Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 053
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!Нямаше ме доста време Embarassedно да се похваля,днес на 11 ден след трансфер на 3ти ден ЧХГ 296.6 не знам къде се намирам Grinning Grinning дано всичко е наред.След 10год.чакане и толкова опити не мога да повярвам.............

# 451
Честито songi, и успешна бременност  Hug Hug Hug

# 452
  • гр. София
Songi, честито и лека и успешна бременност до финал!   bouquet

# 453
Здравейте момичета!Нямаше ме доста време Embarassedно да се похваля,днес на 11 ден след трансфер на 3ти ден ЧХГ 296.6 не знам къде се намирам Grinning Grinning дано всичко е наред.След 10год.чакане и толкова опити не мога да повярвам.............
Чудесна новина songi. Браво. Дай боже всичко да е наред. Късмет и стискам палци.

# 454
  • В полите на Пирин планина
 newsm44 честито songi тъкмо от два дни си мислех какво ли става с теб  желая ти успешни 9 месеца preggo и най хубавия ревлив финал   ylinfant     Hug Hug Hug

# 455
  • Варна
Ето това си е новина - честито, сонги!
Много, много спокойна и щастлива бременност желая!

# 456
Songi честито  newsm44 Дай Боже всеки му това щастие Praynig

# 457
  • София
Сонги, страхотна новина! Леко бременеене.  bouquet

# 458
Благодаря Hug ви момичета HugДругата седмица съм на преглед,чакането продължава Simple SmileПреди малко звънях на спешния защото имам кафеникаво зацапване и май говорих с новия лекар newsm78 той каза,че е нормално и аз се чудя да му вярвам ли??

# 459
Саня за колко дни ще е това отсъствие на Персенска,че понеделник имам час.
Сонгистискам палци това да е вашето бебе.

# 460
  • гр. София
Звезда, в понеделник Персенска е на линия.   Mr. Green

# 461

Songi, честито ! Много се радвам, знаех си, че ще успееш ! Леко бременеене !

# 462
  • София
Благодаря Hug ви момичета HugДругата седмица съм на преглед,чакането продължава Simple SmileПреди малко звънях на спешния защото имам кафеникаво зацапване и май говорих с новия лекар newsm78 той каза,че е нормално и аз се чудя да му вярвам ли??
Пъво честито и от мен и лека и успешна бременност Hug Пиеш ли някакъв прогестеронов препарат?
Mometo стискам палци да видите утре силно тупкащо сърчице Two Hearts

# 463
Сонги честито! Днес и аз бях в клиниката- чаках пред кабинета на Шефкетова рамо до рамо с Камелия ( тя беше с големи черни очила и шапка, но я познах  Naughty)  И новия лекар видях, той беше с  Персенска.

# 464
Songi ,честито и от мен!Страшно се вълнувам ,когато чета такива хубави новини.Щастлив финал и лека бременност.С час и половина само  закъснение свърших работа днес.Последни новини :д-р Персенска няма да я има от 3.11 до 7.11.Специално я попитах и това мен не ме устройва ,но няма как.Днес преглеждаха тя и д-р Шефкетова.Попитах и разпитах за новогодишните празници как ще работят,но естествено още нямат яснота по въпроса.Нямат окончателен график,но тази година уж нямало да почиват толкова много.Събота и неделя няма да я има Персенска.

Общи условия

Активация на акаунт