Не съм правила изследвания, защото нито личната, нито алерголога е намеквал за такива, ще видя хомеопата какво ще реши каже утре и дано даде правилна насока 

Тук има стара темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212205.15 А иначе е това http://epharm.bg/shop-by-category/hranitelni-dobavki/vitamini-i- … apki-30-ml-2.html

Сега остава да почакаме, но с ММ сме на мнение, че трябва да дадем шанс на човека, най-малко защото и двамата го усетихме като най-логичния специалист , с който сме говорили през последните месеци 

Голяма радост!
Лека бременност.
Напълно й подхожда на ръбатото характерче, но пък не го очаквах и ми стана доста криво... А когато се обадих на стоматолога, за да чуя какво можем да направим ми каза (да се гръмна) или - "обадете се след 4-ти". Еха! Без думи, озадачена и разочарована. Сложихме й пломбичка при един приятел стоматолог. Бяхме аз, моят железен захват, свекърва ми и много рев от страна на Косара. За щастие след прясно падналата пломба е нямало размекване и не се наложи машинка. Косара ни прости.
Горкичкото детенце! Какво е преживяло, че и ти покрай него!
Дано наистина пак се затопли времето и се осмелите да излизате на слънце и чист въздух! Ако можете да се организирате, един хубав престой на село би ви се отразил добре а здравето, че и на нервите! 

Харесала съм едно дървено,но продавачката точно това ми каза,че се води за деца над3г и е най-добре да заведа детето да пробва
Не знам дали е удачно да рискуваш да поръчаш без да сте пробвали

И аз имах проблеми с цикъла - последните два месица ми закъснява
Бях миналата седмица на преглед и уж всичко е наред,само дето лекарят ми назначи някакви хормонални изследвания,за да решал какви хормони да ми изпише...

Дано нямаш никакви неразположения с таблетките и да ти помогнат най-вече. Пък после ще ни зарадвате с една новина! 
Както казва Смуси- за мен това е нещо като на кфе с приятелки, децата ни заедно израстват, нищо че с повечето от вас само вирутлано се познаваме. Да ви кажа честно пиша и в темичката на Ивето, ама тук ми е по-уютно, свикнала съм с вас, познавам ви 

Както ти е казала Ениди- търси си правата, това не са никак малко пари, пък и стреса на детето не се измерва с пари
Какво става, вие кога тръгвате за Испания 

Пак почват миналогодишните драми около приема
Тази година се надявам като имаме цяла точка предимство, поради факта, че тя ходи на ясла, да я приемат по-лесно в някоя градина, дано

Да разказваш после като се върнете 

Препоръчани теми