Изчака ми се чакането, но принцесата се спотайва още. Контакции имам поне от 10 дни болезнени, вечер и за по час-два, денем от време на време, но утихват. Безболезнени пък нон-стоп от месеци. И няма, и няма.
Хем и след Даниел тичам 2-3 часа предиобед и още толкова следобед. 

Изобщо, с две бременности и две деца за гледане, вече с чиста съвест мога да заявя, че разните му там теории и препоръки са бош-лаф работа
Дано Бог е с теб и моментът дойде, когато му е времето 
Мисля, че щом носиш маска и редовно си миеш ръцете, всичко е наред
Вярно, че Иви доста тежко е изкарал вируса и е получил усложнение, но тепърва предстоят варицели, скарлатини и други подобни гадости, чиито заразен период е още преди появата на симптомите. Аз просто спирах Лили от ДГ и толкова, нищо, че се побърквах с двете вкъщи! Така и така си ги гледам сама, по-добре да са ми здрави
Има някои майки, които демонстрират такава смелост в това отношение и на моят учуден поглед, казват: "ами те децата толкова се обичат, как да ги разделя!" и в повечето случаи нищо лошо не се случва

Много тежко го приех, но няма начин. Там изкарва много по- добри пари от тук, то иначе не можем да се оправим. Вече станаха май 2 месеца, откакто е там, но нещата вървят добре. Надявам се, че ще можем и ние да се преместим по- нататък, но каквото стане. Криво ми е много, на децата също. Боян най- тежко го приема, в началото ми късаше сърцето
Постоянно търсеше баща си. Като видя, че се виждат и говорят по скайпа на лаптопа, постоянно обикаля около него, чака да се обади баща му.. Алина и тя все пита кога ще си дойде, кога ще се видят, къде е...
Постоянно някой трябва да й казва, че е хубава, иначе се сърди.. Не знам как да го изкореня това
Аз затова вече се и отказах да излизам сама. Пускам ги на двора и да правят, каквото искат.
Шоколад, вафли, пуканки и такива неща не давам. Правя им аз разни бисквити и соленки, като се старая да са подходящи за тях. Но пък сладолед им давам.
Добре, че успявам някак да я залъжа и да облече нещо друго, иначе е голямо шоу...
Но веднъж много й се скарах в една подобна ситуация, в която не стана нейното, та ми каза "Ти си тъпа, гадна мама" и хвърли едно кубче по мен, та тогава стоя и наказана. От тогава такива неща не ми е говорила, а за замяргане и дума да не става. На "Ти си лоша"
не се впечатлявам изобщо, а това ми се казва редовно, когато не позволя нещо.

Дано скоро ти остане още време за нас 

Да е жива и здрава Тея, бързо възстановяване на Mira^ 
Накрая тръгна с 6 фиби, по пътя баща й прибрал тайно двете, ама другите не ги дала, а като се прибере довечера няма да има нито една фиба - омръзна ми да давам пари за фиби, които изчезват, та съм решила да ги скрия, оставям й две фиби и един ластик - да се оправя 

Дано наистина стане така, че семейството ви скоро се събере! Явно Алинка ще е тарторът на вашата банда-само така!

представи си, че си имате частен учител, който цялостно ще развива детето-фина моторика, реч, с течение на времето-четене и писане, логическо мислене. Нашият логопед изгради четивната техника на Лили и педагозите от частната занималня, която посещава, казват, че тя чете най-добре от всички деца (тя е в смесена група с по-големи от нея деца, които са в първи и втори клас). Стискам палци скоро да се похвалите с напредък! 

Тя не боледува по принцип, ама баба и дядо са шампиони по разболяването, значииии! Много му треперят на това дете-малко вятър да духне, не и дават да излиза навън, обуват я, обличат я, постоянно следят кога и колко яде! От вчера следобед е с 40 градуса температура. ММ каза, че се разболяла от мъка по мен. Хич не изглежда болна-играе, танцува, хрема и кашлица няма, само дето не яде и има Т
Лили каза, че го усеща като подигравка, дори и казали, че щом така се държи, не я искали повече да ходи при тях
Дано скоро не ми се налага пак да ги оставям, но се опасявам, че ще е трудно!
На бавачката ще мога да разчитам чак през септември 

Само температурата ме ориентира, че нещо не е наред.