Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Перник
Аз вчера си взех болничния, но пък епикризата не е готова, така че пак ще се ходи до там  Laughing

# 406
Ауууу, жална му майка тогава...  Joy Joy Joy
И за да не е съвсем СПАМ - преди малко им звъннах на девойките на регистратура да ги питам къде ми е болничния. Трансфера ми беше на 02.10. Оставих им картона си и м е увериха, че на 4-ти вечерта ще е готов. На 5-ти пратих мъжа ми - не беше готов. Жената дето пишела болничните, я нямало. В понеделник щели да го пратят по куриер (07.10.). Прилежно записали адрес, телефон за връзка... Днес (10.10.) няма нищо... Ама болничния бил готов и бил там, само че не пишело, че е за куриер. Мъжа ми каза, че девойката написала на лепкащо листче и го залепила на документите. Диктувам наново адрес, телефон...Щели да го изпратят още днес. Утре, най-късно в събота да го чакам... Ще пиша когато пристигне злополучния ми болничен! Да видим дали ще ударят две седмици?
П.С. Що имам едни съмнения, че ще забравят да ми изпратят картона заедно с болничния...  newsm78
Ее, ужасни са значи. Хората си нямат работа, да ходят през ден да ги проверяват какво не са свършили.
А вчера като ги помолих да ми дадат някаква бележка, че съм им оставила заповедта, се сърдят, че съм подхождала с недоверие...

# 407
Да ви кажа, за болничният - моят ми го донесоха с куриер около 5-6 дена след трансфера....дори се изненадах...

# 408
аз затова си я държа у мен,като започна,ще им я дам

Бъти,а дадоха ли ти бележка newsm78

# 409
Аз си направих 2-3 копия на заповедта, накрая май потрябва едното от тях, си спомням - по-лесно им беше да им дам копието, отколкото те да търсят къде са сложили оригинала.

# 410
  • Перник
Колко дни се дават болнични при пункция и трансфер?

# 411
аз затова си я държа у мен,като започна,ще им я дам

Бъти,а дадоха ли ти бележка newsm78
Не. Само ми дадоха копие на заповедта.
Макар че, мен какво ме грее, че имам копие при себе си?
Трябваше поне да си запиша името й някъде, ако недай си боже ми потули някъде документа да знам кой го е приел и да й търсят на нея отговорност. А не пак аз да клепам.

Нежи, след пункция дават до 30 дни болничен.

# 412
  • Перник
buttinsky, благодаря  Simple Smile

# 413
  • Варна
Нежи, след пункция дават до 30 дни болничен.

Или след трансфер - както си избереш...

# 414
и първата заповед си е в мен...оргинала Peace
в другата клиника ми искаха копие,значи и така става...друг е въпроса дали в Надежда го практикуват

# 415
  • Варна
Майтап да няма, обадих им се да напомня за картона. Девойката с много обиден тон: "Ама разбира се, че ще го изпратим заедно с болничния!" На фалцет я изби даже милата...  Joy

# 416
Майтап да няма, обадих им се да напомня за картона. Девойката с много обиден тон: "Ама разбира се, че ще го изпратим заедно с болничния!" На фалцет я изби даже милата...  Joy
Кали, на мен ми издадоха болнични без да ми искат картона. Казаха ми, че по новия закон не им трябва картона, само трябва да преснимам болничния и да го прикача към картона. Странна работа?!

# 417
Ауууу, жална му майка тогава...  Joy Joy Joy
И за да не е съвсем СПАМ - преди малко им звъннах на девойките на регистратура да ги питам къде ми е болничния. Трансфера ми беше на 02.10. Оставих им картона си и м е увериха, че на 4-ти вечерта ще е готов. На 5-ти пратих мъжа ми - не беше готов. Жената дето пишела болничните, я нямало. В понеделник щели да го пратят по куриер (07.10.). Прилежно записали адрес, телефон за връзка... Днес (10.10.) няма нищо... Ама болничния бил готов и бил там, само че не пишело, че е за куриер. Мъжа ми каза, че девойката написала на лепкащо листче и го залепила на документите. Диктувам наново адрес, телефон...Щели да го изпратят още днес. Утре, най-късно в събота да го чакам... Ще пиша когато пристигне злополучния ми болничен! Да видим дали ще ударят две седмици?
П.С. Що имам едни съмнения, че ще забравят да ми изпратят картона заедно с болничния...  newsm78
На мен ми е необходим остойностен план. Поръчах си го на едно момиче от регистратурата, прилежно го записа на един жълт лист, от тези, които ни дават като влизаме на преглед или имаме да плащаме нещо. Та каза, че няма проблем. След 2 дни отидох на трансфер и реших, че така и така съм там няма да е зле да видя как вървят нещата с моя план. Момичето от регистратурата бързо ми откри жълтия лист, на който са имената ми, ЕГН, адрес ... и каза няма проблем и че ще задвижи нещата. Явно имам странни усещания, че не е наред нещо, защото вчера помолих едно момиче, което днес е в клиниката да попита на регистратурата дали действат  пък току виж  е и готов ... Ама излезе, че не съм била записана в някаква тетрадка, т.е. ако тя не попита днес за мен, аз щях да си чакам от умрял писмо. Много се ядосах. Може ли да са толкова неорганизирани ? Излизам като малоумна да напомням и искам нещо по 100 пъти, при това ангажирам и хора, които не са ми длъжни  ...
Та като цяло част от контингента на регистратурата е пълна нула и няма място там !

# 418
  • Варна
Та като цяло част от контингента на регистратурата е пълна нула и няма място там !
Част? Бих казала всички с едно или две изключения!

# 419
Част? Бих казала всички с едно или две изключения!

Опитах да бъда по-мека  Wink

Общи условия

Активация на акаунт