Истината е че тия моменти, когато вървят след мен като малки слончета са кратки. Обикновено подвиквам, хващам ръчички, за да сме група, Косара особено мноого ми се мръщи и негодува в тоя случай и държи да ходи съвсем самостоятелно... близо 10 крачки с нас, после пак подвиквам и пак хващам ръчичка...
...
Човека втрещено зае поза - "предавам се" и ме погледна леко изумено, леко озадачено, но я пусна де.
После се замислих що ли за звяр съм изглеждала и дали тъй трябва да се действа... ама зарязах тая дилема и се посмях, че си е не съвсем в ред, но пък и бая смешно.

дано скоро да ви се похваля с находка 

Аз за спането не мога да се оплача. И двамцата спят спокойно и нямаме прекалено много среднощни сртавания. Кокоинчо до края на лятото сучеше по 1-2-3 пъти през ноща, но бързичко и после си заспиваше без проблем та не мога да кажа, че много са ме изтормозили. Ама и аз в 22 съм се хоризонтирала с тях, защото си знам, че иначе на другия ден ще съм говедо.
Голямо браво за бибата.
Аз не мога да се престраша. Той Коки не я ползва много и като заспи си я плуюе, което ме навява на мисълта, че вече не е токоз наложителна, но пък през ноща, ако е неспокоен си я намира и лапа пак. след което пак я плюе. Много съм й вдигнала мерника на таз биба и каот го гледам как за последните 2-3 седмици изведнъж взр да разбира повече, да проговаря и да научава все повече думички се надявам скоро и ние да се похвалим с такова постижение.
Да я нагушкаш порастналата кака от нас. 

Пожелаваме им безгрижно детство, изпълнено с щури игри и много приятели 
В сряда си я взех Яна и първо ми казаха, че почнали да я оставят без памперс по малко. После ми казаха, че много се била наакала, ама те добре я измили и я намазали, кожичката й била много нежна и се изринала била.
Според мен си е поседяла върху акито 

След обяд си извикахме такси и двечките отидохме в детския център в мол Парадайс. До сега не съм я водила по тези места, ама там се оказа много хубаво, имаше каки, занимаваха се с нея, аз само стоях и наблюдавах как се забавлява и правех папарашки снимки
Ама голям кеф! Пак ще я водя, особено сега през зимата като не може по парковете. Изкарахме там 2 часа и тя милата беше толкова щастлива, че от тук нататъка въобще не възропта за нищо до края на вечерта. Сменяхме памперси, ходихме с тати в Хепи, там пък й дадоха моливи и й пуснаха филмче на едно двд, и нали е рожденничка решихме да си споделим с нея кюфтенцата и тортата, а тортата беше супер - с йогурт и орехи
Сутринта вместо на градина се озова в кабинета на доктора. Тя вече е с абонамент на 11,10, след като и миналата година се разболя точно ден след рождения си ден
И сега сме с 38-39 градуса температура и аз се моля да е грип, а не уринална инфекция
Ако до понеделник не се повлияе от хомеопатичните, ще я водя пак на доктор и ще вземам и болничен, ама то направо ужас! В понеделник трябва да ми е първия работен ден, а Яна болна 
Обадих се в последния момент и се надявам тортата да е хубава, точно тоя вид не сме го яли, а не можех да избирам от всички пълнежи.
Нека бъдат здрави и щастливи

Та реших, че така и така сме тръгнали към отбиване да върна силиконката. Сега се случва да се присети, ама аз я информирам къде й е бибата (при кучето в планината) и до там, няма драми. Големи са вече и разбират
Може до рождения му ден , ако още играе с нея да му разкажеш, как децата , които стават на две оставят бибата някъде си и феята на 2 годишните я взима...знам ли... ти си интересна личност, ще измислиш нещо 
Относно обривите - вариантите за мен са два - или си е поседяла доста наакана, или е от самото ако. Понякога, най-вече като е бил с разстройство и на нас ни се е обривало дупето. Според мен нека да си я държат без памперс. Покрай другите деца бързо ще свикне и няма да имате инциденти, че да се стига да обриви. Защо обаче плаче от гърнето - да не наистина да им се карат.. Аз от скромното ни ходене 4 дни на ясла знам, че двата не е пожелал да седне на гърне и като не иска, не иска. Пък ми го връщаха сух и с дрехите, с които съм го завела.
Приятно празнуване и този, и другия уикенд!
Ама така хубаво си и казах, че не е нейна работа, че бързо бързо се омете.

Тортата я снимахме, ама снимки с Яна няма, защото се начумери и обърна гръб на всички, е гърба й го има сниман, докато с тати духаме свещичката. Догодина сме се заканили - първо тортата после обяда, миналата година също се разсърди докато стигнем до тортата 
Сигурен знак, че е вирус, не че все още не ме гложди, че може и уринална инфекция да има, но като че ли разстройството ме поуспокои, а и от сутринта не се е проявявало. То не че има от какво, като отказва да яде - щом и кюфте не ще - много й е зле на милата 
Препоръчани теми