А лекарят много те е наплашил с връзката боедуване-наддаване и такива ми ти работи
Нашият педиатър така побърза да сложи Юлия в графата "боледуваща с бронхити", когато се разболя първият път. Слава Богу, не позна
Така че, не му се връзвай! От друга страна, на мен така ми бяха препоръчали Лили да не ходи на ясла, заради големите и сливици, които и причиняваха много проблеми. Ходихме при един лекар в т.нар. Правителствена б-ца в София, защото тя много хъркаше и едва дишаше нощем. Тогава се съобразих, признавам си-не ходи на ясла и почти не ходи на ДГ в Първа група. Признавам си,че това се отрази на кариерата ми-не стига,че често бях в болнични и отпуски, ами и забременях по едно време 
Радвам се,че се разписа. Не се притеснявай,че си липсвала, когато детето ти е било болно-нали близките са се справили. А и децата по закон така боледуват-когато сме на път, има празници или е събота и неделя
Дано повече не се повтаря и детенце да е здраво и усмихнато 
Иначе и Лили така пише-едни къдрави чертички, къде наклонени, къде накривени

И тук в София днес е супер гадно времето и вали, никъде няма да излизаме 
Как така салба била, и аз това искам да те питам- колко тежи. Ами Кали е 10 килограма и 86 сантиметра и педиатърката и не го намира за притеснително
Даже веднъж сподели, че и нейната дъщеря на 2 години била 10 килограма. Тя казва, че целта е децата да растат здрави, а не дебели, така, че спокойно

Добре ли се справя
Успех му пожелавам 

Да е жива и здрава и много да радва родителите си.
А преди месец беше толкова гола
Вчера освен мляко и две парченца ябълка нищо не близна. Сега изяде няколко лъжица манджа и пак и дадох ябълки, и пак има температура. Почна доста да кашля, а нощно време хърка и се дави, вчера се задави със сополи и оповръща навред.

Стискам палци бързо бързо да оздравее, а ти съвсем скоро да си я нагушкаш. 
Моя хулиган се натъжавал и мрънкал покрай спането, иначе бил спокоен. Вчера пак не е спал много, но "поне си лежи спокойно и тихо в леглото"(чак се зачудих за едно и също дете ли говорим...
). Сутрин обаче е драма и на мен ми става толкова мъчно, че съм на косъм да кажа "добре, хайде да се прибираме".. А драма е силно казано дори мрънка и хленчи, че "мама там" и като чуе, че там не пускат майки почва "айдии ънка, мамо, бръм бръм". Последните 2 дни го водя и за закуска, т.е. редом с всички останали и като види някой ревящо дете(а те не са малко, почти всяко второ) се разстройва повече.. 
Всички лекарства през устата й се давам с малко мляко, за да ги изпие до дупка. Дъвче само коризалията, от която така или иначе няма резултат и мисля да я спирам. 
Май ще трябва да поизчакаме,че не са минали всички РД 

Пихме го до днес и не смея да се похваля,ама сме мноого по-добре
Тази лекарка категорично отхвърли вадненето на трета сливица,с което бяхме на едно мнение
Аз спрях капките и той се оправи 
Инъче междувременно направих една рецепта от интернет,ама Благовест не иска да го вкуси

Ние сме далечч от това за мое съжеление.Обяснвам, че трябва да ми каже ПРЕДИ да и се прави нещо в гърнето, но тя си знае нейното и си казва след това. А напоследък за мой ужас като и сменям наакания памерс винаги казва" види ако"