"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 942
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нова

# 316
 Hug Hug Hug

Вай, бе!  Whistling  Ще ни ошишкат момчето  Mr. Green , какви са тия трапези! Stop

# 317

Тези хора знаят как да си хапват. Чачко пак ще си стане старата шомбичка  Party а ако го и подстрижат хващам пътя към Стамбула. То не става само с гледане!  bye

# 318

Тези хора знаят как да си хапват. Чачко пак ще си стане старата шомбичка  Party а ако го и подстрижат хващам пътя към Стамбула. То не става само с гледане!  bye

smile3521 А дано,че да добие малко размер и правилна форма  Mr. Green

# 319
  • Банкя
Наистина трапезата им е впечатляваща.Като нищо ще го охранят.

Но по слабичък по му ходи .към края на ПЕ беше заприличал на борче Joy Joy JoyВсякак е сладък.
Ей след време ще си казваме:Ние сме му фенове още от самото начало-още никому неизвестен.
Така бях фен на Бойко Б.-никому неизвестен -, но после стана известен и се охрани Joy Joy Joy
Готова съм и аз с превода.

# 320
Hug Hug Hug

Вай, бе!  Whistling  Ще ни ошишкат момчето  Mr. Green , какви са тия трапези! Stop

Здравейте !  Hug
Охооо каква трапеза само !!!! Дано малко да се охрани Ча, защото имам чувството, че го държат насила гладен, заради сериала  Laughing Обаче много ме кефи това, че знае как да се облича. Винаги стилен и елегантен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 321
  • Банкя
То си има стилисти.Едва ли той има особино думата.
Пожелавам на всички да си направите такава снимка пък и Ча да е до вас.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=402509429875127&set= … ount=1&ref=nf

# 322
То си има стилисти.Едва ли той има особино думата.
Пожелавам на всички да си направите такава снимка пък и Ча да е до вас.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=402509429875127&set= … ount=1&ref=nf

Възможно е да има стилисти. Но извън снимачната площадка, тоест в ежедневието според мен той си има свой стил на обличане, на него всичко му отива  Peace

# 323
.................   Но по слабичък по му ходи .

Най-, най- му ходи...
 Whistling

А каква и коя е тая Ilknur Aykana? newsm78    Що се е наредила срещу Ча?  smile3516

# 324

Най-, най- му ходи...
 Whistling

А каква и коя е тая Ilknur Aykana? newsm78    Що се е наредила срещу Ча?  smile3516

Може би е актриса  newsm78

# 325
Обаче много ме кефи това, че знае как да се облича. Винаги стилен и елегантен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Абе не е баш така. Виждала ли си му старите снимки? Даже преди време точно това бяхме коментирали в темата.

Аз моя превод ще го направя тази вечер.  Peace

# 326
Обаче много ме кефи това, че знае как да се облича. Винаги стилен и елегантен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Абе не е баш така. Виждала ли си му старите снимки? Даже преди време точно това бяхме коментирали в темата.

Аз моя превод ще го направя тази вечер.  Peace

Виждала съм едни много стари негови снимки още преди да стане модел и на истина има голяма разлика във външния му вид и облеклото ! Би трябвало той да се е научил как да съчетава облеклото покрай всичките фото сесии, сериали и модния подиум. Но аз имам предвид, че сега ми харесва как се облича Ча.

# 327
# 328

Най-, най- му ходи...
 Whistling

А каква и коя е тая Ilknur Aykana? newsm78   Що се е наредила срещуЧа? [/color] smile3516
Защото му е дружка от време оно и тя, и мъжът й. Май е била стилистка в АФК. Даже преди време когато се заговори за Деря, Чаги се качи с нея в колата й, а Деря в друга кола и потеглиха. Доста снимки излезнаха тогава.
И аз бях забравила, но момичетата ме подсетиха.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 19:28 от Neidjal

# 329

Най-, най- му ходи...
 Whistling

А каква и коя е тая Ilknur Aykana? newsm78   Що се е наредила срещуЧа? [/color] smile3516
Защото му е дружка от време оно и тя, и мъжът й. Май е била стилистка в АФК. Даже преди време когато се заговори за Деря, Чаги се качи с нея в колата й, а Деря в друга кола и потеглиха. Доста снимки излезнаха тогава.
И аз бях забравила, но момичетата ме подсетиха.

Наде,
  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт