) моето момченце се роди на 14 февруари с палнирано секцио,кръстихме го Ивайло на татко му Иван, с мерки 3450 грама и 51 сантиметра. Доста познати си мислят, че ние сме си избрали датата
, но не е така, моят гинеколог я избра, защото е точно 10 дни преди терминът ми-24 февруари. От 18 февруари сме си у дома, свикваме с обстановката и новия член на семейството, кака Кали много му се радва, иска да помага за къпане, хранене и всичко, пу-пу, дан отака да остане
Вчера и педиатърката идва на домашно посещение. Утре ще ходя да ми махат конците от операцията.
Аз също имам моменти в които си мисля, че не ставам съвсем за майка. Ей го на днес се депресирах, че всеки вкъщи щуква на някъде, пък аз си седя у нас, ама като погледна Ивенцето и си казвам, за него е, заслужава си. Та аз съм у дома, не ходя на работа от края на август 2011 и мнооого ми идва вече стоенето у дома, хората, които ме познават знаят колко динамичен човек съм всъщност и биха ме разбрали, защо се чувствам така. Днес казах на ММ, че правя това единствено и само заради децата, защото винаги съм искала две деца. Цеца - ходенето на работа наистина е лично време
, разнообразие е, на мен м итежи много еднообразието и фактът, че почти не срещам хора, но децата са нах-важното за мен сега и винаги ще е така .

Мнооооого отдавна не съм се разписвала, но постоянно си Ви чета
Да е жив и здрав малкия юнак Ивайло

Нареждам се на опашката за поръчка 
Прегръщам Ви всички 
Например любимото и е като излезем навън и да тръгне да бяга нанякъде и като излезе изведнъж на улицата и направооо
Всеки път и обяснявам за колите ама няма и няма тя си знае нейното и това е. Като я метне тази тротинетка и е като фурия не мога да я настигна 

Съжалявам, че сте стигнали до болница, но май по-добре , че са ви приели, та са открили тази гадория. Ая като беше с бронхиолит или пневмония, така и не разбрах каква диагноза й поставиха заради различните рентгенови снимки, много ме беше страх да не се разболее отново. Сега като кашля пак какво ли не ми минава през главата, ама то снимки ли не бяха, Аб ли не беше, сиропи ли не бяха - не спря и не спря, утре съм я записала на хомеопат и ще идваме до Варна, защото вече не знам към какъв специалист да се обърна. Бързо оздравяване на дребосъчка!!!
Безпроблемна бременност ти пожелавам, а за Мадрид какво ще ви попречи да си изкарате една почивка, преди да станете 4 
Около мен много бременни напоследък, моя мъж и той вече иска второ, а аз май все повече се навивам, ама ще се пробвам за пролетно-лятно бебе тоя път 
Не знам какво беше, отдавам температурата на нещото, което й размъти стомаха, радвам се че бързо изчезна и вече е ок и стомашно. Тук времето нещо почна да се чумери и все се надявам да ни зарадва снега отново, че да я заведа на снежна планина, постоянно се прави, че кара ски 
Ая се пази от колите, само да ги чуе и скача на тротоара или в ръцете ми, за което се радвам 

Пожелавам ти лека бременност и на финала едно прекрасно бебче
Аз съм мама elita82 
Не се ли разкара вече този вирус уфффф
Попитай лекарката си за Саменто много е хубаво за имунната система особено след такова боледуване
Аз дори сега и давам на Лили, че с тези грипове и вируси само треперех
Ние сложихме и последната ваксина Лили пентаксим/ слагаме я сега тъй като е по друга схема заради уроинфекциите/ и слава богу нито рева, нито вдигна температура. Струва ми се, че благодарение на Саменто я понесе толкова леко, тъй като от тази винаги ми вдигаше Т 
Вече колко време никой не може да разбере
При кой хомеопат ще ходите? Сподели после дали си доволна от прегледа!!
Лесно не, ами лесно стават. Ние не се пазихме един единствен път и е на през юли ще ставаме четирима.
А вие пак октомврийче, супер.
Много се радвам, хайде ще чакам и от теб 
Както се предполага и моето ежедневие е свързано само с него и понякога и на мен ми идва в повече,ама какво да се прави 
Лека и безпроблемна бременност ти желая! 

Лека и бременност и на теб 

Ама за сега не бързаме...Още няколко години вкъщи не ми се иска...Искам малко да се разведря преди следващото попълнение
Бързо да се оправяте

Аз може и да съм ти писала,ама не помня...Направихте ли на Ая изследване за някакви бактерии в гърлото,на които евентуално да се дължи тази продължителна кашлица?
Не мога да се оплача,като цяло ме слуша
Само със спането имаме проблем
Дойде ли време за сън и ми се изправя косата
С 1000 уговорки стигаме до леглото,там още 1 час въртене,ставане,пиене на вода и т.н. и всичко това за 1ч следобеден сън
Не му пречи да не спи на обед,ама не ми се ще да го свиквам така... какъв е този режим и това бодуване не знам...