"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 43 111
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен Simple Smile
След кафето следва закуската

Хубав ден  Hug

# 121

хабера в геджето за 11.10 Blushмач Турция-Естония BlushПО няма да се излъчи тогава Simple Smile

http://gecce.com/magazin/haber/medcezir-hayranlarina-kotu-haber

Sukru Dudu е туитнал тази снимка преди малко  Blush

Çağatay Ulusoy'dan yeni!  newsm78 newsm78 newsm78

хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:12 от Zhana Georgieva

# 122
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Добро утро, Жани,  Hug Hug Hug Hug

# 123
 55

В тази сцена имах чувството, че, ще му цепне една главичка, Joy толкова рязко си отмести главата.

# 124
  • София
......

Скрит текст:

...

Добре, че поне в реала косата му си е ОК  Peace

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
......

Скрит текст:

...

Тя не е нова тая снимка  Peace

# 126
......

Скрит текст:

...

Тя не е нова тая снимка  Peace

снимката е от 21.01.2013  Hug Hug Hug Hug Hug

# 127

Sukru Dudu е туитнал тази снимка преди малко  Blush

Скрит текст:

И текста към нея.

Çağatay new hair trend
Cagatay Ulusoy Medcezir new series started to become very popular among young people in order to prolong the hair .
In particular, the first part of a series published by Hülya Avsar Medcezir on Twitter as a glorified hair after Çağatay.
Celebrity hairdresser for the model created by the handsome actor Dudu Şükrü waited a full four months .
Operation have been extended hair, curly hair, defrize flat .
Two tone hair color will be opened at 3 months straight .
Here are pictures showing young people the same hairstyle Çağatay currently wants to go to hairdressers .

# 128
Здравейте !  Hug
Продължавам да се ядосвам като гледам такива глупости, които пишат грешно информираните фенове. Това беше постнато в БГ страницата на Огледален Свят 2.  ooooh!  #Cussing out

Скрит текст:
Уважаеми фенове на сериала "Огледален Свят" преди малко нашия екип получи информация за Чаатай Улусой:
Шокираща новина разтресе Турция. Чаатай Улуйсой, Гизем Караджа и Дженк Ерен с наложена забрана за напускане на Турция. Наказателния съд в Истанбул е наложил това наказание на известните актьори заради делото за продажба и употреба на наркотици. Както писаха вече турските медии през февруари тази година  полицията в Истанбул е провела акция в дома на Чаатай по сигнал за продажба на кокаин. Бяха арестувани общо 34 знаменитости от турския шоубизнес. В последствие 17 от тях бяха освободени. Според певицата Селин Боронкай , Чаатай й е продавал наркотици. Пред съда е било казано, че все още има доказателства по това дело. От 5 до 15 години затвор грозят заподозрените за това деяние, според Турския наказателен кодекс. Обвинителния акт по делото е от 149 страници. Гизем Караджа и Чаатай Улуйсой са заподозрени с номера 33 и 34.

Много ми е интересно от къде намират тази информация, или са техни лични съчинения

# 129
# 130
Казвайте кой е,че и на мен ми допада сякаш  Joy

Добре, че този път от рано си признаваш, а не както криеше за Чача.  Whistling

Аууу това не е вярно  ooooh!  Joy Бъркаш ме с някоя друга  Simple Smile

# 131
 Hug Hug Hug

28 Eylül – 4 Ekim 2013 Haftası Dizi Reyting Karnesi

http://www.televizyondizisi.com/index.php/28-eylul-4-ekim-2013-h … arnesi/160403/36/

И от миналата седмица, за сравнение: Peace

Скрит текст:

# 132
Казвайте кой е,че и на мен ми допада сякаш  Joy

Добре, че този път от рано си признаваш, а не както криеше за Чача.  Whistling

Аууу това не е вярно  ooooh!  Joy Бъркаш ме с някоя друга  Simple Smile
[/b]

Разправяй ги тия на шапката ми  Joy

Ивее, мерси, че ни информираш. Тази седмица е по- слабо, ама пак е много добре.  Peace Hug

# 133
Киарче,няма лъжа,няма измама,особено с днешната си визия хич не може да ме съблазни Ча  Mr. Green

# 134
Вани, да знаеш, че вече си под зоркото ми наблюдение.  Naughty ще те хвана, когато залитнеш и тогава няма да имам милост!  Mr. Green Laughing

I'm watching you...

Скрит текст:
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт