СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Момичета, може ли пощата еипаролата и на мен да ми ги изпрати някой?
Имах я, мисля, някъде, ама съм я затрила... Blush

# 376
  • Пловдив
Момичета, може ли пощата еипаролата и на мен да ми ги изпрати някой?
Имах я, мисля, някъде, ама съм я затрила... Blush

И на мен ми се иска ,Бенджи,но.....А дано де   bouquet

# 377
Вчера много се ядосах и му се накарах едно хубаво  по телефона на моя хубостник, щото предния ден изрично го питах 5 пъти, дали ще правят тест по БЕЛ, имах предчувствие и  предвид движението на материала, но той- не, та не. Имали тест, обаче видите ли той не бил върху учения материал, съдържал само отделни текстчета, в които да се откриват изречения или части,които са непривични за дадения текст. Е не, това хич не е по изучавания материал, ама "въобще не е"  Sick Twisted Evil Sick.

# 378
  • София - Рим и обратно
Mного ги помързява дечицата... Не знам как ще се стягат накрая... Моята вчера писа бриса една теза върху "Немили недраги" за школата, като я прочетох.... ooooh! лошичко ми стана. На нищо и половина приличаше. Но реших този път хич да не го поправям, да ходи там да се срамува. Ама нали всичко се оставя за след последния момент...ако го беше писала през седмицата, щяхме да седнем да го поговорим и да го напише пак....но не.

# 379
Имам проблем с една от добрите си ученички. В училище има една петица и три шестици вече, но при мен се справя на незадоволително ниво. Високите бележки обаче напълно я приспиват. Има ли измежду вас подобни случаи, писане на шестици бог знае за какво в училище, а реални знания много под това?

# 380
Здравейте!
Да се запиша и аз .
Чета ви от  известно време ...Нас ни е налегнало едно такова спокойствие ,че няма повече накъде.
Иначе амбиции не ни липсват.

# 381
Имам проблем с една от добрите си ученички. В училище има една петица и три шестици вече, но при мен се справя на незадоволително ниво. Високите бележки обаче напълно я приспиват. Има ли измежду вас подобни случаи, писане на шестици бог знае за какво в училище, а реални знания много под това?
Ето ни.  Mr. Green След две години купища отлични оценки по БЕЛ в " елитно" училище, установихме ( аз и детето), че е гола вода по предмета. Наложи се подробен преговор ( или по-скоро научаване) през лятната ваканция и усилията се увенчаха с положителен резултат. Междувременно от тази година учителката по БЕЛ е друга и още на входните нива се видя, че е доста по-взискателна. Последното може само да ме радва.
Та не изпускайте нещата от контрол ( това - към майките  Grinning), защото купищата шестици могат да ви изиграят лоша шега.

# 382
Моят синковец снощи ми заяви, че е болен от любов  ooooh!.... само това ни липсваше. Обсъдихме малко въпроса за Живота, Вселената и Всичко останало и накрая обеща това да не попречи на ученето му. Не, че не ми харесва факта, че се развива нормално... някак много бързо ми порасна бебето - носталгия по памперсите ме обзе. Получава пълната ни подкрепа, макар че няма идея какво правят гаджетата, освен че се шляят по моловете и момчетата черпят момичетата  Laughing Гледаме да не му се месим много, за да не загубим доверието , но ще съм нащрек, защото много лесно можем да изпуснем края...

# 383
При нас има разминаване по математика, но в обратна посока -  на тестовете  в школата без грешки, но в у-ще....  Embarassed, едва 4 на входното.

# 384
  • Варна
В сайта на МОН са качили заповедта и графика за провеждането на олимпиадите през тази учебна година.
За тези , които се интересуват, заповядайте http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/regula … 013_2013-2014.pdf

# 385
В сайта на МОН са качили заповедта и графика за провеждането на олимпиадите през тази учебна година.
За тези , които се интересуват, заповядайте http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/regula … 013_2013-2014.pdf
Благодаря много! Чакахме ги с нетърпение  Peace

# 386
Ето ни.  Mr. Green След две години купища отлични оценки по БЕЛ в " елитно" училище, установихме ( аз и детето), че е гола вода по предмета. Наложи се подробен преговор ( или по-скоро научаване) през лятната ваканция и усилията се увенчаха с положителен резултат. Междувременно от тази година учителката по БЕЛ е друга и още на входните нива се видя, че е доста по-взискателна. Последното може само да ме радва.
Та не изпускайте нещата от контрол ( това - към майките  Grinning), защото купищата шестици могат да ви изиграят лоша шега.

Аз се върнах на материала от 6-ти клас, но детето дори не осъзнава, че не знае. По материала е минавано отгоре, така си карат от 5-ти клас и сега си продължават.... Crazy Все шестици има иначе... ooooh!

# 387
Хайде и аз към Пловдивската група седмокласници да се запиша.  Laughing
Бенджи, ти доволна ли си от Белчева ?

# 388
  • Пловдив
minimoHug

Абе, доволна съм като цяло, но пък зълва ми подготвя седмокласници за матурите по български, та тя отговаря и за племенницата си... Wink И не съм се замисляла много класната им каква подготовка ще им даде, то и всички ходят и на уроци някъде, така или иначе...
Мойта ходи на математика и рисуване в ОДК, а вече казах, че за бълг. отговаря леля й.  Wink

# 389
Бенджи - Белчева класна ли ви е? Превъзходен българик е! Излиза,че  децата ни са съученици  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт