Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 091
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
А вчера си беше с типичното за клиниката облекло- сиво долнище и бледо зелена блузка.

От Вторник е в този вид. Вече е облечен като останалите доктори и не се различава ... Не е ли бледо жълта  Laughing

# 391
Остана само чип за проследяване да му сложим  Joy

# 392
  • гр. София
Ми на мен ми изглежда бледо зелено.  Mr. Green

# 393
  • Варна
Хм, бледо зелено, жълто...  Thinking Ще я видим ние тая работа...
Нещо се мъчат да ни объркат май?
 Joy Joy Joy
Та това ли беше човека с ръцете в джобовете?
Аз като чакам там, винаги ходя с книга и така се зачитам, че веднъж не разбрах кога са се сменили Перси и Шефи и когато извикаха номера ми, си стоях, защото си мислех, че това все още е от графика на Перси...  Embarassed Embarassed
Та не съм го виждала този с червеното, зелено или жълто...

# 394
Аз в събота съм на преглед, като нищо ще ме засилят при него, но да видим.

Аз бях днес и д-р Шефкетова ми каза директно, че в събота той ще ме прегледа.

# 395
Здравейте момичета, онзи ден ми беше първата пункция в Надежда.  бих искала да ви попитам по кое време се обаждат ембриолозите, защото вчера ми звъннаха в 10.30, а днес още не са ми се обадили и започнах да се притеснявам.

# 396
  • Варна
Здравейте момичета, онзи ден ми беше първата пункция в Надежда.  бих искала да ви попитам по кое време се обаждат ембриолозите, защото вчера ми звъннаха в 10.30, а днес още не са ми се обадили и започнах да се притеснявам.

Рано е, скъпа!
И към 14.00 може да ти се обадят, ама ще се обадят...

# 397
Благодаря!

# 398

На мен ми звъняха около 13 часа. Единият път стана 15 ч. и нямах обаждане. Та им припомних за себе си ...

Дано всичките яйцеклетки да са се делят !

Какъв цвят са горните облекла на д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шевкетова ... и неговият екип е същият вече, а явно е въпрос на цветоусещане  Sunglasses

# 399
  • Варна
И пак не ми казахте, това ли е доктора с ръцете в джобовете?

# 400
  • гр. София
Да, същият.  Peace

# 401
  • Варна
Ауууу, жална му майка тогава...  Joy Joy Joy
И за да не е съвсем СПАМ - преди малко им звъннах на девойките на регистратура да ги питам къде ми е болничния. Трансфера ми беше на 02.10. Оставих им картона си и м е увериха, че на 4-ти вечерта ще е готов. На 5-ти пратих мъжа ми - не беше готов. Жената дето пишела болничните, я нямало. В понеделник щели да го пратят по куриер (07.10.). Прилежно записали адрес, телефон за връзка... Днес (10.10.) няма нищо... Ама болничния бил готов и бил там, само че не пишело, че е за куриер. Мъжа ми каза, че девойката написала на лепкащо листче и го залепила на документите. Диктувам наново адрес, телефон...Щели да го изпратят още днес. Утре, най-късно в събота да го чакам... Ще пиша когато пристигне злополучния ми болничен! Да видим дали ще ударят две седмици?
П.С. Що имам едни съмнения, че ще забравят да ми изпратят картона заедно с болничния...  newsm78

# 402
Моят болничен след пункцията го чаках 20 дена.След няколко обаждания до клиниката най-накрая пристигна,но без картона  Laughing Картона дойде след още 10 дена..

# 403
  • Варна
Моят болничен след пункцията го чаках 20 дена.След няколко обаждания до клиниката най-накрая пристигна,но без картона  Laughing Картона дойде след още 10 дена..

rotfImbo rotfImao rotfImao
Знаех си! Просто предусещах, че така се случват нещата...
Ужас, тези хора имат много сериозен проблем с тези мърди на регистратура!

# 404
Кали,обади се пак и им напомни,че имаш и картон...да ти го изпратят и него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт