Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 047
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Звезда, в понеделник Персенска е на линия.   Mr. Green
Оф  ooooh! миличката ми  Mr. Green

# 466
  • София
Сонги, честито! Лека бременност ти пожелавам.
На кой ден от трансфера те викат на преглед?

# 467
Сонги много се радвам мила  Praynig Hug Peace Дано всичко е наред до края!

# 468
  • Перник
Здравейте момичета!Нямаше ме доста време Embarassedно да се похваля,днес на 11 ден след трансфер на 3ти ден ЧХГ 296.6 не знам къде се намирам Grinning Grinning дано всичко е наред.След 10год.чакане и толкова опити не мога да повярвам.............
ЧЕСТИТО, от сърце желая всичко да е наред до финала  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Hug
Момичета, вярвайте и при нас ще се случат нещата, късмет на всички  Hug

# 469
Уффф, вярваме, вярваме.
Спокойни сме, сменяме позите редовно и да - сигурно ще се случи от самосебе си някоя нощ като се натаралянкаме.

# 470
Здравейте, на Сонги ЧЕСТИТО  Hug Hug Hug
Да споделя: на 07.10.13г. бях на хистероскопия за 7.45 пред 3 кабинет. В 8часа ме прегледаха и една санитарка ме забра за изследвания (въпреки че ги бях пуснала). Влязох в 9.16 в операционната с телефона си. Разбрах, че вече разрешават. Не съм чакала много. Бях се настроила да чакам като ни изсипаха един пъзел, но това не се случи. В 17.30 часа се оправих и бях готова да си тръгвам, въпреки, че д-р Стаменов ни предложи, ако някой не се чувства добре да остане. Болничният го получих по куриер в Четвъртък 10.10.13г. без да се налага да се обаждам.
Та може да е късмет при мен, но не срещнах нещо, което да ме възмути в организацията. Само за следващият път ще помоля санитарки с нокти да не ме местят имам следи от 3 нокътя по ръцете си.

# 471
Здравейте,

имате ли впечатления от лабораторията на клиниката? Изследваха ми един хормон преди седмица, който излезе 6 пъти над нормата и не искам да казвам какви диагнози чух.....! Пациент съм на Перси... поне можете да ме изпрати да го пуснем пак да видим дали наистина е така, а тя ме отсече с диагноза и то доста тежка Sad(((

Аз отидох и се изследвах на своя глава с друга лаборатория и там излезе в норма!

Това нормално ли е ми, кажете?

# 472
  • Варна
Здравейте,

имате ли впечатления от лабораторията на клиниката? Изследваха ми един хормон преди седмица, който излезе 6 пъти над нормата и не искам да казвам какви диагнози чух.....! Пациент съм на Перси... поне можете да ме изпрати да го пуснем пак да видим дали наистина е така, а тя ме отсече с диагноза и то доста тежка Sad(((

Аз отидох и се изследвах на своя глава с друга лаборатория и там излезе в норма!

Това нормално ли е ми, кажете?

Shocked Сложен казус...
Моите впечатления са по-скоро от начина им на работа. Не мога да кажа нищо за точността и качеството. Пък и хормоните са сложна за мен материя. Знам, че повечето от тях се влияят от много неща и се правят в точно определени дни, та знам ли?  newsm78
По-добре напиши кой точно хормон и в кой ден си го изследвала и в двете лаборатории, за да могат момичетата, които са по-в час да коментират!

# 473
Simple Smile  Сложен определено Simple Smile
Един хормон или е завишен или не е завишен... ако е завишен в определен ден 6 пъти, няма как след два три дни да е 6 пъти надолу... Просто съм разочарована...

# 474
  • Варна
Simple Smile  Сложен определено Simple Smile
Един хормон или е завишен или не е завишен... ако е завишен в определен ден 6 пъти, няма как след два три дни да е 6 пъти надолу... Просто съм разочарована...

Не е точно така, Licocо. Има как - зависи от хормона. Затова ти написах, че без да знаем кой е, няма как да коментираме...

# 475
FSH - 35 при макс 12 на 4-ти ден - Перси така назначи...

FSH - 6,5 при макс 21 на 12 ден -... този хормон се покачва до О. фаза, затова и референтните му стойности на всички лаб. са за фоликулярна и овул.фаза.

т.е. аз ако наистина имах проблем - както каза друг независим доктор, който погледна резултатите - трябваше на 12-ти ден да се е покачил още!

Просто предупреждавам да внимавате в тази лаборатория! То е очевадно, че има грешка!

# 476
Много благодаря момичета!Дано господ е с нас и всички станем Майки.Още не мога да повярвам.Зацапването май изчезна.Иванкака док каза на преглед след седмица което значи ,че тогава ще ми е 24 ден от трансфера.

# 477
  • Варна
FSH - 35 при макс 12 на 4-ти ден - Перси така назначи...

FSH - 6,5 при макс 21 на 12 ден -... този хормон се покачва до О. фаза, затова и референтните му стойности на всички лаб. са за фоликулярна и овул.фаза.

т.е. аз ако наистина имах проблем - както каза друг независим доктор, който погледна резултатите - трябваше на 12-ти ден да се е покачил още!

Просто предупреждавам да внимавате в тази лаборатория! То е очевадно, че има грешка!

Мисля, че трябва да покажеш това на Перси.
Не се настройвай срещу нея - тя по презумпция изхожда от факта, че в лабораторията няма как да сгрешат. Покажи й, за да вземат мерки и повече да не се случва!

# 478
Licoco,
не може да знаеш коя от двете лаборатории бърка, ако не си проверила и в трета. Най-добре пусни пак другия месец. Ако ФСХ-то ти е високо по-принцип и тогава ще е високо. Пожелавам ти наистина в Надежда да са сбъркали резултата   bouquet Аз също по едно време бях с високо ФСХ. Д-р Персенска ми го назначи, въпреки отличните стойности в предишната клиника, защото единия ми яйчник не и хареса. Оказа се права. Пуснах си АМХ и Инхибин Б, за да видя как са реално нещата. Слава Богу, по чудо, стойностите се нормализираха точно преди ин-витрото, както и яйчника. Е, благодарение вероятно и на изпитите лекарства- Метфогамма, Витамин Е и Коензим Q10(вълшебна добавка:))
При теб как са яйчниците? Има ли отклонения? Успех:)

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 12:22 от BettyBoop

# 479
Оооо не, аз не се настройвам срещу нея, аз много я харесвам, просто и аз съм много объркана и се ядосвам, че там може да допускат такива грешки! Със сигурност ще и го покажа, след няколко дни имам час.

Hug Hug Hug Казвам го да го имате предвид, когато имате съмнително лоши резултати!!!

Общи условия

Активация на акаунт