- то направо камък ще ми падне от сърцето ако това наистина е така, тогава Яна утре я бройте приета по първо желание 

- то направо камък ще ми падне от сърцето ако това наистина е така, тогава Яна утре я бройте приета по първо желание 

Благодаря предварително
Ето тук https://www.facebook.com/vip.bebe.varna?sk=app_377249985636711&app_data на 2 или 3 стр. Лилия и мама Елица

и май се очертава с писането да приключвам и да се заемам със Зори. Че както днес, така и утре и в други ден съм на работа и ще се прибирам късно следобед. Баща й пък е на вр. Ботев и няма кой да й помогне, а домашното трябва да се пише, ама по-важното е да се разбере....което с невероятните програми на МОН е направо мисията невъзможна. 

След две седмици престой в белодробната болница не успя да се пребори, разви белодробна емболия и на 01.03 си отиде завинаги...
Отиде при мама, само три месеца след нейната смърт. Постоянно си задавам въпроса защо така се случи, наказва ли ни с тези неща някой или просто до тук е бил техния път, мама почина само на 57г., а свекърва ми, която аз наричах втората ми майка, на 60г. Когато мама почина, тя ми обеща че вече ще е моята майка, каквато всъщност винаги е била. Може би е странно, че пиша такива неща за свекървата си, но тя наистина беше най-добрата душа, която някога съм срещала. Момичета, сърцето ми е пълно със скръб и болка...., не спирам да си задавам въпроса защо ни бяха отнети така внезапно и двете майки, жените на които най-много разчитахме, които ни обичаха безгранично, винаги и въпреки всичко... Толкова много боли... А да преживееш отново същия кошмар след толкова кратко време мислех че е непосилно, но... намерих отново сили и изпратих и втората си майка... Сега с мама са заедно, дели ги само един ред на гробището, и са една срещу друга, толкова близо... Ангелите ни на небето се увеличават, но защо сега, защо толкова рано и толкова скоро... Милите ми дечица какво преживяха и те... Дано не им останат травми... Обречени са да останат без любимите си баби толкова малки... Толкова много ги обичаха, толкова много им се радваха и такива планове имаха за тях, а си отидоха без време... След смъртта на мама започнах да завиждам на всеки, който си има майка, сега вече завиждам на всяко едно детенце, което се разхожда с баба си. Останаха им само дядовците на моите дечица, дано Господ поне тях да опази!

Препоръчани теми