Обувките са много хубави, но ние сега сме с 23, клоня да купувам 24 вече , успех с продажбата им (ако беше пуснала Кларксовете преди месец, щях да ги купя, защото си загубихме един сандал и трябваше да купуваме нови без време) 

Май ще й дам комплекта с печатите. Големи печати с Мечо Пух, принтер за стикери, който ще конфискувам, фулмастри и не знам какво още има в кутията. Отделно съм й взела пъзел с противоположностите, но може би ще го дам по-рано, да се учим на думички у нас. Поръчала съм и едно магнитно куфарче с магнитни геометрични форми за редене, имаме ново лего - замъкът на Пепеляшка, една игра с едни габърчета, с които се правят картинки и няколко пъзела.
И ако решиш апреските да покажеш
Аз мисля, че отново ще заложа на Quechua , но да видим
. Лили започна да учи английски в ДГ, ама толкова го и научи. Едва, когато сама каза, че ще учи този език и започна да полага усилия, видяхме и резултатите-в предучилищна група, частната школа извън ДГ
В ДГ не става-на децата им се играе, пък идва госпожата да ги събира да учат език, после губят време да ги укроти и после свършват 30-те минутки. Учат там като папагалчета някакви песнички, но като ги питаш за какво се пее, мигат на парцали
Луднааах!
"Апреските" са си зимни обувки, аз на друго викам апрески, дано да й стават на Яна, че добре изглеждат 
Иска да е облечена с жълта рокля, иска торта със Спондж боб, та ще му мисля как ще се съобразя с тези и желания.Мислим за подарък да и купим тротинетка, че си няма такова чудо.Решила съм в деня на празника и да отидем с нея в Джъмбо и да изберем нещо заедно, защото тя трябва да я пробва.Баба и и дядо и преди време бяха споменали, че мислят колело да и купуват, ама аз докъто не видя не вярвам,че напоследък нещо хич не се интересуват от децата, пък да ми помагат за тях и дума да не става.....Понеже рожденният и ден се пада в понеделник, тогава само ще купим подаръка и вечерта ще се съберем да вечеряме с баба и дядо и и леля и чичо и и братовчед и, пък на 6 септември събота ще поканим наши приятели с деца на градинско парти, хем да се видим с хора, хем детето да се радва.Аз изключително много одържа на това тя да има ДЕТСКИ ПРАЗНИК.За мен това е част от детството, която искам да и подаря.При добро стечение на обстоятелствата след това за някои и друг ден евентуално ще мръднем до морето четиримата.Няма как Ивайло да остане у дома, свекърва ми го наглежда напоследък с големи уговорки с мъжа ми и то изключително рядко, пък какво остава да отидем някъде без него.Тя и с Кали не се занимава, гледам си ги аз,после се чуди защо Кали я избягва.....

Препоръчани теми