"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 43 113
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Тинче, мерси, днес ще си преведа частта.  Peace

# 91
 smile3532 smile3532 smile3532

http://www.deezer.com/en/track/70849108

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 18:34 от Zhana Georgieva

# 92
  • Стара Загора
Цитат на: ·٠•Sasy•٠· link=topic=741300.msg26317206#msg26317javascript:void(0); Rolling Eyes
206 date=1380982594
Киара, Ивчето каза , че после ще качи епизодите да можем да ги теглим.

Киара от 51 до 1:08.00

Ивчето_91 ти ли се пишеш във Вики Ивета Ристанова?

Да, аз съм Peace

Някоя от Вас ли ми е писала във вики съобщение? Макар, че е на английски. newsm78

Скрит текст:
hi, can I ask you a question-why are delayed subtitles in Bulgarian for medcezir I can not wait and already went 4 chast.ne know where to turn.huge thanks for what you do for us

# 93

[/quote]

Благодаря много за споделената музика !   bouquet
Страхотна е !

# 94
EPISODE. 4 [SCENE] between #Yaman & #Mira от фейса.
Скрит текст:
Yaman: Actually it was really good (lemonade) !
Mira : I'm Happy you enjoyed it ! What is it ? You were probably surprised !
Yaman: What should I say ?! I never thought a girl like you would enter the kitchen .
Mira: Really ???
Yaman: Girls like you don’t have their own service or a favourite café where they make the best lemona and which they cannot compare/ change with nothing else ?
Mira: In fact.. Why should I lie to you ? It wouldn’t be bad a lemonade from (refers to particular café ) ! Rarely they deliver some of those at home too !
Yaman: Here you go !
Mira: I’m just kidding ! There are many things you don’t know about me ..
Yaman: Like what for example ?
Mira: By turns .. You will say something and then I will tell you something ..
Yaman: Let’s see ! The last period in my life there was nothing kept in secret but when I was a kid I wanted to become a football player
Mira : Really ?
Yaman: They are the ones that gain a lot of money , the ones that have the most luxurious cars and the most beautiful women by their side ..! Is there a kid that wouldn’t like something this ?
Mira : So ???
Yaman: Now it’s your turn !
Mira: I… wanted to become a singer .. In fact I still want this ..
Yaman: Last night we were all gathered but wasn’t it an exceeding situation ?
Mira: No .. no .. I really wanted to say a song in front of the crowd .. And I still want this ..
Yaman: And what’s that holds you back ?
Mira: Actually there is something that holds me back ..My mother possibly won’t let me do it. Since I was a kid I used to play the piano. But my mom thought that this wouldn’t suit a young rich, girl.. Though this is not just a hobby for me ..Even my piano teacher mentioned my name in a very important music-college abroad..
Yaman: So you can achieve this ..
Mira: I have thought of the possibility of winning too but I don’t think I would be able to go ..
Yaman: Why ? You don’t have money for the airticket ??Simple Smile
Mira: From the first day you were the one that never made fun of me !!! Persuading my mom, finishing school in good grades is even harder.
Yaman:Have you made your effort ?
Mira: I know what is gonna happen ..
Yaman: If I was you I wouldn’t let anyone prevent me from achieving my goals . I would do anything so as to fulfill my dreams.
Mira: And when do you have your exams ?
Yaman: We'll see .. Hope at some point
Mira: You shouldn’t getting prepared right now ? Why do you still work ?
Yaman: Because I need to ..
Mira: You are advising me all this time but look at you ? By fixing the walls will help you succeed in your examination ?
Yaman: There are things in life that I am obliged to do ..Things pretty different from yours ..
Mira: Now we’ve become “you” ..
Yaman: Goodnight ..Thanks for the lemonade
Mira: But you are not talking about anything .You get angry right away and you don’t show your real self ...

# 95
Здравейте!

Вани,   bouquet

Скрит текст:
Сцената между Яман и Мира:

https://www.youtube.com/watch?v=7gBZw09C80U&feature=youtube_gdata_player

Яман: Здравей! Мира, благодаря за изминалата вечер, тъй като разведри обствановката. Беше бая напечено.
Мира: Майка ти добре ли е?
Яман: Сигурно е добре. Поне така се надявам.
Мира: Ще пиеш ли лимонада? Сама я направих, ледена е!
Яман: Всъщност е станало много хубаво!
Мира: Добър апетит! Е-е, май се учуди.
Яман; Откъде да знам?! Въобще не бях си помислял, че си била от тези, които влизат в кухната.
Мира; Боже, боже!
Яман: Да! По принцип момичетата като теб не карат ли да им прислугват? Или пък имат специалната лимонада от кафене, което много харесват и не опитват нищо друго?
Мира: Ами, какво да те лъжа - нямаше да бъде зле, ако сега имаше една лимоната ''Алачатъ''. Според теб ако поръчаме, ще я доставят ли вкъщи?
Яман: Ето виж!
Мира: Е, аз се майтапя! Има много неща, които не знаеш за мен!
Яман: Например?
Мира: Поред! Ти кажи едно и аз ще каже едно.
Яман: Да видим...в последно време не останаха много тайни от живота ми, но когато бях дете, исках да стана известен футболист.
Мира: аа!!
Яман: Те печелят най-много пари, те се качват в най-хубавите коли, до тях са и най-красивите момичета. Кое дете не би искало?
Мира: Еее?
Яман: Ето че не станахме! Твой ред е!
Мира: Ммм, аз...аз исках да пея. Всъщност да не казвам ''исках'', все още искам.
Яман: Добре, снощи поооправи положението, но това не е ли прекалено?
Мира: Не, не, т.е. наистина! Винаги съм искала да пея сред тълпа. Все още искам.
Яман: Да не те задържам!
Мира: Но има някой, който ме възпира! Сигурно майка ми ще си отреже китките. От детство свиря на пиано. Майка ми мислеше, че това е хоби, подходящо за едно младо и нежно момиче. Но за мен това не е хоби. Дори учителката ми по пиано кандидатства от мое име в известен университет в Америка.
Яман; Дай Боже ще го спечелиш/(ще те приемат)
Мира: Мисли, че има възможност да го спечеля(да ме приемат), но не мисля, че ще мога да отида.
Яман: Защо? Да не би да нямаш пари за самолетен билет?
Мира: Яман, ти не си единственият, който няма възможност да избира. Да убедя майка си е по-трудно отколкото да ме приемат в университета.
Яман: Опита ли?
Мира: Знам какво ще се случи.
Яман: Ако аз бях, нямаше да позволя на някой да ми се изпречи на пътя. Щях да направя всичко по силите си, за да сбъдна мечтите си.
Мира: Кога са твоите изпити?
Яман: Ще влезем/явим в края на месеца, да видим..
Мира: Не трябва ли да се подготвяш? Защо все още работиш на строежа?
Яман: Защото така трябва.
Мира: На мен ми казваш, но и ти нищо не правиш! Я, виж! Не можеш да вземеш изпитите, боядисвайки стени!
Яман: Аз имам задължения в моя живот, приоритетите ми са различни от Вашите.
Мира: Отново преминахме на ''Вие-ние''
Яман: Хайде, лека нощ и благодаря за лимонадата!
Мира: Ама с теб не може да се говори за нищо! Веднага се засягаш/обиждаш и показваш ноктите си!

п.п.: преведох я още снощи, но не можах да я постна.

# 96
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте!

Вани,   bouquet

Скрит текст:

Яман: Здравей! Мира, благодаря за изминалата вечер, тъй като разведри обствановката. Беше бая напечено.
Яман; Откъде да знам?! Въобще не бях си помислял, че си била от тези, които влизат в кухната.
Мира; Боже, боже!
Яман: Да! По принцип момичетата като теб не карат ли да им прислугват? Или пък имат специалната лимонада от кафене, което много харесват и не опитват нищо друго?
Мира: Ами, какво да те лъжа - нямаше да бъде зле, ако сега имаше една лимоната ''Алачатъ''. Според теб ако поръчаме, ще я доставят ли вкъщи?
Яман: Да видим...в последно време не останаха много тайни от живота ми, но когато бях дете, исках да стана известен футболист.
Яман: Те печелят най-много пари, те се качват в най-хубавите коли, до тях са и най-красивите момичета. Кое дете не би искало?
Мира: Ммм, аз...аз исках да пея. Всъщност да не казвам ''исках'', все още искам.
Мира: Не, не, т.е. наистина! Винаги съм искала да пея сред тълпа. Все още искам.
Мира: Но има някой, който ме възпира! Сигурно майка ми ще си отреже китките. От детство свиря на пиано. Майка ми мислеше, че това е хоби, подходящо за едно младо и нежно момиче. Но за мен това не е хоби. Дори учителката ми по пиано кандидатства от мое име в известен университет в Америка.
Мира: Мисли, че има възможност да го спечеля(да ме приемат), но не мисля, че ще мога да отида.
Мира: Яман, ти не си единственият, който няма възможност да избира. Да убедя майка си е по-трудно отколкото да ме приемат в университета.
Яман: Ако аз бях, нямаше да позволя на някой да ми се изпречи на пътя. Щях да направя всичко по силите си, за да сбъдна мечтите си.
Мира: На мен ми казваш, но и ти нищо не правиш! Я, виж! Не можеш да вземеш изпитите, боядисвайки стени!
Мира: Ама с теб не може да се говори за нищо! Веднага се засягаш/обиждаш и показваш ноктите си!

Благодаря,  Hug Hug Hug Hug, много благодаря

# 97
# 98
Добър вечер!

Прегледах страниците назад да видя какво сте коментирали.За стайлинга- харесва ми този на Ендер,Яман,Мерт и Селим.Само една хата/грешка/ има до тук в облеклото на адвоката.

Ето тук Селим бей е забравил да си обуе чорапите.

Мариета,благодаря ти,че си събрала преводите на Неси на едно място.  bouquet
Неси,благодаря за превода на сцената между Яман и Мира.  bouquet

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 21:18 от лава

# 99
  • София
  bouquet

Не знам защо, но в тези думи припознах Чаатай, но не с мечтата за футболист, а за актьор:

Скрит текст:

Ето защо, ние родителите не трябва да пречим на децата си, да следват мечтите си. Говоря за родителите на Мира и мечтите й.

Ааа, да вярно Селим е без чорапи  Laughing

# 100
неси  love001

# 101
Здравейте!

Вани,   bouquet

Скрит текст:

Мира; Боже, боже!

п.п.: преведох я още снощи, но не можах да я постна.

Благодаря ти Неси за превода !  bouquet  Hug  newsm51

# 102
За новата темичка!   bouquet  bouquet  bouquet

Medcezir 4.Bölüm

smile3501 newsm20 Popcorn

# 103
# 104
Ха ха ама феновете на Хазал веднага решиха че като пишем АШК говорим за сериала им
споко момичета ние сме добрички не плюем , добри Чаатайки сме и си обичаме всички негови партньорки.
Малеее Серенайката как я мразя в Лалето а тук ми харесва, това значи че си играе добре ролите
не е някакво чудо на турското кино, но нее е и кауза пердута

Общи условия

Активация на акаунт