"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 870
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Мен идеално ме грабва сериала  Party чак искам по често да плува в басейнтчиту  Whistling

# 647
  • Пловдив
Киарче, предлагам след като се гътне Ча от ръката на зарязано, побесняло бивше гадже....Зори да разбере че е бременна и да се събере с добрия брат и заедно да отгледат бебето от Ча! Ще се получи хепи енд ала колумбийска сапунка! Crazy
Преди няколко страници написах нещо подобно твоето разсъждение и че всеки, ама наистина всеки актьор си тежеше на мястото в АФК!
Скрит текст:
И аз все още поне една вечер в седмицата си гледам сериите на АФК, макар и вече всичко да зная почти наизуст и чакам с трепет малкото останали непреведени!  Rolling Eyes
ivva , АУУууу, кой е тоз младеж?! Много хваща око! Sunglasses

# 648

ivva , АУУууу, кой е тоз младеж?! Много хваща око! Sunglasses

smile3521 smile3521 newsm47

Berk Atan -  Best Model of Turkey 2012

# 649
Страхотни сте ! Много се радвам, че станах част от тази тема и срещнах такива забавни хора  !
Никога преди не съм гледала така сериал, винаги съм чакала каквото телевизията пусне. От както излъчиха АФК аз станах голям фен на Ча и за това реших да се включа в тази интересна тема и да гледам Приливи и Отливи. Тук наистина човек може да 'избяга' от ежедневното натоварване!
Много Ви благодаря, че превеждате, добавяте снимки и винаги публикувате най-новата информация!
Искам да Ви подаря по едно виртуално подаръче на всяка от Вас, защото сте забавни, готини и ме радвате !  Wink

# 650
А кой ще играе побеснялото бивше гадже на Ча? Laughing

И малко фенски измишльотини  Laughing

Скрит текст:

Яман - Никакви целувки, не ми пука за сценарият и други подобни неща! Аз ще заведа Шебнем в болниците, които използвахме за АФК, вие ще се ожените и ще бъдете щастливи!

А за По и аз мисля като Релаксчето. Party На мен си ми харесва и чакам петък с нетърпение. И не е само заради Ча, просто сюжета ми е интересен. Харесвам и Танер и Баръш и Мине. Невероятна игра правят, а Ча блести и заслепява конкурентите си. Peace

# 651
..............

А за По и аз мисля като Релаксчето. Party На мен си ми харесва и чакам петък с нетърпение. И не е само заради Ча, просто сюжета ми е интересен. Харесвам и Танер и Баръш и Мине. Невероятна игра правят, а Ча блести и заслепява конкурентите си. Peace

Peace Peace Peace

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя колаж с Яманчо,е дело на едно от момичетата ни в другата тема Огледален свят  Mr. Green
А за разбеснялото ще съм аз,че после нали ще го гърмя,трябва да има причина за тия ми действия  Joy Joy Joy

# 653
Стели, ала кулумбийски завършак викам да не правим.  Peace За брата ще намерим някоя блага женица. Зори ще е наместим някъде я в манастир, я да дондурка бебе.  Wink Иначе, не знаех, че това са твоите думи, просто съвпадат с това, което и аз мисля и зарадаи това цитирах.  Simple Smile

Тони, благодаря!   bouquet

Зори, мила, ти си бившето гадже на Ча и настоящото на батко му. Докато учите в Америка се запознавате, имате връзка, ти го харесваш много, вярваш му, а-у, ама един ден той изчезва. След време ти се прибираш в Турция, гаджосваш се с батко му и на една вечеря става ясно, че това е брата на Чаги и от там почва екшъна. Щото вече и ти си като него гадна кучка  Mr. Green Sunglasses

# 654
Здравейте Simple Smile

Регистрирах се тук само за да благодаря затова, че ви има! Радвам се, че не съм само аз зомбирана от Ча, Хазал и компания! Страхотни сте, момичета!  Peace

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 22:29 от Aniska

# 655
Тони, мерси и добре дошли на присъединилите се към нас.
На мен пък ми се гледат серии, в които Яман вече е студент и е по-близък с Мира. Явно това предстои още в следващия епизод щом излезнаха снимки на университета, в който, ще учи.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 22:38 от Neidjal

# 656
Стели, ала кулумбийски завършак викам да не правим.  Peace За брата ще намерим някоя блага женица. Зори ще е наместим някъде я в манастир, я да дондурка бебе.  Wink Иначе, не знаех, че това са твоите думи, просто съвпадат с това, което и аз мисля и зарадаи това цитирах.  Simple Smile

Тони, благодаря!   bouquet

Зори, мила, ти си бившето гадже на Ча и настоящото на батко му. Докато учите в Америка се запознавате, имате връзка, ти го харесваш много, вярваш му, а-у, ама един ден той изчезва. След време ти се прибираш в Турция, гаджосваш се с батко му и на една вечеря става ясно, че това е брата на Чаги и от там почва екшъна. Щото вече и ти си като него гадна кучка  Mr. Green Sunglasses

Mомичета,мен ако може да ме вредите като някоя лоша женица,че тези роли са ми любими. Със Чачко добре ще си паснем (и двамката ще сме лоши... Мъррр )  #2gunfire Heart

# 657
Сценарият много ми допада. Заставам пред огледалото и почвам да тренирам мимики и жестове. Mr. Green

# 658
Сценарият много ми допада. Заставам пред огледалото и почвам да тренирам мимики и жестове. Mr. Green

Ще се сетиш ти, че аз съм ти билетчето към Чачи  Joy Joy Joy

# 659
мераба бе момичета Stop Stop Stopот два дни ви чета само Blush
бях с флашка,а с нея много зор #Cussing outхич и не съм се ровела тук там Simple Smileама сега съм си в къщи и си щракам дето ми е кеф Hug Hug Hugгледам йени снимки се мятат из туитър BlushЧа ,университета дето ще учи,фенчета и т.н. Blush
Киарче Hugти ли си сценаристката на йени проекта в бъдеще на Ча Blushгледам и роли на всички щяло да има Simple Smile Joy Joy Joy Joy Joyто инък до Ча че няма да се докопаме няма ами,поне като статисти  да ни предвидиш Simple Smileосвен главните нали и хора за калабалък трябва да има Blush

сега по сериозно Blushпоствам една доста голяма статийка,може и да сте я слагали,ама няма нищо за пропусналите http://smart.aksam.com.tr/Home/newsdetail?92/magazin/life/buyuru … sina/haber-252104
гледам,че и Фемирско ви е станало днес Heart Eyesот мен едно колажче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи добре дошли на новите момичета  welcome  Hug   bouquet

АFK FOREVER  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Киарче HugНаде HugЗори HugИве HugТони Hugтенкс за виртуалния подарък Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт