За кърменето, какво да те посъветвам-изхвърли всички шишета и адаптета и давай да суче на поискване! Аз живеех при такъв режим с двете деца, че време за сън и почивка нямах, ядях, когато и каквото намеря-все набързо-и пак имах кърма, именно заради честото сукане на съответното бебе. Нооооооо, това бива, ако имаш само едно дете! Аз с Юлия не бях така отдадена на кърменето-предпочитах да и дам да суче, да я дохраня с шишето и после да имам време за Лили. И все пак-веднъж потръгнало добре, кърменето си върви успешно до края-и двете си деца съм кърмила съответно до 23 и 24-месечна възраст 

Освен това е адски самостоятелна! Направо ми скри шапката един ден, когато, уж тръгнахме да пазаруваме, тя се спря на детската площадка и каза "Ти отиди да купиш манджа, аз тука ще играя" и упорито не тръгваше след мен, нищо че се отдалечавах все повече и повече
А вкъщи все боса иска да ходи и краката и стават студенииии! Обича гола и боса-зимно бебе
Моята баба все се оплаква, че умира от скука, та й поръчах една мусака да врътне вместо да скучае, та и вечерята няма да мисля
Ще чакаме снимки от първото парти на Ивайло
и да осъзная за пореден път колко много ми липсват, но надявам се всичко е за добро
На нашия татко му започна сезона, ако мога така да се изразя и няма събота, няма неделя - всеки ден на работа, то не че усетихме зимна почивка тази зима, но така е по-добре финансово, така че няма да мрънкам 

За съжаление така ще е, освен ако не взема да забременея най-сетне и да изляза в болничен и ще си я гелдам и ще й се радвам 

Освен това, понеже много се нерви и почва да плаче като не успява в нещо и аз все му викам "нищо, не се ядосвай, другия път ще стане" или просто "нищо" и той скицата ми как бързо свикна с това нищо - вчера яде праскови от компот, пада на земята и вика "мамо, пана пасковата, нииищо"
Много са забавни дребосите в момента и все едни ги сътворяват и съчиняват.
Мен никаква ме нямаше с предчувствията и усещанията за пола, желанието да бъде момче или момиче надделяваше и хич не чувах 6тото си чувство. Сподели ти след 14-ти какво е казал доктора.
Яна си умира от кеф като ни види с тати да се цункаме, зарязва всичко и се настанява да гледа както гледа филм на Дисни 

После като се прибра баща му изяде с него и една пържола.
Не мога да се оплача.

Това ми мина през главата още предния път като сподели плановете за почивката, но този път реших да споделя 
Закуска, обяд , вечеря задължително, между храненията може някой плод да изяде. Храни се напълно самостоятелно , борави с вилица, лъжица, сега се учи и да реже с нож
Набляга на тестените изделия, което мен не ме радва и се опитвам да ги огранича максимално 
Във Варна иначе има един ресторант Мемо в Mams'and'me center, където си има детски кът и е много удобно, има и една сладкарница в Grand Mall, където също имат хубав детски кът, които благодарение на Даниел обезопасиха. Има една сладкарница срещу хотел Черно море My cafe by Ani Boland , където на втория етаж има малък детски кът само с дървени играчки , а сладкарските изделия са уникални
Ако е хубаво времето в Хоризонт също е добре, площадката е супер, до нея има маси, зелена тревичка и чудесна панорама
В Русе има една пицария Рома, имат хубава детска площадка навън
Това се сещам сега на прима виста, но идеята да споделяме места е супер, доста полезно информация ми се струва 

Ами тя Ая как няма да налита на тестени,като ти правиш такива вкусни хлебчета 

Но мисля,че това си е индивидуално
Инъче брои до 10 на английски,на български и на испански, отделно познава числата и буквите(пак на английски),покрай Маша и някоя друга фраза на руски има
Само фасул и леща не иска да вкуси
А ако има тотол(таратор
Изпоти се и докато се прибера да го преоблека... Вашите деца как са с потенето? Благовест много се поти,все му е топло 
То каква почивка ще е,де..пролетно чистене...ама пак е нещо 
Децата се забавляваха, въртяхме се на въртележки ( и аз като децата, че ме беше страх да пусна София сама на перитропера), ядохме сладолед, караха коли, гледахме програмата и така, привечер се прибрахме със Софи капнали от умора, а ММ и Лизи се прибраха в късния следобед, тя да поспи малко. 

Отдавна не съм идвала във вашия град и много ми се идва.
Иначе на ясла все ходи с рокли и сукмани, фръцла е като кака си, не иска и да чуе за анцуг, в краен случай се съгласява на клинче. 

Слава Богу подскочил и не се е впил в никой, ама тлъст голям, ужасен! Утрепах го набързо , напръскахме се с "дезедорант против паяци" и излязохме.
виждам една палка срещу мен и хоп - полиция
, а аз мислех че защото говоря по телефона, видяха ме с детето и ми отправиха неустоимо предложение "Ако бързате - веднага ви пиша фиш и тръгвате, ако не бързате - изчакайте колегата пред вас, че го спряхме първи", викам си на ум "търпението е злато" и реших да изчакам , изкарах и Ая от колата и отидох да патрулката да им вися на главите да видя какво ще измислят хората, за 5 минути им надухме главите и накрая ни изпратиха "Този път , госпожо, тръгвайте, но си вземете поука"
Тук нали правят воден цикъл и затворили околовръстното, а нашата улица е първата на влизане в града и сега всички камиони минават от тук - ужасно еееее! Движението не спира , само се моля да са много бързи с оправянето на околовръстното, ама да видим ... тишината и чистия въздух от днес са просто мираж
Аз ти изпратих покана във ФБ, защото много от нещата , които той ми каза първия път съм чувала от теб и исках да споделя с теб някои неща, както и да имам комуникация с човек, които се доверява и е доволен от класическата хомеопатия. Радвам се, че децата така добре са си изкарали на празника, както и че Лизи е без памперс - браво на детето 

Не се поти, трябва да съм я навлякла - а аз не го правя , за да се изпоти. 

На същата възраст е като Яна, така че може би не е лоша идея поне да се уверите, че няма проблем с говорния апарат
Абеее, не знам! ММ е проговорил на 3г., има деца, които са проходили на 3 год.