се справя на таблета.
Викаш не и хареса на Ая, че тортата не е за нея. И Даниел е приел, че има торта, значи той има РД.

Не мога да си представя какво е... Действително сигурно болката не се преживява, а по-скоро човек се научава да живее с нея и въпреки нея. Имаш 2 прекрасни деца и страхотен съпруг и вярвам, че в тях намираш огромна подкрепа.
И не на последно място да чукам на дърво поспряха непрестанните сополи. През декември отсъства за една фотосесия и понеже не исках да го пускам в сборни групи, през януари пък 1 седмица заради сопол. Тази седмица е трета поредна, без отсъствия.. Май не ни се е случвало досега.

Толкова се развълнувах. Някак след предположенията от първата ФМ и убедеността на всички, че ще съм мъжка мама, бях приела мисълта, че ще имам двама бандита. Даже вече наблюдавайки, срещайки две момченца-братя ги намирах за очарователни и си представях моите.

В такива моменти съм безмълвна, смъртта я изживявам по нетипичен начин, за това ще ви прегърна виртуално и ще ви пожелая да сте здрави, защото живота продължава

Разбира се имаме доста работа по останата част от къщата, която надявам се до края на лятото да е стая на Ая и по двора, но това са приятни неща, нека сме здрави!

Днес ги водихме в зоопарка в Павликени, голяма радост беше
На това отгоре, бавачката ни се оказа голяма пушка-съгласява се да идва да ги гледа вечер, а ние с ММ да се гаджосваме по заведенията
Юлия много и се радва, снощи я посрещна с "Баба дойде!" Ей т'ва е-преди 4 години случих на бавачка аз, да ми е жива и здрава 

Пази се - най-важното!

Днес и на мен ми е един от онези дни. Оставих го 10 мин сам в спалнята, та да си хапна и изненада - излял половин чаша с вода на спалнята, на която снощи реших да изпера протектора и съответно още беше на простира...
После реши да изсипе всички играчки, да скъса 2 картонени книжки, после да ака, после пак да се маже(че то яде е силно казано) с мляко, после да изсипи солетите на земята и да се качи на масичката, от която да докопа щорите и т.н. и т.н. Запретнах ръкави преоблякох до за сетен път, сложих клин и яке, вързах косата на опашка и дим да ме няма навън... Викам скучно му е у дома. Там обаче реши да посети всички калотии, локви, да иска сок, да го разлее от горе си, да взема камъни и да ги мята навсякъде, да бяга от мен и да се хили като зелка, та после да каже "мамо, гуш" и да трябва да нося и него, и тротинетката, и пазарлъка... 

Препоръчани теми