Само дето Благовест не духна свещичката,защото се разрева като дойде тортата 
Ще взема вече и аз да подвия опашка и да ходя при личната за антибиотик
Стискам палци, ако все пак има как да ви се разминат АБ

За гърнето и изобщо историята с вашата градина не знам. Явно е, че са по-внимателни след разговорите, но явно имат навика да попретупват нещата. За да станат такива рани направо не знам колко време трябва да се е търкаляла наакана. Доста деца по примера на другите в яслата се научават да си казват за акането и пишкането. Но не би следвало това да става по принуда и да води до рев. Не че Коколин не мрънка и не иска да сяда на гърнето и без да са го принуждавали в ясла. У наше село тоз атрибут се ползва само за яздене като конче.
За нашата силиконка и аз не знам какво да направя. Грахчо някак си по-бавно го дава с говоренето и разбирането. Аз ли не се занимавам достатъчно, той ли си е по-лежерен, не знам.
Надявам се скоро да настъпи момента защото и Коки взе в последните 2-3 седмици да проговаря с по-бързи темпове, да повтаря думички с желание (преди беше невъзможно да го накараш да повтори някоя дума), понаучи почти по своя инициятива доста думички. Даже вече разбира съвсем адекватно и употребява "няма". Та там ми е надеждата. През ноември една приятелка ще ражда и аз от сега го уча какво е батко, и че ще става такъв. Та освен да "подариме" бибата на бебето.
За колектор вече сме големи, тя много ще ни остави да й го сложим
Днес съм казала на ММ да търси от най-големите буркани и утре ще го сложа вътре в гърнето, дано го улучи
И ти също 

ММ и той се притеснява кога и как щя;;а да сивкне, да сме я спирали, да си седяла у дома, ама това не е решение, просто и трябва време. Ще си яводим до обед колкото дни е необходимо.
до сега не е пил такива сериозни лекарства. И пак стоически го понася. Вика, че е "гано", т.е. гадно, но знае, че с него се лекува и го поглъща. Притеснихме се, че няма да е шен за РД, та затова извадихме ударния отряд.

Дано бързо да му мине! 
Така че на РД на Юлия ще съм хубава 
просто нямаше как да се разминем с това, след като минахме покрай един огромен магазин за бонбони на Главната. Много беше сладка като го пита "Бебе, исташ още?" и му подава близалката, а Негово височество само отваря устата. Той, завалийката, на 1 годинка ще стане, ама много не му се иска сам да си слага в устата-все чака да го нахранят
Да не ви описвам магазините как ги разгледахме, особено в H&M се разписахме доста добре

До петък ако не се била подобрила - антибиотик и УНГ. Аз съм малко изненадана от нашия личен и аз не съм фен на антибиотиците, но това нейното се проточи дълго, а той все отлага изписването на антибиотик. В петък вече ще искам да й вземе секрет от носа. Урината й е чиста.
Съжалявам, че така са се развили нещата при Яна. Хубаво е да пуснете и кръвна картина. Единствения път, в който Даниел е пил антибиотик, нещата се бяха развили като при вас. Няколко дни Т, после хрема ден-два и хоп пак 39 градуса. Пуснахме изследвания кръвни в спешния център - обща картина и crp, доста неща бяха повишени и ни изписаха антибиотик. Аз реших да изчакам с антибиотика. С личната се разбрахме рано рано в понеделник при нея и повторихме изследванията - crp(при норма 5-6, в събота беше 9, в понеделник - 85
, спинкал 40 минути и се събудил пак да ме търси, неспокоен бил и ме повикаха да си го взема в 14.30ч. Днес аз не издържах и в 15ч звъннах да питам станал ли е, плаче ли, да отивам ли? Казаха, че е станал и мога да го взема. Дадоха ни едно огромно парче кекс(че имало много отсъстващи) и мама чак хапна(ама ммного вкусен бее Препоръчани теми