Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 484
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви момичета, аз като се замесля май Персенска каза точно - чист ден, но да разбирам ли че ще ме приемат за след десетина дри примерно, т.е. не може да запиша за след месеци (то все едно мога да изчисля за толкова де)
А колко почивахте след това? На мен и това ми е проблем.
Аз за хистероскопия чаках 2 месеца, имаше момичета, които за същото чакаха по 4-5 месеца. Това разбира се беше отдавна. Сега не вярвам да е така. За час звъннах в деня, в който ми дойде МЦ. Имам точен цикъл, но не пожелаха да ми запишат предварително. Казаха ми да звънна като ми дойде и така. Прави са, защото все пак +/- някой друг ден, е възможно да се получи и съответно тотално да се променят нещата.
Аз след хистерото си бях ок още на същия ден. Моето беше оперативно. Единственото неразположение имам деня след упойката, но като гледам само аз имам такива неприятности. /Ужасно главоболие заедно с повръщане/
След лапароскопия според мен ще ти е необходима почивка поне седмица, но нека се включат момичета, които са минали през тази процедура.
Успех !
Лапароскопията ще е диагностична или оперативна ?

# 541
Момичета днес по рано се обаждах в клиниката за записване на час  - 2 ден за започване на стимулация,по принцип съм пациентка на д-р Стаменов...казаха ми,че могат да ме запишат за д-р Шефкетова,защото Стаменов имал натоварен график,но ако държа на него можели да ме запишат в списък,който д-ра разглежал и решавал кой при кого да бъде прегледан....някоя от вас попадала ли е в подобен списък и обикновенно той ли ги преглежда или със сигурност ще съм при някой от другите доктори?  newsm78

Мимето29 кажи ни какъв е твоят случай? От колко време си пациентка на Стаменов, къде ви е проблема, правени ли са ви инвитро опити?
Питам, за да разбера кои случаи ще ги местят и кои не?
Аз съм пациентка на д-р Стаменов от година и малко..., цветна снимка- перфектна, последваха три неуспешни инсеминации ,след което последва опит на ЕЦ-нямаше яйцеклетка,след това имаше стимулация с клостилбегит - три яйцеклетки и само едно замразено ембрионче,още една стимулация с кластилбегит - отново три яйцеклетки,от който нито една не беше хубава за оплождане..... дадох си почивка от два -три месеца и сега отново съм на линия Wink В общи линии нищо изяснено за сега,няма открита причина до момента за неуспеха !  Confused

# 542
  • Перник
Нежи, не е задължително лапарото да е точно в тези дни. Условието е да е чист ден и да не е непосредствено преди цикъл. Моето лапаро беше на 19 ден от МЦ.  Peace
Така ми беше казала Персенска, 8, 9, 10 ден , може би пък да зависи от конкретния случай, знам ли  Thinking

# 543
Утре ще си купя един-два теста, пък няма да бързам ... надявам се.
Мога да го направя в Четвъртък - тогава ще ми е 9 ден от ЕТ
Еви, не си играй с уринни, направи кръвен. Не може във В.Т. да няма лаборатория, която да го прави. В най-добрия случай с уринния ще имаш едва забележима втора черта, а в най-лошия - няма да я видиш, а ще си бременна. Няма смисъл да си причиняваш страдание.

# 544
Еви, не си играй с уринни, направи кръвен. Не може във В.Т. да няма лаборатория, която да го прави. В най-добрия случай с уринния ще имаш едва забележима втора черта, а в най-лошия - няма да я видиш, а ще си бременна. Няма смисъл да си причиняваш страдание.
Утре имам интервю за работа. Та навръщане ще си купя тест и ще го направя понатам. Споко  Wink
А за кръвен съм решила петък - 10 ден. За сега не искам да променям нагласата си за него  Wink Явно ми се ще още някой ден да се надявам да съм бременна ...

# 545
Стискам палци за интервюто, но не разбирам смисъла на уринния. Кръвния ще покаже и дали има имплантация, а два дни по-късно - как се развива бременността ти. А ти си бременна, това е сигурно!

# 546
Стискам палци за интервюто, но не разбирам смисъла на уринния. Кръвния ще покаже и дали има имплантация, а два дни по-късно - как се развива бременността ти. А ти си бременна, това е сигурно!
А не може ли кръвния да е в четвъртък/петък и след 2 дни пак да го пусна, ако въобще се наложи, разбира се  Wink
А и двете знаем, че по-вероятно е да не съм, отколкото да съм бременна ... за съжаление фактите са такива  Confused

# 547
Някой знае ли,след пол. тест кой ти продължава болничния ,или къде да се обадя да попитам.

# 548
На мен Перси ми обясни и записа на едно листче:от 5ия до 10ия ден на цикъла .Но аз правих и лапароскопия и хистероскопия заедно.Последният ми преглед преди лапарото беше на 10.09 и каза като реша да си запиша час още от сега ,че след това можело и да ми откажат .И така записах 04.10,след много умуване евентуално кога ще ми дойде цикъла.И така 04.10. ми се падна осмият ден,потвърдих и ме оперираха раничко към 9.30.Не съм взимала болничен,въпреки че операцията ми се оказа доста тежка.Добре съм и от утре на работа.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:37 от m.e.m.27

# 549
  • гр. София
Заради хистерото са ви искали в началото на цикъла. За лапарото няма значение. Само да не е непосредствено преди него.

# 550
  • София
Утре имам интервю за работа. Та навръщане ще си купя тест и ще го направя понатам. Споко  Wink
А за кръвен съм решила петък - 10 ден. За сега не искам да променям нагласата си за него  Wink Явно ми се ще още някой ден да се надявам да съм бременна ...

evita това е пълна глупост да правиш толкова рано тест. не си чела развитието на ембриона. дори и за кръвен е рано, за уринарен няма смисъл.
Не виждам защо правиш глупости да пускаш толкова рано тест и само да се скапваш после, защото нямам как да ти покаже толкова рано.

# 551
Утре имам интервю за работа. Та навръщане ще си купя тест и ще го направя понатам. Споко  Wink
А за кръвен съм решила петък - 10 ден. За сега не искам да променям нагласата си за него  Wink Явно ми се ще още някой ден да се надявам да съм бременна ...

evita това е пълна глупост да правиш толкова рано тест. не си чела развитието на ембриона. дори и за кръвен е рано, за уринарен няма смисъл.
Не виждам защо правиш глупости да пускаш толкова рано тест и само да се скапваш после, защото нямам как да ти покаже толкова рано.
Спокойно момичета ще изтърпя още малко Wink
Чела съм развитието на ембриона, гледам го всеки ден  Wink От днес ако нещо се е получило би трябвало ЧХГ да започне да навлиза в кръвта /6 ден от ЕТ на 5 ден/. Ама чела съм, че доста момичета правят уринарен тест и по-рано /6-7 ден/ ...  Днес ще излизам за малко и ще си купя, но обещавам, че ще го използвам по-натам  Laughing
Благодаря  Grinning

П.С. Момичетата в Щерев правят първи кръвен на 5-ти ден  Sunglasses

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 08:41 от evita1717

# 552
Ние нямаме нищо против и ти да направиш кръвен, пък било то и на шести ден Wink Уринен няма смисъл.

# 553
  • гр. София
Това не е вярно. Била съм тяхна пациентка и Beta CHG го правят на 10 ден, а пикливия на 14 ден.

# 554
Добро утро на всички, на мен ми наближава поредната среща с д-р Стаменов...и като чета много се притеснявам за това негово отсъствие 2 седмици, не че нещо зависи от мен. Склонна съм с него да обсъдя друг да ме направи стимулацията, защото би трябвало ако всичко е наред да започне точно в този период. Уж ще стимулираме вадим и замразяваме, а след това цялото на ново, но да видим. Всъщност избягвам сама да си правя плановете, все пак той е докторът...

Общи условия

Активация на акаунт